gos27 19.02.09, 17:16 Proszę o polecenie dobrego stomatologa w Chrzanowie tzn. skutecznego, dokładnego, niezbyt drogiego - ewentualnie czy ma podpisana umowę z nfz oraz przyjemnego :)) wiem zbyt dużo wymagań ale ząbki ma się tylko jedne :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuniedziela Re: stomatolog 20.02.09, 00:19 Jesli chodzi o Trzebinie-to polecam p. Komarów n aosiedlu Kppalnia- miła, fachowa, spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka_1 Re: stomatolog 27.02.09, 16:03 ja polecam Piotra Starzyckiego. Przyjmuje na ulicy Krakowskiej w Chrzanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinball84 Re: stomatolog 03.03.09, 19:00 A jak przedstawia się u tych dwóch stomatologów jakościowo i cenowo? Też wybieram sie w najbliższym czasie do dentysty i z tego co wyczytałem w sieci mają najwięcej pochlebnych opinii. Proszę o Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: stomatolog 04.03.09, 16:31 30 zl czyszczenie, ok 80-100 ubytki w tym znieczulenie, masc plus zastrzyk-bezstresowo-tzn wbicie strzykawki nie boli, bo dzaslo zostalo znieczulone, atmosfera rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś