zdziwik 01.12.09, 10:27 czy wasze 6 latki tez sa takie rozkojarzone bo juz wymiekam nic nie pamieta co sie do niego mowi za 30 sekund nic juz nie pamieta przyklad z rana ubierajac sie zapomnial majtek zalozyc i tak jest na kazdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alabama8 Re: 6latek 01.12.09, 13:27 No aż tak, to chyba nie Ale u mnie czasem jest w drugą stronę - rozbiera się potomek wieczorem, patrzę a tu na dupie spodnie od piżamy, na to legginsy i kolejne portki, a pogoda taka że generalnie powinniśmy śmigać w samych dżinsach. I jeszcze truteń twierdzi że tyle warstw absolutnie mu nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: 6latek 01.12.09, 15:56 Pewnie że bywaja roztargnione-skoro dorosłym zdarza się wyjść z domu np w kapciach albo bez spódnicy to czego wymagać od dzieciaków? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: 6latek 02.12.09, 19:21 To nie zależy od wieku, tylko od charakteru. Moja sześciolatka jest niesamowicie zorganizowana, o niczym nie zapomina, sama pakuje plecak do szkoły czy torbę na basen i zawsze wszystko ma jak trzeba. Mam też gimnazjalistę - juz w pierwszym miesiącu szkoły zgubił cały strój na wf, nowiutkie adidasy Nike, kąpielówki i czepek. Dobrze że znalazłam, jak popytałam w szkole. Jak był w trzeciej klasie podstawówki, zdarzyło mu się pójść do szkoły w bluzie od piżamy, bo zapomniał zmienić na koszulkę... Ten typ tak ma po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
morelee Re: 6latek 04.12.09, 13:07 Mój też zapomina majtek, spodnie i bluzy tył do przodu to nieomal codzienność, strój na W-F gubi zwykle raz na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gorn73 Re: 6latek 04.12.09, 13:55 Normalka Mój ma 9 lat a nadal przejawia kliniczne roztargnienie Odpowiedz Link Zgłoś