maksimum
07.06.11, 22:53
Mozna isc z tym do psychologa i zrobic badania,ale mozna i samemu zrobic testy na ADHD ktore sa na internecie.
Nikt nam nie sugerowal by pojsc z corka do psychologa,wiec nigdy nie bylismy.
Inteligentna jest niesamowicie,uczy sie bardzo dobrze,a poza tym jest nie do wytrzymania.
W szkole od pierwszej klasy nauczyciele narzekali,ze gada niemal bez przerwy i chodzi po klasie w czasie lekcji i wyzalali mi sie na wywiadowkach,ale nikt nic w tym kierunku nie robil,bo uczyla sie swietnie i nijak sie bylo do niej przyczepic.
To ze w podstawowce miala jeden zeszyt do wszystkiego i to bardzo zabazgrany to jeszcze nic.Prac domowych nie odrabiala,albo na przerwie przed lekcja,cos jak ja kiedys.
W gimnazjum juz sie troche poprawila i zaczela przykladac,ale roztrzepana jest dawniej i humory ma coraz wieksze.
Jesli dostaje wyroznienia ,ze w jakis tam przedmiotach jest najlepsza w szkole i tej szkole chlube przynosi,to jak nauczyciele mogliby ja glebic.Przy okazji uczyla sie raczej sporadycznie,bo wszystko szybko jej do glowy wchodzi.
No wiec w gimnazjum jakies kolezanki poradzily jej by zrobila sobie ten test na ADHD ktory jest na internecie i wyszlo jej,ze jak najbardziej nalezy do tej grupy.