Dodaj do ulubionych

Prace domowe na internecie.

17.11.11, 05:32
To ze wszystkie stopnie z klasowek sa na internecie do wgladu rodzicow to juz zdazylismy sie przyzwyczaic,ale nowoscia jest,ze wszystkie prace domowe sa rowniez na internecie.
Corka loguje sie na stronie swojej szkoly,nastepnie na przedmiot i swojego nauczyciela i wie co jest zadane i na kiedy.
Jesli nauczyciel zapomni czegos zadac w szkole,to dzieci znajda to na internecie.
Monika sprzwdzala dzisiaj 2x prace domowa z matematyki,bo po raz pierwszy od poczatku roku nie bylo nic zadane do domu.Nawet pierwszego dnia w szkole dostali prace domowa a dzisiaj nie.
Obserwuj wątek
    • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 05:41
      www.bgawebsites.org/glenn_cooke/webreg5-13b.pdf
      Podejrzalem,ze 14 letnia corka takie zadania robi.
      • kocianna Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 06:22
        Maksiu, a czym ty się podniecasz?
        Bo w tej dzikiej Rosji też mam podgląd takiego skrzyżowania dziennika i dzienniczka ucznia. A moje pierwszoklasistka ma laptopa szkolnego. I sobie sprawdzamy, co zadane z matmy, a co przynieść na plastykę. I dostaję indywidualną informację, żeby z dzieckiem poćwiczyć literę ф, bo miało z nią problem, i że nie zjadła drugiego dania, więc będzie głodna w domu.
        W Polsce dzienniki elektroniczne też nie są jakąś nowością.
        • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 17:53
          kocianna napisała:

> Bo w tej dzikiej Rosji też mam podgląd takiego skrzyżowania dziennika i dzienni
          > czka ucznia.

W tej dzikiej Rosji masz dwa cywilizowane miasta i jak mieszkasz w Moskwie i Leningradzie to OK,ale ciekawe czy w takim Woronezu tuz pod Moskwa tez to maja?

> A moje pierwszoklasistka ma laptopa szkolnego. I sobie sprawdzamy,
          > co zadane z matmy, a co przynieść na plastykę.

To jakis szpan putinowski zeby zaimponowac swiatu.

• kocianna Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 06:55
            Woronez nie jest pod Moskwa. Leningradu nie ma. Miast powyzej miliona mieszkancow jest w Rosji dwanaście. Platformy internetowe, Maksiu, to tutaj standard edukacyjny jest, wiesz? W wiosce Chużyr na Bajkale, gdzie prąd z elektrowni, a nie generatora, jest dopiero od sześciu lat, dzieci pomykaly z laptopami do szkoły, a gospodarz, u którego wynajmowałam banię (bo kanalizacji i wodociągu też tam nie ma, więc o prysznicu można zapomnieć) , sprawdzał oceny syna online.
            • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 15:08
              kocianna napisała:

> Woronez nie jest pod Moskwa.

Tak slyszalem od ich mieszkancow,gdy ich kiedys spotkalem w Polsce.Pili od rana i w karty grali,a pozniej zabawy seksualne.
              Zmienilo sie cos u nich pod tym wzgledem?

> W wiosce Chużyr na Bajkale, gdzie prąd z elektrowni, a nie
              > generatora, jest dopiero od sześciu lat, dzieci pomykaly z laptopami do szkoły

A laptopy pewno im Bill Gates zafundowal,bo skad wiesniary mialyby pieniadze na taka rozrzutnosc?

> , a gospodarz, u którego wynajmowałam banię (bo kanalizacji i wodociągu też tam
              > nie ma, więc o prysznicu można zapomnieć) , sprawdzał oceny syna online.

Czyli bylas u najbogatszego czlowieka w okolicy,ktory sie myl conajmniej raz w tygodniu,wiec nic dziwnego ze sprawdzal oceny syna.
              • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 01:02
                Mimo zamieszkania w wielkim miescie wyszla sloma z butow oj wyszla.
                • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 09:07
                  prawda? Z maksa niesamowita pogarda do ludzi jako takich bije.
                  • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 16:45
                    Maksiu gdzies na innym forum pisal skad on tam jest i gdziesz tez opisywal ze praktycznie to on nosa z tej miesciny nie wytknal.Teraz udalo mu sie wyemigrowac do Stanow, osiadl w jednym miejscu i mam jakies przeczucie ze poza ten Brooklyn nie wysciubil nosa i nie widzi nieczego innego .Wiec nie ma sie co dziwic ze tylko Brooklyn Tech, ze jakiekolwiek inne uczelnie w okolicy beda The Best i z pewnoscia przekona syna ze ta a nie inna uczelnia jest odpowiednia i on o tej uczelni marzyl juz od czasu podstawowki.
                    • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 17:28
                      canuck_eh napisała:

> ze jakiekolwiek inne uczelnie w okolicy beda The Best

Prawda jest taka,ze w USA liczy sie kilka uczelni i sa one w NYC,Bostonie i kilka w Kalifornii obok SF.
                      Chyba nikt sie nie spodziewal,ze po jakichs wsiach beda dobre uniwersytety.
                      Kanada to juz kompletnie jest pystynia pod tym wzgledem.
                      Wszyscy bardziej rozgarnieci z Kanady studiuja w USA.

• canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 21:39
                        No jak zwykle - wszystko co z USA jest najlepsze , cokolwiek spoza USA jest niewarte nawet spogladniecia na to.Wikipedia ci podala takie informacje?
                        MAm jakies przeczucie ze moje dziecko wybierajac inzynierski kierunek na uczelni w Kanadzie zajdzie wyzej niz twoje niezdecydowane i nie bardzo wiedzace co z soba zrobic( zwlaszcza syn) - ten rozrzut zainteresowan kierunkiem studiow jest ogromny.
                        • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 04:49
                          canuck_eh napisała:

> MAm jakies przeczucie ze moje dziecko wybierajac inzynierski kierunek na uczeln
                          > i w Kanadzie zajdzie wyzej niz twoje niezdecydowane

Twoj po kanadyjskiej uczelni moze co najwyzej zostac motorniczym w pociagach dalekobieznych a moj bedzie pracowal dla NASA.

• iwoniaw Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 09:34
                            Dla NASA? To jaki kierunek mu wybrałeś?
                            • angelfree Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 10:06
                              Business Administration.
                              Będzie zarządzał NASA. A co.
                              • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 20:25
                                oj tam ojtam.... myc podlogi bedzie za to w NASA wink

albo szybki w rakietach bo program kosmiczny zawieszony to sie kurzyc beda....
                          • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 16:39
                            Po ktorych studiach maksiu?Tych medycznych czy tych z zarzadzania ?Czy jakies nowe?Noi rozsmiesz mnie jeszcze bardziej ?Coraz nowsze weselsze plany dla syna szykujesz?No ubawiles mnie i to setnie.
                            KIedys Ci zadalam pytanie na temat cienkich warstw.Dalej szukasz czym sie to je?Bo wyobraz sobie moje dziecko wie jak naparowac takowa warstwe i nawet wie jak modelowac probke.Czy twoj syn wie jak sie za cos takiego zabrac?Czy twoj syn wie co twogole jest?Czy twoj syn wie jak powstaje plazma?Moja corka to wiedziala w wieku 9 lat i sama nawet sie bawila z proznia.Ba nawet ma swoj wlasny system i potrafi go obslugiwac.
                            Motorniczym to mozesz zostac Ty tylko uwazaj zebys nie wyjechal poza Brooklyn bo sie zgubisz i bedzie nieszczescie.
                • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 17:30
                  canuck_eh napisała:

> Mimo zamieszkania w wielkim miescie wyszla sloma z butow oj wyszla.

A na weekend sie ja dobrze poupycha w butach i idzie pograc w tenisa a pozniej do kosciolka.
      • jakw Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 12:28
        Zawsze podejrzewałam bejsbolistów o bycie tytanami intelektu... Przecież oni takie zadania trzaskają w pamięci w 2 sekundy i jeszcze 0,5 sekundy zostaje im na złapanie piłki wink)
        • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 14:59
          jakw napisała:

> Zawsze podejrzewałam bejsbolistów o bycie tytanami intelektu... Przecież oni ta
          > kie zadania trzaskają w pamięci w 2 sekundy i jeszcze 0,5 sekundy zostaje im na
          > złapanie piłki wink)

Mnie sie bardziej podobalo zadanie z Romeo i Julia,kiedy Romek rzucal jej jablko z dolu ale ona na balkonie go jednak nie przechwycila i Romek zlapal je powtornie i sam musial zjesc.
      • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 15:49
        I co pomogles corce rozwiazac zadanie?
        Albo musiales sie pochwalic tutaj wszystkim ze potrafisz rozwiazac takie zadanie.Bo to z mucka w tunelu jakos Ci nie idziesmile
        • hankam Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 17:42
          Jedne są łatwiejsze, inne trudniejsze.
          Ale ładnie i czytelnie rozwiązuje te zadania, w sensie zapisu toku rozwiązania.
          Tylko po co zamieszczać to w sieci?
        • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 17:59
          canuck_eh napisała:

> I co pomogles corce rozwiazac zadanie?

Nie pomoglem,bo ona nie chce by jej pomagac.

> Albo musiales sie pochwalic tutaj wszystkim ze potrafisz rozwiazac takie zadani
          > e.Bo to z mucka w tunelu jakos Ci nie idziesmile

Mucka w tunelu sama sobie winna,bo nie powinna wlazic na tory jak nie wie jak z nich wyjsc.
    • kunnegunnda Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 07:40
      koorde, maxiu, ty jestes powaznie antiquated......
      norma na wiekszości polskich uczelni na przykład. zreszta duzo wiecej sie dzieje na platformie, przesyła sie tez przez platforme zreszta
    • makurokurosek Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 07:55
      Lekko opóźniona ta szkoła twojej córki skoro w Polsce w wielu szkołach funkcjonuje to już od lat.
      • b-b1 Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 08:34
        U nas funkcjonuje taki system od czterech lat. Informacje o sprawdzianach, powtórzeniach, próbne testy i testy na ocenę.
      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:02
        makurokurosek napisała:

> Lekko opóźniona ta szkoła twojej córki skoro w Polsce w wielu szkołach funkcjon
        > uje to już od lat.

Tu tez to funkcjonuje od lat i mysle ze we wszystkich szkolach,bo zrobic to w kilku szkolach jako pokazowke,to zaden big deal.
    • iwoniaw Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 09:32
      Maks, ale czym się tak podniecasz - w polskiej publicznej szkole mojego dziecka taki system działa od lat przynajmniej tylu, odkąd dziecko jest w szkole, bo już w I klasie nie była to żadna nowinka...
      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:08
        iwoniaw napisała:

> Maks, ale czym się tak podniecasz - w polskiej publicznej szkole mojego dziecka
        > taki system działa od lat przynajmniej tylu, odkąd dziecko jest w szkole, bo j
        > uż w I klasie nie była to żadna nowinka...

OK,to chodzi ci o wyjatkowa szkole w wielkim miescie,bo jak jeszcze rok temu pisalem na forum,ze wszystkie stopnie sa w internecie,to baby sie patrzyly na mnie jak na wariata.
        Chodzily w Polsce na wywiadowki i tam sie dowiadywaly jakie dziecie ma stopnie.
        Czy wy przypadkiem wszystkie nie sciemniacie,czy moze wasze dzieci chodza do jednej i tej samej szkoly w Wawie.
        • iwoniaw Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:47
          Moje nie chodzi do szkoły w Wawie. Trudno powiedzieć, czy do wyjątkowej - jesteśmy (my i dziecko) z niej zadowoleni i bynajmniej nie obecność dziennika elektronicznego była głównym kryterium wyboru tej właśnie szkoły.
          Natomiast nie wiem, skąd pomysł, że matki w tym wątku ściemniają - w PL naprawdę wiele się zmieniło od czasów, gdy ja chodziłam do szkoły i dlaczego cię to tak strasznie dziwi, że aż nie dowierzasz?
          • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 00:04
            iwoniaw napisała:

> Natomiast nie wiem, skąd pomysł, że matki w tym wątku ściemniają

Nie tyle sciemniaja,co byly zaskoczone stopniami dzieci.Wynikaloby z tego ze te dzienniki -e zaczely niedawno dzialac i to nie wszedzie.

Domyslam sie,ze jak zaczalem o tym pisac pare lat temu,to dyrektorzy polskich szkol zalapali temat.

• ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 13:16
              Maks bec ciebie to szkola polska nie mowic o gospodarce swiatowej stalyby w miejscu?

idziemy na rekord postow w watku?
            • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 14:28
              Domyslam sie,ze jak zaczalem o tym pisac pare lat temu,to dyrektorzy polskich s
              > zkol zalapali temat.
              >
              Bo dyrektorzy polskich szkol nie maja nic innego do roboty tylko czytac co ty wypisujesz na forum.No tos mnie ubawil z samego rana maksiusmile
        • hankam Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 22:13
          Kto się patrzył na ciebie jak na wariata? Internetowe dzienniczki są w Polsce coraz popularniejsze, funkcjonują w wielu szkołach, choć na pewno nie we wszystkich. W jednych od ladnych paru lat, w innych są dopiero wprowadzone. MOja córka miala taki w ostatnich klasach szkoły podstawowej i teraz ma w gimnazjum.
          Nie eliminuje do zebrań klasowych, bo na nich omawia się zupełnie inne sprawy, można też w szkole porozmawiać indywidualnie z nauczycielami.
          • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 00:08
            hankam napisała:

> MOja córka miala taki w ostatnich klasach szkoły podstawowej i teraz ma w gimnazjum.

Szczesciara jestes.

> Nie eliminuje do zebrań klasowych, bo na nich omawia się zupełnie inne sprawy,
            > można też w szkole porozmawiać indywidualnie z nauczycielami.

Ja ostatni raz bylem na wywiadowce w szkole 3 lata temu jak syn byl w 9 klasie(liceum) teraz jest w 12.
            Corka sie lepiej uczy od syna,wiec nie bede sobie zawracal glowy szkola,choc na jej mecze tenisowe bede chodzil,jak sie zalapie na druzyne szkolna.
        • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 14:26
          MAksiu tu wszyscy sie na ciebie patrza moze nie jak na wariata ale jak na jakies kuriozumsmile

• b-b1 Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 15:27
          maksimum napisał:

> OK,to chodzi ci o wyjatkowa szkole w wielkim miescie,bo jak jeszcze rok temu pi
          > salem na forum,ze wszystkie stopnie sa w internecie,to baby sie patrzyly na mni
          > e jak na wariata.
          > Chodzily w Polsce na wywiadowki i tam sie dowiadywaly jakie dziecie ma stopnie.
          > Czy wy przypadkiem wszystkie nie sciemniacie,czy moze wasze dzieci chodza do je
          > dnej i tej samej szkoly w Wawie.

Do Warszawy mam ponad 400kmbig_grin
          Mieszkam w mieście ok 150 tyś. Z librusa korzystam od dwóch lat (4 i 5kl, wcześniej nie było stopni), szkoła ma system od czterech.
          • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 19:34
            b-b1 napisała:

> Mieszkam w mieście ok 150 tyś. Z librusa korzystam od dwóch lat (4 i 5kl, wcześ
            > niej nie było stopni), szkoła ma system od czterech.

Czyli trzeba miec w domu internet i chyba nie wszyscy maja.
            Ciekawe jak jest w malych miastach i na wsi?
            • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 19:59
              maksimum napisał:

> b-b1 napisała:
              >
              > > Mieszkam w mieście ok 150 tyś. Z librusa korzystam od dwóch lat (4 i 5kl,
              > wcześ
              > > niej nie było stopni), szkoła ma system od czterech.
              >
              > Czyli trzeba miec w domu internet i chyba nie wszyscy maja.
              > Ciekawe jak jest w malych miastach i na wsi?
              wiesz maks to jest chyba idea dziennika interetowego- ze oglada sie go przez internet.
              a jesli chodzi o internet w domu- jesli nie maja- to z wlasnego wyboru bo internet kablowy lub mobilny jest juz wszedzie. nie trzeba miec komputera wystarczy miec komorke. I prad mamy w polsce...
        • asia_i_p Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 08:19
          To ja się dopiszę z moją wielką 12-tysięczną Trzebnicą - też mamy dziennik elektroniczny u nas w liceum.
          • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 18:24
            asia_i_p napisała:

> To ja się dopiszę z moją wielką 12-tysięczną Trzebnicą - też mamy dziennik elek
            > troniczny u nas w liceum.

Bravo dla Trzebnicy,ale jeden rodzynek nie czyni wiosny.Czy jest tam jakas inna szkola z dziennikiem-e ?
            • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 20:37
              nie- reszta ma dach kryty strzecha i kibel na podworzu a prad wytwarza dyrektor jezdzac na rowerku....
    • jakw Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 12:23
      maksimum napisał:
      > Monika sprzwdzala dzisiaj 2x prace domowa z matematyki,bo po raz pierwszy od po
      > czatku roku nie bylo nic zadane do domu.Nawet pierwszego dnia w szkole dostali
      > prace domowa a dzisiaj nie.
      Nauczyciele mieli offline wink
      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:05
        jakw napisała:

> Nauczyciele mieli offline wink

Ten nauczyciel jest wyjatkowo upierdliwy,ze nie dosc ze codzien zadaje,to jeszcze jest bardzo wymagajacy i dostac u niego 3+ to sztuka nie lada.
        Syn ja ostrzegal przed tym nauczycielem,ale jak go przezyjesz,to przynajmniej wiesz,zikt w szkole lepiej od ciebie matmy nie umie.
        • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:10
          No biedny uczen - codziennie ma zadanie z matematyki zadane do domu.No tylko sie pochalstac.
    • coronella Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 14:46
      a w niektórych szkołach, w PL oczywiście, oprócz prac domowych, można podejrzeć całe lekcje! Dziecko chore siedzi w domu, włacza pc, loguje się na platformie edukacyjnej, i widzi, co było dzisiaj przerabiane. Nauczyciel może testy do domu zadać, sprawdzian zrobić, praca domowa przy tym to pikuś smile
      Polska nie jest wcale taka zacofana!
      platforma.librus.pl/
      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 00:12
        coronella napisała:

> a w niektórych szkołach, w PL oczywiście, oprócz prac domowych, można podejrzeć
        > całe lekcje! Dziecko chore siedzi w domu, włacza pc, loguje się na platformie
        > edukacyjnej, i widzi, co było dzisiaj przerabiane. Nauczyciel może testy do dom
        > u zadać, sprawdzian zrobić, praca domowa przy tym to pikuś smile
        > Polska nie jest wcale taka zacofana!
        > platforma.librus.pl/

Od ilu lat to dziala i jaki % szkol to ma?
        Czy np 10% szkol i to tylko w miastach?
        • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 13:14
          a ile szkol to ma w stanach skoro twoja super-duper szkola wlasnie to zaczela miec smile 10%? aaaaa zapomnialam ze wg zasady maksa 10% najlepszych szkol w stanach porownujemy do ogolu szkol w polsce i na tej podstawie dowodzinmy wyzszosci systemu....
    • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 15:42
      Alez rewelacja maksiu, no kurcze rewelacja i to wprowadzili teraz w tej najlepszej szkole twojej corki?Zastanawiam sie czy zaczac sie smiac juz teraz czy za chwilkesmile
      • azjaodkuchni Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 16:30
        Max tak się podniecasz tą matematyką swojej gimnazjalistki nie ma czym naprawdę. Moje dziecko z marszu rozwiązało ostatnie zadanie a jest w podstawówce i to nie w ostatniej klasie i z matmy ma 3 a nie pierwszą lokatę w roczniku...
        • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 17:49
          azjaodkuchni napisała:

> Max tak się podniecasz tą matematyką swojej gimnazjalistki nie ma czym naprawdę
          > . Moje dziecko z marszu rozwiązało ostatnie zadanie a jest w podstawówce i to n
          > ie w ostatniej klasie i z matmy ma 3 a nie pierwszą lokatę w roczniku...

Nie wiem ile lat u was podstawowka trwa,bo moze np 10 a moja corka jest dopiero w 9 klasie.
          Ostatnie zadanie bylo bardzo proste dla tych niekumatych,zeby sie nie podlamaly jak dwoch pierwszych nie zrobia.
          • azjaodkuchni Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 17:52
            Podstawówka trwa 6 lat zaczyna się w wieku 6 lub 7 lat a szkoła jest w Azji w Singapurze. Zadanie jest na poziomie klasy 3 może 4.
          • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:15
            To maksiu, jak ty nie wiesz ile trwa podstawowka w Polsce to nie zabieraj sie za porownywanie systemow edukacyjnych w Polsce i w Stanach, bo wyglada to troche smiesznie.
        • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 22:32
          azja naprawde Maksa dzieci sa the best. Jesli twoje sa lepsze to jest kilka mozliwosci:
          sa starsze
          klamiesz
          jestes z Marsa
          one sa z Marsa
          cos jest zle z waszym systemem oceniania (bo maksa dzieci ucza sie w najlepszym z systemow)
          poziom jest zanizony

sa rozne mozliwosci.

Ty i tak jestes w lepszej sytuacji gdyz masz dziecko w Azji, czyli czesci swiata ktora Maks jakos tam szanuje (poza tym duzo Azjatow wieje do USA, wiedza co dobrze)- najbardziej brzerabane jest jesli czlowiek ma dziecko lepsze od progenitury Maksa w czymkolwiek w Polsce.
        • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 00:19
          azjaodkuchni napisała:

> Max tak się podniecasz tą matematyką swojej gimnazjalistki nie ma czym naprawdę.

Corka ma 14 lat i jest w pierwszej klasie liceum.Tak to szybko u nas leci.

> Moje dziecko z marszu rozwiązało ostatnie zadanie a jest w podstawówce i to n
          > ie w ostatniej klasie i z matmy ma 3 a nie pierwszą lokatę w roczniku...

Corka z angielskiego jest wyjatkowa a z matematyki dobra,choc na ile dobra to zobaczymy za rok,bo tu dosc szybko leca z materialem.
      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 17:56
        canuck_eh napisała:

> Alez rewelacja maksiu, no kurcze rewelacja i to wprowadzili teraz w tej najleps
        > zej szkole twojej corki?Zastanawiam sie czy zaczac sie smiac juz teraz czy za chwilkesmile

Tak,tak,to jest ten sam pogardzany przez Polakow Brooklyn.
        Nie wiem kiedy to wprowadzili,ale widzialem ze syn tez z tego wczesniej korzystal.
        Domyslam sie,ze wczesniej niz w Kanadzie i w Polsce.
        • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 18:19
          Nie wiem kiedy wprowadzili Ci to w tym Brooklynie, ale w zwyklej podstawowce katolickiej bylo to juz ponad 6 lat temu.W Polsce nie wiem kiedy bo moje dzieci nie korzystaja z dobrodziejstw edukacji w Polsce wiec sie wypowiadac nie bedesmile
          • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 00:00
            canuck_eh napisała:

> Nie wiem kiedy wprowadzili Ci to w tym Brooklynie, ale w zwyklej podstawowce ka
            > tolickiej bylo to juz ponad 6 lat temu.

Ale co bylo? Zwykly dziennik,czy prace domowe?

• canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 14:36
              Maksiu, a czym ty sie tak podniecasz?Zadawaniem zadan domowych przez internet, a nie ze zadania domowe sa zadawane wogole.
      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 00:15
        canuck_eh napisała:

> Alez rewelacja maksiu, no kurcze rewelacja i to wprowadzili teraz w tej najleps
        > zej szkole twojej corki?

To juz dziala pare lat,ale corka z tego codzinnie korzysta.Syn byl bardziej sekretny.

> Zastanawiam sie czy zaczac sie smiac juz teraz czy za chwilkesmile

Caly czas.
    • godiva1 Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 19:47
      Maksimum, w imieniu kilku rodzicow ze Stanow uprasza sie, zebys pomyslal zanim cos napiszesz i nie przynosil nam wstydu.
      • fogito Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 21:12
        big_grin oj tam oj tam, a z czego my się będziemy śmiać wink
        • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 22:34
          godiva ne masz dzieci w Brooklin Tech? to bedzie ci wybaczone ze jestes ze Stanow wink
          • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 17.11.11, 23:57
            ewenekgosia napisała:

> godiva ne masz dzieci w Brooklin Tech? to bedzie ci wybaczone ze jestes ze Stanow wink

Ja bym tak latwo nie wybaczal.Nie udalo sie pierwszym razem,to nie zdaja drugi raz.
            Przeciez nie musza w wakacje miec wakacji.
            • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 14:41
              Widzisz maksiu - a sa tacy ktorzy pozwalaja dzieciom wybierac szkoly i uniwersytety.Moze dzieciaki godivy cznialy Brooklyn tech i poszly zupelnie gdzie indziej rozwijac swoje skrzydelka i jest im tam dobrze.I spotkaja sie z twoimi the besciakami na uczelni i wtedy zobaczymy kto jest the besciak jak tatusia nad karkiem nie bedziesmile
              • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 15:13
                canuck_eh napisała:

> Widzisz maksiu - a sa tacy ktorzy pozwalaja dzieciom wybierac szkoly i uniwersy
                > tety.Moze dzieciaki godivy cznialy Brooklyn tech i poszly zupelnie gdzie indzie
                > j rozwijac swoje skrzydelka

Na Brooklynie poza Brooklyn Tech jest ciezko gdziekolwiek rozwijac skrzydla bo poziom jest duzo nizszy.

> i jest im tam dobrze.

Dobrze to kazdy se moze zrobic bez chodzenia do szkoly.

> I spotkaja sie z twoimi the besciakami na uczelni i wtedy zobaczymy kto jest the besciak >jak tatusia nad karkiem nie bedziesmile

To juz sobie wypraszam,bo moje dzieciaki sa odpowiedzialne i beda sie tak samo dobrze uczyly na uczelni jak i w HS.
                • ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 19:54
                  interesuje mnie maksiu koncepcja czemu Godiva ma akurat byc z brooklinu. wink
                  • jakw Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 09:31
                    ewenekgosia napisała:

> interesuje mnie maksiu koncepcja czemu Godiva ma akurat byc z brooklinu. wink
                    Bo jak kto nie z Broklinu to się nie liczy wink
                  • hankam Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 08:56
                    Bo wyobraźnia Maksa dalej nie sięga. Zamieszkał na bruklynie, nigdzie indziej nie bł, toteż mu się wydaje, że to najlepsze miejsce do mieszkania na świecie. Własciwie jedyne. Dlatego lękiem przejmuje go możliwość wyjazdu dzieci w wielki świat na studia.

Maks, a Gates też tam u was na Brooklynie mieszka?
                    • mama_kotula Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 11:01
                      hankam napisała:
                      > Maks, a Gates też tam u was na Brooklynie mieszka?

U Maksa w garażu.
                      • maksimum Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 18:21
                        mama_kotula napisała:

> U Maksa w garażu.

Wypuszczam go raz w tygodniu na konferencje prasowe.

• ewenekgosia Re: Prace domowe na internecie. 18.11.11, 19:55
                  > To juz sobie wypraszam,bo moje dzieciaki sa odpowiedzialne i beda sie tak samo
                  > dobrze uczyly na uczelni jak i w HS.

w HS cisnie je tatus....
                  • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 19.11.11, 01:26
                    Ba tatus nawet pisze esejesmile
                    Tatus podejmuje decyzje za dzieci ktory kierunek studiow wybrac bo jak inny to ze sponsoringu nicismile
                • canuck_eh Re: Prace domowe na internecie. 21.11.11, 16:45

> > I spotkaja sie z twoimi the besciakami na uczelni i wtedy zobaczymy kto j
                  > est the besciak >jak tatusia nad karkiem nie bedziesmile

> To juz sobie wypraszam,bo moje dzieciaki sa odpowiedzialne i beda sie tak samo
                  > dobrze uczyly na uczelni jak i w HS.

Widze ze zabolalosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka