maderta 14.10.12, 23:44 Jaki apetyt mają wasze siedmiolatki? Pytam, gdyż z przerażeniem patrzę, jakie ilości jedzenia pochłania moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: siedmiolatki - apetyt 14.10.12, 23:49 Moja 7-latka oooogrooomny Mam wrażenie, ze je więcej, niż ja i mąż razem Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: siedmiolatki - apetyt 15.10.12, 00:53 hej u mnie coprawda 7 letni chłopiec, je codzienne 3 obiady- zero komentarza 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
yula Re: siedmiolatki - apetyt 15.10.12, 01:18 Syn od urodzenia je za 3-ch, córa natomiast je jak ptaszek, więc przyzwyczajona jestem do wszystkiego Z jednej strony patrzę z przerażeniem ile pochłania synuś, a z drugiej strony zastanawiam sie z czego żyje córka Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb mnie ilości jedzone przez moje dzieci przerażały 15.10.12, 09:37 moje starsze dziecko w wieku 7 lat nie jadło prawie nic, moje młodsze dziecko w tym wieku jadło więcej niż ja z mężem i starszym synem razem wzięci, obaj dziś są szczupli, chociaż ten starszy bardziej Odpowiedz Link Zgłoś