laandryneczkaa 27.06.13, 10:42 Jak moja córka powinna ubrać się do fotografa ? Idzie do szkoły ponadgimnazjalnej i potrzebuje zdjęcia. Sądzicie, że powinna ubrać się normalnie czy odświętnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: Jak się ubrać do fotografa 27.06.13, 12:00 Raczej nie w kolorowej koszulce. Może bluzkę koszulową niebiałą (bo się zleje z tłem) i nie koniecznie zapiętą pod samą szyję, ale jednak "eleganciej". Albo jakąś bluzeczkę gładką z dekoltem 'w szpic'. Trochę odświętniej jednak, bo to zdjęcia do dokumentów i pewnie też do legitymacji. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jak się ubrać do fotografa 27.06.13, 12:39 Uśmiechnęłam się - szesnastolatka i mama jej ubrania "do fotografa" wybiera? Ponieważ to mają być zdjęcia do dokumentów, to radziłabym ubrać się nieco odświętniej. Ja lubię mieć jasną bluzkę przy takich okazjach. Takie zdjęcie towarzyszy człowiekowi potem kilka lat, więc warto na nim nie straszyć Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Jak się ubrać do fotografa 27.06.13, 14:01 Może się ubrać dokładnie tak, jak chce. Naprawdę, to nie jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Jak się ubrać do fotografa 27.06.13, 14:42 zdjęcie legitymacyjne...widać 1/3 bluzki. Może być z kołnierzykiem, preferowana gładka, kolor raczej nie czerwony, zielony. Najfajniejsze są B&W Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Jak się ubrać do fotografa 27.06.13, 15:18 Na zdjęciu chyba tego nie będzie widać, tylko twarz, ew. trochę ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Jak się ubrać do fotografa 27.06.13, 22:09 Zależy jak normalnie się ubiera ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamatin Re: Jak się ubrać do fotografa 30.06.13, 02:48 Kolega był po 18-tce, a do fotografa poszedl "z ulicy" w upalny dzien, w koszulce na cienkie ramiaczka. potem przez wiele lat miał takie zdjecie w dowodzie Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Jak się ubrać do fotografa 30.06.13, 04:58 Ja od zawsze zdjecia robie w domu zwyklym aparatem a tylko wywoluje w przydroznym sklepie. Do paszportu tez. Czy macie w domu aparat fotograficzny?? Robie tych zdjec na wszelki wypadek 5-6 a pozniej w sklepie przy powiekszeniu widze ,ktore mnie najlepiej pasuje i to wywoluje. Roznica jest taka,ze moje zdjecia sa lepsze niz te od fotografa i do paszportu kosztuja mnie 50 centow. Odpowiedz Link Zgłoś