asia1997 01.09.04, 16:39 Dzisiaj był ten ważny dzień. Bardzo byłam przejęta i moja córeczka też. Jak ją widziałam w ławce to z jednej strony poczułam dumę a z drugiej lęk. A jak u Was było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka74 Re: pierwsza klasa!!!! 01.09.04, 18:08 hej. moja tez dzisiaj pierwszy raz w szkole.Bylo ok, zadnego stresiku, corka stwierdzilaze caly ten apel to bez sensu byl hehe. Ogolnie ok, aby tylko udalo sie jej zaprzyjaznic z innymi dziecmi, troche zna z przedszkola, ale wiekszosci nie. pzodrowka bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.w Re: pierwsza klasa!!!! 02.09.04, 00:07 A moja była strasznie rozczarowana,że jeszcze dziś nie ma lekcji!Na domiar złego jutro ma dopiero na 12.45....Było widać,że cała klasa cieszy się bardzo ze spotkania,bo znają się w większości już z zerówki.Pani jest nowa,ale sympatyczna i sprawia wrażenie osoby,która wie,czego chce,co przy takiej licznej gromadzie(30)jest ważną zaletą.A przy tym wygladała elegancko i spodobała się dzieciom ,no i zaczynam juz słyszeć "a Pani powiedziała".Szkoda tylko,że ta fascynacja szkołą może jej dość szybko minąć w naszym systemie pt."siedż cicho i się nie wychylaj".pryjaciółka mojej córki(teraz w trzeciej klasie) powiesiła sobie dziś nad biurkiem napis "i znowu rok szkolny" ze skrzywioną buzią jako ilustracją... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: pierwsza klasa!!!! 03.09.04, 13:02 oj, to przeładowana ta szkola, prawie tak jak u nas.(27 dzieci, klasy od A do G; ().Synek zadowolony, wydaje mi sie że bardzo pomocne jest to iż zna 3-ech kolegów, więc zero stresu, nawet wstał o 7-mej bez problemu, co mnie zadziwilo. Niestety 3razy w tyg idzie na późniejszą godzinę.Ale jak na razie jest ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.w Re: pierwsza klasa!!!! 05.09.04, 00:43 Oj,czy Twój synek sarenko , nie chodzi do SP 342 ?Bo coś mi ten opis pasuje do naszej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: pierwsza klasa!!!! 07.09.04, 14:44 nie, widocznie sporo jest takich szkół...; Odpowiedz Link Zgłoś