Dodaj do ulubionych

sprawdzony obóz jzykowy

06.04.17, 19:13
Moja 14-letnia córka chciałaby pojechać w tym roku na obóz językowy (j. angielski) w kraju lub za granicą. Czy możecie polecieć jakieś sprawdzone firmy organizujące tego typu wyjazdy? Dodam, że w grę wchodzą wyjazdy do max. 2.000 zł.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • grzalka Re: sprawdzony obóz jzykowy 07.04.17, 10:35
      ATAS- polecam, córka była rok temu na Malcie i była bardzo zadowolona. Nie wiem, czy się zmieścisz w kwocie.
    • ewa2000 Re: sprawdzony obóz jzykowy 10.04.17, 12:38
      Powiem tak, żeby nauka języka była naprawdę na wysokim poziomie, opieka dobra, wyżywienie do zaakceptowania to MUSI KOSZTOWAĆ. Za 2000 zł - nawet tygodniowy pobyt nie spełni takich warunków. Sorry.
      Płaciłam za 3 tygodniowe obozy językowe syna 2000, ale nie złotych a euro.+ dojazd, ale to było kilka lat temu. Angielski w Anglii Bell - super, ale kilkanaście tysięcy.
      • ankar_a Re: sprawdzony obóz jzykowy 10.04.17, 19:10
        Podpisuję się pod tezą ewy2000. Nawet uchodzący za tani Almatur to koszt c.a. 9.500,00 PLN za kurs w Anglii.
        Intensywny stacjonarny kurs letni w British Council - dwutygodniowy - 2.100,00 PLN bez wyżywienia (zajęcia codziennie od 9:00 do 13:30).
    • zgagusia Re: sprawdzony obóz jzykowy 11.04.17, 09:20
      Akurat ATAS ma w tym roku obozy jezykowe za cene ok. 2000 wiec może cos wybierzecie; firmę bardzo polecam, moje dzieci z nimi jeżdżą i są bardzo zadowolone, ale od razu przyznaję że jeździli na droższe obozy (też mi się wydaje że za jakościa idzie cena).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka