Dodaj do ulubionych

zerówka i plecak

29.05.17, 12:16
Witam,
mam pytanie czy któraś z mam kupowała dziecku plecak do zerówki firmy topgal ten z przeznaczeniem dla przedszkolaka, mianowicie zastanawiam się czy szukać plecak do zerówki który pomieści format A4 czy wystarczy mniejszy. Chciałam kupić coś porządnego co wytrzyma spokojnie 2 lata bo moja 5 latka będzie uczęszczała do zerówki waśnie 2 lata.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: zerówka i plecak 30.05.17, 08:44
      Tutaj ciężko doradzić, bo są zerówki, do któtych dzieciaki noszą tylko kanapki i wodę, a są takie, gdzie i książki do domu noszą bo są prace domowe zadawane i teczka A4 zmieścić się musi, bo noszą kartki xero z zadaniami. Jednak ciężarów raczej nie ma, bardziej objętość.
      Jeśli chcesz zakupić plecak droższy to może zapytaj, jak to wygląda u Was w zerówce.
      • only_amor Re: zerówka i plecak 30.05.17, 22:40
        Dzieki! Wlasnie dowiedzialam sie od mam ze sa kserowki ale dzieciaki jak zdazylam zauwazyc mikro te plecaczki maja wiec jest szana ze ten wymarzony topgal zda egzamin☺
        • hugo43 Re: zerówka i plecak 31.05.17, 19:54
          Moj syn mial ten z dinozaurem.niby bylo ok,ale po jakims czasie zaczal nosic wiekszy,bo prawie wszyscy mieli wieksze.na dodatek nosil teczke a4,jakies chłopięce graty itd.
          • only_amor Re: zerówka i plecak 31.05.17, 21:08
            Aha, dzieki, jedyne wyjscie to zakup wymarzonego topgala a jak sie nie przyda to bedzie sluzyl na wycieczki a kupie jej wiekszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka