Dodaj do ulubionych

Super lekka spacerówka

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 16:30
Pszukuję super lekkiej spacerówki.Najlepiej jeszcze składanej jedną
ręką.Podobno takie zalety ma wózek Graco - City sport.Czekam na opinie.Czym się
różni City sport od City sport plus.Może ktoś posiada taki wózek i wie.
Obserwuj wątek
    • Gość: tiny Re: Super lekka spacerówka IP: *.org 19.04.02, 16:03
      City Sport to dla mnie zagadka, polecam jednak wózek
      Inglesina Jet - lekki, przyjazny w uzyciu (rozkładanie
      i zkładanie), a przy tym stabilny i wygodny dla małego
      człowieka - sprawdzone na własnej skórze. nie wiem, czy
      można je dostać - ja kupiłam 3 lata temu w komisie z
      "oprzyrządowaniem" dla malców. pozdrawiam.
    • Gość: mika Re: Super lekka spacerówka IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 22.04.02, 14:26
      Mam do sprzedania supper lekka spacerowke (ok 4 kg) firmy Kolcroft. Wozek jest
      nie uzywany, kupiony w USA (mi nie jest potrzebny, bo mam juz jedna spacerowke,
      a nie mam zupelnie miejsca aby trzymac dwa wozki). Jesli jestes zainteresowana
      to moge wyslac zdjecie mailem.
      Mika
      • Gość: Kasia Re: Super lekka spacerówka - do miki IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 14:33
        Droga miko,jaka szeroka jest ta spacerówka(siedzisko)?Czy można ją złożyć jedną
        ręką?Czy rozkłada się do leżenia?Czy ma okrycie na nogi?Bardzo jestem
        zainteresowana tym wózkiem.
        • Gość: Alex Re: Super lekka spacerówka - do miki IP: 212.160.211.* 22.04.02, 14:38
          rozkłada się do leżenia (jedną ręką bez budzenia pasażera), daje się złożyć
          jedną ręką, i nie można tego zrobić niechcący, jest lekka, dośc szeroka, ma
          podparcie na nóżki i odejmowaną tackę dla dziecka oraz tackę dla rodzica,
          okrycia na nózki nasz przynajmniej nie ma, a ma jeszcze na tace takie tam
          odejmowane zabawki dla malucha. Generalnie używamy go jako wózka hmm, podróżno-
          supermarktowego, na co dzień i długie spacery to jednak voyager
        • Gość: mika Re: Super lekka spacerówka - do miki IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 22.04.02, 15:19
          niestety nie ma okrycia na nozki, a oparcie rozklada sie tylko troche do
          pozycji pollezacej. Wozek jest podobny do Graco Citysport, tylko jeszcze lzejszy
          Skladanie jest bardzo proste (jedna reka) do bardzo niewielkich rozmiarow. Ma
          ospecjalna nozke, takze po zlozeniu stoi samodzielnie. Siedzisko nie jest zbyt
          szerokie ale wygodne. Moge wyslac zdjecie mailem
          mika
      • Gość: Magda Re: Super lekka spacerówka IP: *.mac.pl 30.04.02, 12:25
        Napisałaś, że masz do sprzedania super lekką spacerowkę (ok 4 kg) firmy
        Kolcroft. Jeżeli jeszcze go nie sprzedałaś to ja jestem bardzo zainetresowna
        kupnem tego wózeczka od Ciebie. Kontakt ze mną: e-mail:msarnot@o2.pl, tel.
        0600243415. Czekam na odzew.
    • Gość: mika Re: Super lekka spacerówka IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 22.04.02, 14:31
      ooops, zapomnialam podac mojego maila domiab@wp.pl lub tel 0 501 775 494
      mika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka