Dodaj do ulubionych

Prezenty na zajączka

13.04.19, 14:18
Co można kupić na zajączka dziewczynom w wieku 12,13 i 16 lat? Budżet to do 30zł/osobę. Nie chcę kupować słodyczy bo są szkodliwe dla zdrowia i psują zęby, a poza tym i tak dostaną ich mnóstwo od innych członków rodziny. Nie mogę też kupić takich rzeczy jak zestaw do zdobienia jajek czy do robienia ozdób wielkanocnych, bo prezent dostaną dopiero w samą Wielkanoc, więc będzie już za późno. Ktoś ma jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • silje78 Re: Prezenty na zajączka 14.04.19, 07:17
      Zalezy czym sie interesuja, a w tym wieku potrafi byc niezly rozstrzal.
      Ja bym kupila bilet do kina do dowolnego wykorzystania plus (o zgrozo) cos slodkiego.
      • katrinka00 Re: Prezenty na zajączka 15.04.19, 10:06
        To miał być prezent związany z Wielkanocą/wiosną, nie jakikolwiek. Przecież to prezent na zajączka, nie na urodziny. Poza tym zanim się doczekałam na jakąś odpowiedź, to już zdążyłam kupić. Jakieś niemrawe to forum sad Kupiłam po parze skarpetek z motywem zajączka i owieczki: i.imgur.com/1BgXYsX.png oraz po pomadce ochronnej do ust "magic egg" w kształcie jajka: i.imgur.com/CWfhe0j.png. Dla każdej inny kolor i aromat. Do tego jeszcze dodam dużą paczkę kakao Nesqick, zawsze to zdrowsze od tradycyjnych słodyczy i też jest zając na opakowaniu, więc motyw pasuje wink A coś słodkiego dostaną od każdego, więc i beze mnie będą mieć górę słodyczy, dlatego wg mnie to głupota się do tej góry jeszcze dokładać tongue_out
        • green1313 Re: Prezenty na zajączka 17.04.19, 10:43
          Masz rację, głupotą jest dokładać do góry słodyczy napój kakaowy, którego główny składnik to cukier.
          • katrinka00 Re: Prezenty na zajączka 02.05.19, 01:17
            Skoro nic mądrzejszego nie potrafiłeś na czas zaproponować, to po co się w ogóle wypowiadasz? Takie mądrości, to se możesz wsadzić, tam gdzie słońce nie dochodzi tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka