Gość: Kati IP: *.Elektron.pl / *.zoliborz.org 22.04.02, 12:21 Hura, moja 2,5 letnia córeczka przespała całą noc bez pampersa. Czyżby to był już koniec z siusianiem w pieluchy? Może to przedwczesna radość... no ale narazie jestem strasznie dumna... możecie mi (a raczej mojej córci) pogratulować. Kachna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macdorka Re: Hurra! 22.04.02, 14:00 GRATULACJE!!!To juz cos,ale przed wami jeszcze troche. Moja Aga miala krotki okres calkowicie suchych nocy, ale potem bylo jeszcze kilka wpadek, a to cos sie przysnilo, a to nie zdazyla bo bylo tyle ciekawszych zajec.tak wiec nie zniechecaj sie iwspieraj swojego maluszka.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Hurra! IP: *.katowice.agora.pl / *.kato.gazeta.pl 22.04.02, 17:24 A mnie się marzy.... żeby moje dziecko przestało okrążać nocnik wielkim łukiem, o siusianiu nie wspomniawszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Hurra! IP: *.Elektron.pl / *.zoliborz.org 24.04.02, 09:07 a ile ma twoje dziecko - bo moja też miała taki moment w życiu.... najpierw siadała na nocnik, a potem jakby ją parzył..... a na wakacjach znowu się odmieniło i tak już zostało. Dobre rezultaty przynosi "wspólne załatwianie się" - Ty na sedesie - a dziecko obok na nocniczku (chce Cię naśladować)... może to śmieszne, ale naprawdę mobilizuje człowieczka.... ale przede wszystkim należy uzbroić się w cierpliwość i nie robić nic na siłę. Moja Kamcia zaczęła regularnie korzystać z nocniczka jak miała rok i 8 mc-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Hurra! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.04.02, 18:30 to teraz tylko cerata pod przescieradlo i od czasu do czasu suszenie Odpowiedz Link Zgłoś