Dodaj do ulubionych

Forum na edziecko to cos okropnego

IP: NTSPW* / 195.224.164.* 24.04.02, 13:06
Wlasnie bylam gosciem na forum edziecka. Nie dosc ze trzeba sie zalogowac to
jeszcze oni wysylaja jakies idiotyczne haslo ktorego nie sposob zapamietac i
trzeba sie drugi raz zalogowac jak sie chce odpowiedziec na list. A slownictwo
tam wystepujace to typu "brzusie" o kobietach w ciazy, i "dzidzie" i "niunie" o
dzieciach. Beznadzieja i tyle!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: Forum na edziecko to cos okropnego IP: *.katowice.agora.pl / *.kato.gazeta.pl 24.04.02, 13:45
      Oj, Wielbłądzie, Wielbładzie, idź się lepiej popasać, zamiast takie rzeczy
      wypisywać??? Co Ci to da??? Tylko ludziom zawracasz głowę. Nikt Ci nie każe
      korzystać z forum, którego nie lubisz. Ika
      • Gość: ja Re: Forum na edziecko to cos okropnego IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 22:31
        wielbłąd chciał(a) się tylko podzielić wrażeniami.Nikt ci nie kazał odpisywać.
        • Gość: ola Re: Forum na edziecko to cos okropnego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.02, 23:16
          polecam forum na www.bajbus.pl
    • Gość: Kinga Re: Forum na edziecko to cos okropnego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 14:01
      Do czytania logowanie nie jest potrzebne. Po rejestracji to "głupie hasło"
      mozna zmienić na dowolne, łatwe do zapamiętania dla Ciebie. Logujesz się tylko
      raz, po wejściu na forum. A słownictwo-temat dzieci, głównie niemowlaki, sam
      prowokuje do nieco infantylnych wyrażeń. Czy to faktycznie aż tak rażące? Moim
      zdaniem trochę za ostro potraktowałaś/eś eDziecko, wiele osób tam bywających to
      mądrzy, wartościowi ludzie, których rady niejednokrotnie pomogły młodym
      rodzicom.
      Pozdrawiam
      Kinga-bywalczyni eDziecka
    • Gość: YennaM Re: Forum na edziecko to cos okropnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 21:51
      hmm.. jak mawiają: "de gustibus..." i tak dalej wink Mi się eDziecko podoba z
      jednego prozaicznego powodu - to duże, dosyć konsekwentnie uporządkowane forum,
      odwiedzane przez wielu ludzi, więc latwiej tam czegoś konkretnego SZYBKO się
      dowiedzieć (mało tego, łatwo coś tam odszukać). Dzięki temu forum jakoś
      poradziłam sobie z opanowaniem atopowego wyprysku na skórze mojego alergicznego
      dziecka (cud!). Bo lekarze nie byli specjalnie skorzy do udzielenia
      wyczerpujących wyjaśnien. Gdyby nie pare doświadczonych w boju z alergią
      eMatek - pewnie moje dziecko do dziś było obsypane.

A że "Brzusie" i takie tam inne? Mi to nie przeszkadza. Cóż, widać ten ktos,
      spodziewający się aktualnie dziecka ma osobisty stosunek do brzucha - jego
      prawo wink MNie krytykuję - szanuję jego radość z Oczekiwania.

Dla mnie to forum to przede wszystkim źródlo wiedzy. Tutaj mogę naprawdę na
      dość dużym stopniu szczegółowości zgłębić problem - poradniki i gazety
      dziecięce do tej całej wiedzy zgromadzonej na eDziecku wypadają niezwykle blado.

Ot, i jeszcze jeden punkt widzenia.

Ale jak napisałam - "de gustibus...". Tam, gdzie mi się nie podoba - po prostu
      nie chodzę. I nie rozdzieram z tego powodu szat wink Bo co to za powod? No
      wlasnie... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka