IP: *.lublin.mm.pl 12.08.02, 15:38
Czy ktoś kładł swoje dziecko do spania w śpiworku? Jak to się sprawdza?
Właśnie zamierzam to kupić, ale zastanawiam się, bo mój syn (ma 1 rok)
strasznie się rozwala w łóżeczku i nie wiem, czy śpiworek się sprawdzi.
Czy ktoś z Was ma doświadczenia w tym temacie? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamusia Re: Śpiworek IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 18:58
      moja bez spiworka nie zasnie, ale spala w nim od 3 miesiaca, a przedtem dlugo
      nie nosila na noc zwyklych spiochow tylko taki jakby worek na nozki. dzieci
      podobno to uwielbiaja, czuja sie troche jak w gniazdku (macicy????).
      • Gość: Kaśka Re: Śpiworek IP: *.lublin.mm.pl 12.08.02, 20:58
        Dziękuję za radę i pozdrawiam.
        • Gość: paula Re: Śpiworek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 22:46
          śpiworek to był jedyny ratunek przed tym, aby co chwila nie wstawać, żeby
          przykryć synka. Dla nas po prostu idealne rozwiązanie, a i maluch nic nie miał
          (i nie ma) przeciwko temu - ciepło, luźno, miękko, czego chcieć więcej.
          Pozdrawiam
    • Gość: Ola Re: Śpiworek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.115.* 13.08.02, 09:31
      To wszystko zależy od dziecka. Znam takie dzieci, które za nic nie dają się do
      tego włożyć, a są takie które bez niego nie zasną. Roczne dziecko, które do tej
      pory w czymś takim nie spało, może mieć problem.
      • Gość: AniaSK Re: Śpiworek IP: *.katowice.agora.pl / *.kato.gazeta.pl 13.08.02, 11:36
        Mój mały jest niesamowicie ruchliwy i wszelkie próby zapakowania go w śpioworek
        (od. ok. 4 m-ca życia) kończyły się strasznym wrzaskiem. Wydaliśmy więc
        niepotrzebnie pieniądze...
    • Gość: Iza Re: Śpiworek IP: *.introl.pl 13.08.02, 14:10
      Śpiworek leży nieużywany, córa w wieku ok. 6-7 miesięcy za nic nie dała się do
      śpiworka zapakować. Ponowne próby też nic nie dały. Teraz (2 lata) w nocy
      przemieszcza się po całym łóżku, a ja śpię zabarykadowana ze wszystkich stron
      pufami i poduszkami aby nie spadła. Iza
      • Gość: Kaśka Re: Śpiworek IP: *.lublin.mm.pl 13.08.02, 21:31
        Kupiliśmy jednak ten śpiworek i dzisiaj połozyliśmy w nim syna. Na razie śpi,
        zobaczymy co będzie rano jak się obudzi, czy będzie krzyczał czy spokojnie
        leżał. Dziękuję za wszystkie posty. To forum jest jak mądra babcia smile
        • Gość: paula Re: Śpiworek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 22:23
          na pewno trochę czasu minie, zanim opanuje sztukę wstawania w śpiworku. To
          dopiero sztuka - wstać, kiedy nogi tworzą jedność.smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka