Gość: Jola IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 13:58 Gdzie zapisać dzieci na naukę pływania, najlepiej gdzieś na Ursynowie lub w okolicy ? Moje dzieci mają 3 i 5 lat, to chyba najwyższy czas na naukę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Basen w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 15:41 Proszę, pomóżcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Basen w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 08:51 W bloku na ul. Na Uboczu 18 mieści się Centrum Rekreacji i Rehabilitacji. Jest tam malutki basenik, gdzie organizują naukę pływania dla dzieci w grupach 3- osobowych i indywidualnie. Niestety jest dosyć drogo - chyba 18 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Basen w Warszawie 20.09.02, 13:44 Troche się spóźniłaś bo takie zapisy na basenach są na samym początku września. Ja skorzystałam z informacji właśnie z forum i zapisałam dziecko na basen przy ul.Potockiej 1, dane znajdziesz na stronach www.osir-zoliborz.waw.pl W linku "naucz sie pływać" są telefony do szkółek pływackich. Moja córka jest zachwycona nauką pływania!!!! powodzenia S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Basen w Warszawie IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 24.09.02, 11:05 Ja polecam Warszawianke (tzn. Park Wodny) Odpowiedz Link Zgłoś