wszystkienikizajete 20.10.05, 23:51 Na urodzinki? Czym sie interesują takie pannice? Poradżcie, imieniki tuż, tuż, a nie bardzo znam tą dziewczynkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damina Re: Prezent dla 10latki? 21.10.05, 10:31 Proponuję coś z Witcha.W sklepach można kupić notesy,maskotki karteczki itp.powinna się ucieszyć.Moje dziecko za tym szaleje . Odpowiedz Link Zgłoś
majewska12 Re: Prezent dla 10latki? 21.10.05, 10:40 Ja ostatnio dla 9-latki kupowałam z serii disnejowskiej pióro, korektor do pióra, gumkę, linijkę i ołówek. Wszytsko włożyłam do specjalnej tuby z tej samej serii ( dla dziewczynki rózowa), która zawiązałam piękną kokardą. Do środka powrzucałam jej ulubione batoniki i cukierki. Syn, który to wręczał i był na przyjęciu twierdzi, iz taki prezent zrobił frajdę nie tylko solenizantce ale i bardzo podobał się pozostałym rówieśnikom. Ostatnio zaś w Realu w pasażu w ksiegarni kupiłam tanio ( kilkanaście złotych) piekne wydanie historii dla dzieci, która jak sama wiem jest niezwykle pomocna, bo wieloktornie z niej korzystamy. A jesli chodzi o te karteczki i notesiki to rzeczywiście nawet chłopcy w tym wieku wymieniają się nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: Prezent dla 10latki? 21.10.05, 19:30 Dzieki Mamy! Kupiłam kalendarz szkolny z Witch, mam nadzieję,że się ucieszy! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś