Dodaj do ulubionych

Krew po stosunku

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.04, 22:23
mam krwawienie po stosunku co to moze byc? Niemam wtedy okresu ani niemam
dostacsad
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Krew po stosunku 31.08.04, 22:30
      Może masz nadżereczkę i ona Ci krwawi... Wypadałoby się przejść do jakiegoś
      pana doktora i zameldować

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
    • Gość: Maya Re: Krew po stosunku IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 22:32
      Właśnie bardzo podobny przypadek u mnie wystąpił. Powiedz- czy jeden raz tak
      miałaś czy wiele razy?
      • Gość: Adani Re: Krew po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:08
        Ja miałam czasem lekkie krwawienie (takie cieniutkie niteczki sluzu podbarwione krwia po stosunku) gdy miałam zakażenie pleśniawkami. Może to być też nadżerka. Wizyta u ginekologa niezbędna.
      • Gość: Kasia Re: Krew po stosunku IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.09.04, 22:45
        mam tak juz od jakiegos czasu, KILKA RAZY!Boje sie!!!!A co to jest nadzerka? To
        grozne?Uleczalne??Glupio tak krwawic po stosunku!!!!
        • iwka901 Re: Krew po stosunku 02.09.04, 19:06
          Nadżerka to taka ranka na szyjce macicy, oczywiście wyleczalna. Rodzaj leczenia
          zależy od stadium. Jak najszybciej udaj się do ginekologa, długo nie leczona
          nadżerka może być zaczątkiem nowotworu. Nie, nie przerażaj się , nie chcę
          straszyć, chciałam Cię tylko uczulić abyś nie bagatelizowała problemu.
    • ankar5 Re: Krew po stosunku 02.09.04, 22:51
      Ja też tak miałam, ale u mnie okazało się, że mam za wysoką prolaktynę.Przez
      pół roku zażywałam Bromergon i już jest dobrze.
      • Gość: Maya Re: Krew po stosunku IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 21:53
        Co to oznacza? Czy to jest groźne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka