bea70 25.11.05, 14:32 Za tydzień wybieram się na urodzinki do Chrześnicy - skończy 6 lat. Poradźcie co kupić na prezent. Czym bawią się dzieci w tym wieku? Co je interesuje? Chrześnica mieszka dośc daleko i nie wiem za bardzo co by jej pasowało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagawi Re: prezent dla 6 latki 25.11.05, 14:52 Koniecznie porozmawiaj z rodzicami, nie istnieją prezenty uniwersalne, np. moja 7-latka nie bawi sie w ogóle lalkami, za to uwielbia zebry :0) - każde dziecko jest inne. Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: prezent dla 6 latki 01.12.05, 13:05 Zgadzam się, że każde dziecko jest inne - moja np. uceiszyłaby się z każdej rzeczy opatrzonej "marką" Witch - teraz jest taka moda u nich w zerówce. Odpowiedz Link Zgłoś
jakami Re: prezent dla 6 latki 01.12.05, 18:20 dziewczynki lubią "robutki ręczne" lepienie, wycinanie, malowanie itp mnóstwo zabaw jest na www.miastodzieci.pl może tam znajdzeisz inspirację Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: prezent dla 6 latki 13.12.05, 13:35 Puzzle, ciastolina, lalka barbie, ken, segregator z karteczkami, torebka z firmy Nici, piórnik, perfumella, Witch... Odpowiedz Link Zgłoś