magda0 14.06.06, 12:58 jak w temacie podobno taki podtlenek dziala jak "glupi jas" , moze macie do polecenia, dziecko nie otworzy buzi za nic w swiecie bez wspomagacza, magda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzepotek Re: szukam dentysty -podtlenek azotu 14.06.06, 14:06 Nie wiem nic na temat podtlenku azotu ale miałam podobny przypadek z córką. Miała 3 lata i dziury w tylnych ząbkach. W Łodzi jest przychodnia prywatna gdzie usypia się dzieci do takich rzeczy-z tym że nie ogłupia a usypia. Narkoza jest wziewna- nie wiem, może to podtlenek azotu właśnie??? Tak mi się zdaje. Usypiałam ją 2 razy. Generalnie z jednej strony wydaje się to dość drastyczną metodą ale jestem bardzo zadowolona z efektów. Już jak miała 5 lat bez problemu siadała na fotelu i wszystko daje sobie zrobić. Lubi chodzić do dentysty nie ma urazu i się nie boi. Tym właśnie motywowała pani dentystka kiedy rozmawiałyśmy o usypianiu. Takie dzieci są potem bardzo dobrymi pacjentami w przeciwieństwie do tych , którym stosuje się jakieś rozwieraki czy "żelazne palce". Odpowiedz Link Zgłoś
lika13 Re: szukam dentysty -podtlenek azotu 14.06.06, 16:00 Ja wiem gdzie leczą,ale Ci sie nie przyda bo to zapadła miescina w dolnośląskim przy czeskiej granicy. Podtlenek azotu to gaz rozweselający i faktycznie wszystko staje sie mocno zabawne nawet borowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz10017 Re: szukam dentysty -podtlenek azotu 14.06.06, 16:04 W Lublinie na ul. Ametystowej Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: szukam dentysty -podtlenek azotu 14.06.06, 21:56 Warszawa, ul. Szolc-Rogozińskiego 3 Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś