Dodaj do ulubionych

Zajęcia dodatkowe

30.08.06, 09:11
Zbliża się nowy rok szkolny i zastanawiam się na jakie zajęcia poza szkołą
zapisać mojego 8 latka. Może któraś z mam poleci mi jakieś najlepiej w
Centrum lub na Pradze Południe.
Obserwuj wątek
    • zaza_kr Re: Zajęcia dodatkowe 30.08.06, 11:23
      Co prawda nie jestem z W-wysmile, ale mój 8-latek, 2-go klasista, tradycyjnie
      będzie chodził na basen, w zeszłym roku chodził też na piłkę nożną, ale ma
      niestety problemy z węzadłami, więc chyba sobie teraz podarujemy. Znalazłam też
      w Krakowie szkołę szybkiego zapamiętywania i szybkiego czytania. Takie kursy są
      całoroczne, więc też jest już tam zapisanysmile. Myślę jeszcze nad angielskim, ale
      nie wiem tak naprawdę jaka metoda dla takiego dziecka jest dobra. Może ma ktoś
      jakieś doświadczenie? Chętnie skorzystamsmile
    • dotsi Re: Zajęcia dodatkowe 31.08.06, 11:47
      to jakie zajęcia są dobre dla Twojego dziecka powinnas wiedziec najlepiej tylko
      Ty , bo nie wysyła sie dziecka lubiacego prace artystyczne do szkółki piłkarskiejwink

Ale np: basen lub zajęcia sportowe są dobre dla dzieci które mają sporo energii,
      angielski -jeżeli to co ma w szkole według Ciebie nie wystarcza, zajęcia
      plastyczne jeżeli dziecko lubi samo coś tworzyc, lub zajęcia "med science"
      jezeli dziecko czce zostać kiedyś naukowce (tak jak mój syn surprised)
      Ja szukałam różnych w internecie i w lokalnym domu kultury i najblizszym basenie.
      Zapytaj się dziecka co chciało by spróbować? Mój syn od 1 klasy próbował tańca i
      tenisa (ale zrezygnował) male został na basenie i med science.
      • hankam Re: Med science 31.08.06, 12:20
        Mojej 8letniej córce bardzo by się podobały zajęcia med science, ale o takich w
        Polsce nie slyszałam. Rozumiem, że mieszkasz za granicą?
        Czy chodzi ci o MAD science? (te znamy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka