astronia 11.06.07, 16:04 Witam moze wy mi coś pomozecie znajoma jest w dośc trudnej sytuacji - syn 18 lat nie zdał do 2! klasy gimnazjum ma juz nad soba kuratona nałozonego co ma robić dalej ...gimnazjum skonczyć musi ale w jaki sposób ?? dzięki z góry za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: Pytanie o gimnazjum 11.06.07, 16:21 Obowiązek szkolny jest do 18tego roku zycia. Po ukonczeniu tego wieku obowiązek szkolny ustaje. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuta67 Re: Pytanie o gimnazjum 11.06.07, 16:23 Czesc! pytanie nr 1: czy ma jakies orzeczenie ten chlopak? pyt.2 Czy nie zdal bo "cieniutki" czy nie chodzil do szkoly?pyt.3 czy koniecznie musi- czy moze konczyc wieczorowe gimnazjum? A teraz najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
astronia Re: Pytanie o gimnazjum 11.06.07, 16:29 nie zdał bo nie chodził na lekcje nie wiem nic o orzeczeniu no wlaśnie musi skończyć inaczej ośrodek ...konczy 18 lat w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Pytanie o gimnazjum 11.06.07, 19:20 Pracowałam kiedyś w gimnazjum dla dorosłych - poproszę o więcej szczegółów(skąd jesteście, jaka sytuacja prawna jest chłopaka) na priva - może coś podpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś