mamusia.1 16.11.07, 10:01 czy 6 latkom smarujecie buzie,jesli tak to jakim kremem,bede wdzieczna za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justi54 Re: krem dla 6 latka 16.11.07, 10:13 Mam 6,5 latka i zimą przed wyjściem na powietrze zawsze smaruję mu twarz i ręce kremem Nivea Baby na każda pogodę. Sprawdził mi się doskonale w zimowych warunkach, a używam go od urodzenia małego. Krem nie zawiera wody, chroni przezd wiatrem i mrozem jest też dobry na słoneczne mroźne dni bo zawiera filtr UV z faktorem 4. Pamiętej też o pomadce ochronnej przed wyjściem z domu. W domu używamy J&J nawilżajacy oliwkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: krem dla 6 latka 16.11.07, 10:45 Ziajka za niecałe 4 zł. Albo Bambino w metalowym pudełeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: krem dla 6 latka 16.11.07, 11:22 smarowałam, ale tylko przy większym mrozie, jakimś kremem na zimę (ostatnio Dax cosm.ale ma nieładny apteczny zapach), zawsze smaruję w górach nawet jak nie ma specjalnego mrozu. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: krem dla 6 latka 17.11.07, 07:33 Moja córka codziennie smarowana jest Bubchen o zapachu malinowym,a w siarczyste mrozy Bubchen Wind & Wetter creme.Polecam te kremy z czystym sumieniem.Sa naprawdę dobre,jak zresztą pozostałe produkty tej firmy.Johnson&Johnson w rózowym metalowym pudełku też jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś