bomba001 23.11.07, 09:04 czy ktos mi moze powiedziec co na nim jest? dostalismy z przedszkola ksiazke bez cd, pani twierdzi ze sa tam materialy dla nauczyciela. jakos mi sie nie chce wierzyc, ale mamy zle relacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetbeel Re: CD w ABC 6 latka 23.11.07, 11:44 Mam ten CD. Są tam wspaniałe gry dla dzieci, głoskowanie czyli obrazek i krzyżówka w którą dziecko wpisuje głoski(literki) Gry zawierają cały program edukacyjny z ćwiczeń. Moja corka bardzo lubi te gry. Jest liczenie owoców, które zlapie z drze, wkładanie ich do odpowiednich koszyczków. Jak dzisiaj uruchomię specjalnie to opiszę dokładnie. Jest super i warto aby dziecko poćwiczyło sobie w formie zabawy. Kompakt jest w cz. 2 i naprawdę fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: CD w ABC 6 latka 23.11.07, 16:45 dziś syn przyniósł tę płytę z przedszkola każda książka ma swój egzemplarz,każde dziecko dostało swoją płytę do domu ja bym pogadała z panią w końcu to Ty płaciłaś za książki i wszystko co w nich jest bez względu na przydatność jest Waszą własnością Odpowiedz Link Zgłoś