sioneczek1 27.11.07, 12:40 Poszę serdecznie o namiary na dobrego endokrynologa dziecięcego w Warszawie lub Legionowie, serdecznie z góry dziekuję!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harrypotter Re: namiar na endokrynologa 27.11.07, 12:45 ja ciebie nie rozumiem, najpierw nie wiesz do jakiego lekarza idze sie z problememi hormonalymi (a nawet jak nie wiesz to moglas pojsc do rodzinnego a on by ci powedzial) a potem nie wiesz do jakiego - na pewno jest w przychodni do ktorej nalezysz czy dzieciecy? jest ich malo pytaj sie na forum medycznym a nie wychowawaczym Odpowiedz Link Zgłoś
sioneczek1 Re: namiar na endokrynologa 27.11.07, 15:13 po pierwsze to mieszkam na takim zadupiu ze w mojej gminie jest ledwo pediatra,a po drugie zapytałam tak przy okazji bo moze ktoś ma SPRAWDZONEGO już lekarza ponieważ wiem z doświadczenia przy pierwszej córce że większość lekarzy to debile, biorą kase i mówia ze ten typ tak p[o prostu ma i cześć ale dzieki Harry za upomnienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotter Re: namiar na endokrynologa 27.11.07, 17:12 zgadzam sie wiekszosc lekarzy to debile niestety Odpowiedz Link Zgłoś
radiata Re: namiar na endokrynologa 27.11.07, 18:15 Polecam Panią endokrynolog, specjalizująca się w tarczycach na Litewskiej w szpitalu. Albo ze skierowaniem za darmo rano, trzeba się zapisać na parę tygodni(miesięcy) w przód, albo w fundacji, po południu za pieniądze. Zadzwoń do szpitala, to Cię poinformują i zapiszą. Najlepiej iść z wynikami badań aktualnymi, ekg serca, ew. usg tarczycy. Pani nazywa się na G, nie pamiętam jak, ale na recepcji będą wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: namiar na endokrynologa 27.11.07, 21:50 dr Grajewska, przyjmuje tez na Niekłańskiej, gdzie szybko można się odpłatnie dostać w fundacji zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś