majmajka 04.01.08, 10:43 Czy na bal przebierancow wypada przebrac corke za aniolka? Byc moze bardzo glupie pytanie, ale zastanawiam sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Bal karnawalowy 04.01.08, 10:56 skoro córka ma ochote być aniołkiem to niech będzie Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Bal karnawalowy 04.01.08, 12:05 Ona ma ochote byc aniolkiem , jak i rowniez jest jeszcze pare innych postaci, ktorymi chce byc. Ale faktyczne stroj aniolka najlepszy (najladniejszy), tyle, ze nie wiem czy trafione to przebranie na karnawal? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Bal karnawalowy 04.01.08, 19:14 U mojej córeczki bedą same księżniczki... jak nie chcesz aniołka, to moze wróżka ze skrzydełkami? (ten sam strój wykorzystasz...) pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Bal karnawalowy 04.01.08, 22:24 majmajka napisała: > Ona ma ochote byc aniolkiem , jak i rowniez jest jeszcze pare innych postaci, k > torymi chce byc. Ale faktyczne stroj aniolka najlepszy (najladniejszy), tyle, z > e nie wiem czy trafione to przebranie na karnawal? a skąd te wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Bal karnawalowy 05.01.08, 10:20 Bedzie aniolkiem.Definitywnie postanowione. Tak chce i juz. A watpliwosci stad, ze aniolki to jakos z Jaselka mi sie kojarza. Walki juz na wlosach, przebranie nieodwolne. Odpowiedz Link Zgłoś