byhanya 14.08.03, 21:50 czy ktos zna takie lalki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: bratz 14.08.03, 22:00 Widziałam i wiem, ze raczej dziecku ich nie kupie. Juz wolę Barbie) M. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: bratz 14.08.03, 22:03 widzialam natomiast nowy styl barbie - podrbka bratz ponoc Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: bratz 14.08.03, 22:05 To chyba równiez zrezygnuję)) Na szczęscie moje dziecko jest na razie na etapie lalek - dziudziusiów M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idalia21 Re: bratz IP: *.dyn.optonline.net 14.09.03, 06:40 Ja mieszkam w USA i tu sa te lalki wszedzie,ale przyznam ze mnie sie nie podobaja Barbie jest sliczna ma ladna mila buzie a bratz maja dziwnie brzydkie oczy jakies falszywe. Na szcescie moja corcia tez chce tylko dzidziusie ze smoczkami. A czy macie w Polsce takie sliczne laleczki Strwberry Shortcake sa sliczne!!! I bajki takze cudne i kolorowe. Jesli nie wiesz o co mi chodzi zajrzyj na stronke www.strawberryshortcake.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: bratz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 09:39 A na moje szczescie mojej 5 latki nie interesuja lalki w ogóle, bawi sie zwierzatkami. Odpada kupowanie lalek, akcesoriów do nich, wózków, etc.Najwieksza radosc sprawia nabycie zyrafy z gumy czy jakiegos tam tworzywa i zabawa na całego. A te lalki nawet mi sie podobaja w przeciwienstwie do przesłodzonej lukrowanej barbi Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama