mamamalej1 30.10.09, 12:58 macie jakieś pomysły? nie wiem co kupić - telefon komórkowy na karte ? - nowy plecak bratz? - pościel the dog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Prezenty gwiazdkowe 30.10.09, 13:36 U nas to będzie na życzenie Ali gra "Operacja, ostry dyżur". Oprócz tego notatnik elektroniczny dla dzieci i coś jeszcze bo drugim dziadkom też trzeba prezent dla wnuczki wymyślić W sumie to muszę ze 6 propozycji mieć bo jeszcze dla młodszych synów. I w listopadzie/grudniu zaczyna się procesja rodzinna z pytaniami do mnie jako matki "co kupić?" albo wersja druga "damy wam kasę a wy kupcie" Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Prezenty gwiazdkowe 03.11.09, 10:42 Operacje odradzam, leży i sie kurzy Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Prezenty gwiazdkowe 03.11.09, 13:37 Mężowi też się nie podoba. Uważa,że to nie jest fajna zabawka. Ale wiadomo reklama robi swoje- dziecko by chciało Stanie więc chyba na tym: www.allegro.pl/item800502936_littlest_pet_shop_elektroniczny_organizer_09.html Dla młodszych chłopaków (4 i prawie 3) znalazłam coś takiego: www.allegro.pl/item790233035.html Wujek kupił w tym roku przyczepę i bratankowie się fascynują Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Prezenty gwiazdkowe 03.11.09, 13:41 ten camper jest kosmicznie drogi!!!! widziałam go gdzieś za 60 zł. a zawsze zwracam uwage bo jestesmy zapalonymi karawaningowcami i tez mam niespełna 4 latka w domu Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mamamalej1 :) 03.11.09, 18:10 No strasznie drogi Dlatego byłby to prezent dla dwóch na raz. A gdzie jak sądzisz można poszukać takiego lub podobnego taniej? Są na allegro inne ale bez tak fajnego wyposażenia wnętrza, mniejsze lub w ogóle malutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Mamamalej1 :) 04.11.09, 17:45 mój ma tego małego z autem www.allegro.pl/item797692846_siku_2542_porshe_przyczepa_camping_sklep_warszawa.html wydaje mi się,że dzieciaki w tym wieku są za małe na to wyposażenie. bardziej będzie ich interesowała sama przyczepa Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mamamalej1 :) 04.11.09, 18:02 Ja też go oglądałam na allegro, podoba mi się tylko chciałabym wiedzieć czy jest solidnie wykonany? Może też się skuszę. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Mamamalej1 :) 04.11.09, 19:02 Jeszcze takie coś zobaczyłam, trochę nostalgiczne. Powinnam rodzicom kupić,mieli kiedyś syrenkę i prawie identyczną przyczepę! www.allegro.pl/item796876537_auto_syrena_syrenka_przyczepa_naped_roznekolory.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Mamamalej1 :) 04.11.09, 20:57 SIKU są dość mocne ale mojemu i tak palą sie w łapkach to taki mały psuj a syrenke kup tacie pod choinkę on się ucieszy a i chłopcy będą mieli radoche ja swojemu kupiłak trabanta, dużego fiata i maluszka oglądał ustawiał jak dziecko no ale mały i tak autka wykończył Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Prezenty gwiazdkowe 30.10.09, 20:23 Franek tradycyjnie chce klocki Lego, zestawy Star Wars, sam nie wie które i się plącze. Z nim mam prosto, ale ceny raczej nie należą do łatwych do przełknięcia, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela11 Re: Prezenty gwiazdkowe 31.10.09, 21:26 Mój ma obecnie fioła na punkcie Harrego Pottera, więc będzie zestaw klocków Lego w tej tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
agach77 Re: Prezenty gwiazdkowe 03.11.09, 11:04 zdecydowanie i u nas pojawił się już wymalowany, piękny list do mikołaja, własnoręcznie wypisanymi prezentami. Niestety zapotrzebowanie dziecka, ogromne nie na czasy kryzysowe mikołaja. Na liście znalazły się oczywiście klocki lego power miners, helikopter który coś lub kogoś ratuję (jeszcze nie wiem o co chodzi), słodyczki każda ilość i psp!!!??? Trzeba będzie modyfikować ten piękny list, ale niech dziecię moje marzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_szczescia Re: Prezenty gwiazdkowe 03.11.09, 17:49 Mój chce 2 paczki Gormitów z IV serii i paczkę Bakuganów Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Prezenty gwiazdkowe 04.11.09, 10:23 A moje jescze nie pisza listów, nawet jakos specjalnie nie rozmawiaja o świetach ani prezentach.. znaczy wcale Zapóźnione jakies, czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Prezenty gwiazdkowe 04.11.09, 12:05 U mnie też cisza na temat świątecznych prezentów ...ale może dlatego ,że przed nami urodzinki młodej??? Odpowiedz Link Zgłoś
mjermak Re: Prezenty gwiazdkowe 12.11.09, 22:33 MOja sie na razie pytala juz 3 razy gdzie sie wklada list do Mikolaja, bo jakos poczta nie wydaje jej sie wystarczajaco godna zaufania instytucja , zeby tak po prostu do skrzynki Na razie na liscie sa buty kowbojki (kozaki). Chcemy jej kupic globus i (jak zwykle) ksiazki i bedziemy jej podsuwac te pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś