anyaa 06.07.08, 17:00 Nadaje się dla 5-latki? Byłyście? Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 06.07.08, 18:53 byłam właśnie z 6,5 latkiem i 3,5 latkiem, ale też oni są mocno kung- fu zainteresowani, bo starszy od roku uprawia jeśli nie jest przesadnie wrażliwa, to spokojnie możesz iść, dydaktycznie bajka jest bardzo prawomyślna i wychowawcza, okrucieńswta brak, niektóre sceny są trochę straszące, ale do wytrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
genek_b Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 06.07.08, 20:03 Bracia Grimm i Cartoon Network z pewnością są bardziej brutalne Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 08.07.08, 21:30 Aluc, dziękuję. Młoda była dzisiaj z babcią, bardzo jej sie podobało, od rana ćwiczy kung fu (jest lampartem Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 09.07.08, 13:58 Uuu, to niedobrze, bo lampart był tam czarnym charakterem Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 09.07.08, 14:04 No wiem właśnie... Ale konsekwentnie - ona jest lampartem, inni pandami. Taki to już przekorny charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 09.07.08, 15:01 była, wróciła zachwycona, teraz czytamy książkę na podstawie filmu. Młoda ma 4 lata 9 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
mama04 Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 11.07.08, 14:50 my też właśnie czytamy merlin.pl/Kung-Fu-Panda-Powiesc/browse/product/1,600721.html Odpowiedz Link Zgłoś
ela.zajac.86 Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 12.07.08, 12:56 Nasze dziecko jest zachwycone tą książką... Całą rodziną byliśmy na filmie, ale chyba zdecydowanie bardziej woli jak mu czytamy Będę musiała zamówić tą książke na merlinie, bo córka znajomych ma urodziny, a patrząc na naszego syna, to chyba warto Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 13.07.08, 19:31 Czy w tej książce są ilustracje? I duże litery? Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 14.07.08, 09:24 W weekend byłam na Kung-Fu Pandzie z pięciolatkiem. Jesteśmy dość wybrednymi widzami (ja stara - nudzę się na filnach dla dzieci; młody z kolei wyczulony na przynudzanie) no i oboje bawiliśmy się świetnie. Humor zrozumiały dla dziecka, na dziecięcym poziomie (czyli czasem o bekaniu, czasem o prykaniu). W niektórych momentach cała sala głośno się śmiała - co ostatnio niezbyt często się zdarzało. Szczerze mogę polecić film - jest z tej samej półki co Madagaskar, Auta, Toy Story, Potwory i Spółka ... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kung-fu Panda z 5-latką? 23.07.08, 01:43 Byliśmy w zeszłym tygodniu całą naszą czwórką - my i nasze dzieci - syn 9 lat i córka 5 lat. Bardzo sympatyczny film, po tych wszystkich ostatnich Madagaskarach i Dżunglach fajna odmiana, film, który w pamięć zapada. Mojej małej bardzo się podobał, chociaż dziewczynka dwa rzędy za nami (na oko też 5-latka) bała się, popłakiwała. W piątek wybralismy się rodzinnie na film Wall-E. Bomba! Fantastyczny film, dzieciaki zachwycone . Odpowiedz Link Zgłoś