formelka1 15.07.09, 20:53 Witajcie, jaki podręcznik będzie realizowany w Waszych zerówkach? pzdr, justysia i jej męska drużyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_fasolki Re: Podręcznik zerówka 15.07.09, 22:53 Witaj! U nas "Nasze przedszkole" wydawnictwa MAC. Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Podręcznik zerówka 16.07.09, 08:14 "Już w szkole" sześciolatka. Wyd. Nowa Era. Cena za komplet 72 zł (w Merlinie w kwietniu - teraz są promocje na podręczniki i są one ... droższe). Odpowiedz Link Zgłoś
morelee Re: Podręcznik zerówka 19.07.09, 22:56 to samo. czy cena nie wynika aby z tego że teraz są to nowe podręczniki, dodtosowane do programu a w kwietniu wyprzedawano stare? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Podręcznik zerówka 20.07.09, 00:06 Również "Już w szkole", za box zapłaciłam 67,95 (ale to zniżka dla uczniów naszej szkoły, przy zakupie w konkretnej księgarni), plus z tej samej serii "Papierowe składanki" i "Lubię rysować i kolorować". Do tego zerówkowiczom nakazano zakupić dwie części ćwiczeń dla klas pierwszych "1,2,3 - teraz my", angielski "New Happy House" wydawnictwa Oxford i - kompletna porażka wg mnie - pseudopodręcznik do niemieckiego "Moje pierwsze niemieckie słówka" z Lektorklett. Odpowiedz Link Zgłoś