Dodaj do ulubionych

Gwiazda+7mieczy+9monet

23.02.11, 19:57
Witajcie

Szukam zawodu w którym bede chociaz odrobine spełniona i który przyniesie mi przynajmniej troche radosci, wyciagnelam:

Gwiazda+7mieczy+9monet wszystkie w pozycji prostej, na 7 mieczyc dociagnelam Siłe w poz.prostej.

Czy moglibyscie rzucic jakies pomysly?
dzieki
Obserwuj wątek
    • tarot.marsylski Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 24.02.11, 20:13
      >Gwiazda+7mieczy+9monet wszystkie w pozycji prostej, na 7 mieczyc dociagnelam Siłe w >poz.prostej.
      gratulacje,wyciągnęłaś najnienormalniejsze karty.Gwiazda daje złudne nadzieje,takie rzucanie wody-słów na wiatr albo robienie esencji,7 mieczy to bezsensowne działanie a 9 dysków to "godny zysk" czyli też zysk cudzym kosztem
      • lilka107 Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 27.02.11, 14:09
        tarot.marsylski napisał:

> >Gwiazda+7mieczy+9monet wszystkie w pozycji prostej, na 7 mieczyc dociagnel
        > am Siłe w >poz.prostej.
        > gratulacje,wyciągnęłaś najnienormalniejsze karty.Gwiazda daje złudne nadzieje,t
        > akie rzucanie wody-słów na wiatr albo robienie esencji,7 mieczy to bezsensowne
        > działanie a 9 dysków to "godny zysk" czyli też zysk cudzym kosztem

co za bzdury. wroc lepiej do czytania ksiazek o tarocie a pozniej ludziom karty interpretuj
        • tarot.marsylski Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 27.02.11, 14:31
          lilka107 napisała:

> co za bzdury. wroc lepiej do czytania ksiazek o tarocie a pozniej ludziom karty
          > interpretuj
          tak,to ciekawe jak ty byś te karty zinterpretowała pani "mądra"
        • dori7 Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 01.03.11, 12:49
          Apeluję o spokój smile

Interpretacja kart nie zawsze jest po myśli pytającego - jeśli Tarot.marsylski dostrzegła w nich takie znaczenie, to miała prawo tak napisać, choć rzeczywiście forma była nieco za ostra. Takie jest ryzyko pytania o interpretację - nie zawsze słyszy się miłe rzeczy. Tym bardziej należy wziąć je pod rozwagę, rozpatrując także bardziej pozytywne interpretacje.
    • ma_ewa01 Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 26.02.11, 17:20

Gwiazda- to talent, duży potencjał artystyczny do wykorzystania,
      7 mieczy - w pewnym sensie przedstawianie czegoś w inny sposób, może takie trochę oszukiwanie, ściema, podkoloryzowanie
      9 monet - spełnienie ma poziomie materii
      Typuję
      - salon kosmetyczny, wizażu, fryzjerski
      -pisanie kryminałów
      - jakiś fotoszop, malowanie portretów, czy zdjęcia z retuszem
      -tworzenie reklam, ewentualnie, akwizycja
      Msmile
      • kita32 Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 26.02.11, 22:50
        To ma być informacja dla Ciebie. Myślę więc, że Gwiazda informuje, że masz przemyśleć jakie masz talenty, uzdolnienia, co Ciebie relaksuje lub energetyzuje. 7 Mieczy kojarzy mi się z podpatrywaniem, "ściąganiem" - czyli podpatrz jak realizują się inni o Twoich predyspozycjach - może coś Ci się nasunie. 9 Monet kojarzy mi się z pięknem i spokojem otoczenia - może ta karta wskazuje klimaty w jakich masz szukać pracy.
        • kluwka Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 27.02.11, 18:52
          Dziekuje Dziewczyny!!!!
          • sennabis Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 17.05.11, 23:07
            gwiazda niewątpliwie kojarzy się z odkryciem talentów, 7 mieczy może sugerować że powinnaś zająć się czymś co może zjednywać ludzi, pozwalać im na konfrontacje, to może być wszelkiego rodzaju doradztwo. Może praca jako wolontariusz (?), we wszelkiego rodzaju ośrodkach pomocy, praca z ludźmi, którzy próbują unikać jakiś problemów, albo boją się z nimi zetknąć. Efekt jest oczywiście ten sam, co u innych interpretatorów, czyli zadowolenie finansowe i emocjonalne.
            Nie wieszajcie tylko na mnie psów za niewłaściwe podejście smile
            • camaretto Re: Gwiazda+7mieczy+9monet 18.05.11, 23:55
              7 mieczy kojarzy m mi sie z wolnym zawodem albo samodzielnym biznesem - ale widać każdy widzi w niej co innego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka