semiraltd 08.10.12, 14:05 W środę jestem umówiona na zabieg. -Na jakiej części ciała będzie wykonywany ? - Jaki rodzaj znieczulenia zastosują (narkoza, miejscowe) - Czy będzie konieczne dalsze leczenie? Życzę trafnych interpretacji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 interpretacja 11.10.12, 23:16 Zrobiłam krótki rozkład. Część ciała - na jakiej wysokości licząc od ziemi - Księżyc; - głębokość w ciele - 7 Mieczy (-); - funkcje tej części ciała - 3 Monet (-); typ znieczulenia - 2 Monet (-); dalsze rokowania - 10 Kijów. Myślę, że to miejsce jest na wysokości brzucha i dotyczy spraw kobiecych lub gospodarki zarządzania płynami organizmu. Miejsce jest trudno dostępne dla chirurga i będzie on/oni musiał się trochę namęczyć. Ta część ciała odpowiada za budowę czegoś albo postępowanie według jakiegoś planu. Pasuje mi tu zarówno coś w rodzaju zapłodnienia in vitro jak i coś co ma poprawić działanie jakiś gruczołów wydzielania hormonalnego. Znieczulenie wygląda mi na miejscowe i to nie całkiem dobrze działające, bo karta jest odwrócona. Co do dalszych rokowań, to wszystko będzie dobrze (karta prosta), ale Semiraltd czeka trochę wysiłku - albo jeszcze jakaś rehabilitacja, albo już dotarcie do celu po długich staraniach. To tyle - krótko, pewnie za krótko... Ciekawa jestem odpowiedzi, ale w niedzielę zajrzę na stronę z opóźnieniem co najmniej 1-o gdzinnym. Odpowiedz Link
greenwenus Re: interpretacja 14.10.12, 10:03 Uprzedzam na zdrowiu znam sie slabo, prawie nigdy na to nie robie ukladow ale zawsze jakies doswiadczenie sie przyda. Na jakiej części ciała będzie wykonywany ? -2 mieczy - zabieg skojarzyl mi sie z oczami ale moze tez chodzi o jakis podwojy narzad, ktory cos przecina, oczy tez sa wlasciwie dwa. - Jaki rodzaj znieczulenia zastosują (narkoza, miejscowe) - Rydwan, 5 bulaw - cos mocego, igerujacego w orgaizm wiec stawiam na narkoze, - Czy będzie konieczne dalsze leczenie? - Krol mieczy - mysle ze juz bedzie po sprawie i problem sie nie odnowi. Odpowiedz Link
semiraltd Re: interpretacja greenwenus 14.10.12, 18:41 greenwenus napisała: > Uprzedzam na zdrowiu znam sie slabo, prawie nigdy na to nie robie ukladow ale z > awsze jakies doswiadczenie sie przyda. > > Na jakiej części ciała będzie wykonywany ? -2 mieczy > - zabieg skojarzyl mi sie z oczami ale moze tez chodzi o jakis podwojy narzad, > ktory cos przecina, oczy tez sa wlasciwie dwa. > - Jaki rodzaj znieczulenia zastosują (narkoza, miejscowe) - [u]Rydwan, 5 bulaw[ > /u] > - cos mocego, igerujacego w orgaizm wiec stawiam na narkoze, Tak faktycznie zastosowali narkozę. > - Czy będzie konieczne dalsze leczenie? - Krol mieczy > - mysle ze juz bedzie po sprawie i problem sie nie odnowi. >Podwójny narząd, to pewni jajniki, między którymi odbywał się zabieg Dziękuję za interpretację. Odpowiedz Link
semiraltd Re: interpretacja 14.10.12, 18:56 kita32 napisała: > Myślę, że to miejsce jest na wysokości brzucha i dotyczy spraw kobiecych l Tak zabieg odbywał się na bliźnie po cięciu cesarskim ub go > spodarki zarządzania płynami organizmu. Miejsce jest trudno dostępne dla chirur > ga i będzie on/oni musiał się trochę namęczyć....... Faktycznie guzki umieściły się głęboko pod mięśniem, dlatego lekarzom ciężko było się do nich dostać... i coś co ma poprawić działanie jakiś gruczołów > wydzielania hormonalnego. .... Zdiagnozowano u mnie endometriozę, która jest również wynikiem złego działania hormonalnego. Super! > > Znieczulenie wygląda mi na miejscowe i to nie całkiem dobrze działające, bo kar > ta jest odwrócona. > > Co do dalszych rokowań, to wszystko będzie dobrze (karta prosta), ale Semiraltd > czeka trochę wysiłku - albo jeszcze jakaś rehabilitacja, albo już dotarcie do > celu po długich staraniach. Po zabiegu jeszcze czeka mnie terapia lekami > > To tyle - krótko, pewnie za krótko... > > Ciekawa jestem odpowiedzi, ale w niedzielę zajrzę na stronę z opóźnieniem co na > jmniej 1-o gdzinnym. Świetna interpretacja. Odpowiedz Link
semiraltd Re: Rozwiązanie 14.10.12, 19:08 Jakiś czas temu zdiagnozowano u mnie endometriozę, która powstała po cięciu cesarskim. lekarze tłumaczyli mi to w ten sposób, że część moich powłok (śluzówka) macicy wydostała się poza swój obręb i razem z cyklem miesiączkowym rośnie poza macicą tworząc guzki. Powodowału u mnie okresowy ból w okolicach pachwin. Często. Kiedy się schylałam, bądź przewracałam w łóżku z boku na bok, dopadał mnie mocy i szarpiący ból. O ćwiczeniach typu "brzuszki" nie było mowy. Zabieg miał na celu wycięcie tych guzków, by przywrócić mi komfort życia. Kita świetnie sformułowała to w swojej interpretacji. Winę za endometriozę ponosi też zła gospodarka hormonalna, więc po zabiegu czeka mnie również terapia lekami, żeby taka sytuacja się nie pojawiła. Znieczulenie było ogólne, czyli narkoza, która wskazała bezbędnie greenwenus. Chociaż miałam do wyboru znieczulenie od pasa w dół, ale zrezygnowałam z niego. Mam złe doświadczenia z czasów cesarki, kiedy właśnie wybrałam to znieczulenie, a potem oglądałam swoje wnętrzności odbijające sie w lampach stojących nad łóżkiem operacyjnym. Koszmar! Dziękuję dziewczyny za wasze interpretacje. Szkoda, że tak was mało Odpowiedz Link
semiraltd Re: Zwycięzca 14.10.12, 19:20 Zwycięża Kita. Gratuluję. Twoja interpretacja była rewelacyjna. Przekazuję ci kolejne warsztaty! Odpowiedz Link
kita32 Re: Zwycięzca 14.10.12, 19:38 Wow, cieszę się z udanej interpretacji!!! Greenwenus, gratuluję trafienia z narkozą Semiraltd, życzę Ci jak najszybszego całkowitego wyzdrowienia! Odpowiedz Link
greenwenus Re: Zwycięzca 14.10.12, 19:56 Kito moje gratulacje!!! SemiraLtd dziekuje za super warsztat i rzeczywiscie szkoda ze nas tak malo Zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!! Odpowiedz Link
semiraltd Re: Zwycięzca 14.10.12, 20:19 Dziękuję dziewczyny i czekam na kolejne warsztaty Odpowiedz Link