Dodaj do ulubionych

Warsztat 273

13.01.13, 22:29
W miniony piatek bylismy z naszym 5 letnim synkiem na dlugo oczekiwanej wizycie w szpitalu. Zostala ustalona data zabiegu pod koniec lutego. W zwiazku z tym mam pytanie.
Czego dotyczy zabieg, czy jestem zadowolona z rozsztrzygniecia (ustalonego planu zabiegu) czy moze mnie cos martwi ?
Oczywiscie mozecie zadawac jeszcze dodatkowe pytania. Mam nadzieje ze pytanie nie jest za trudne.
Obserwuj wątek
    • ivana Re: Warsztat 273 14.01.13, 19:24
      Ojej a ja zupelnie zielona jestem jesli chodzi o wrozenie na zdrowiesad
      • greenwenus Re: Warsztat 273 16.01.13, 21:26
        Ivanko ja szczerze tez nie przepadam za pytaniami o zdrowie i nie wypadam wtedy najlepiej ale zawsze mialam wielki problem co wymyslic na warsztat. Byloby mi milo jak bys chociaz sprobowala.
        • greenwenus Re: Warsztat 273 16.01.13, 21:27
          To pogrubienie bylo nie planowane,
          • ivana Re: Warsztat 273 17.01.13, 08:21
            Widocznie tak mialo byc ze sie pogrubilo i moze to dla mnie znak zeby patrzec na karty Tarota tez pod katem zdrowia,bo juz do tego dojrzalam? No zobaczymywink Napisze napisze cos tam ale od razu zastrzegam ze moga wyjsc glupotkiwink
            • greenwenus Re: Warsztat 273 18.01.13, 16:01
              To czekam cierpliwie!
              • ivana Re: Warsztat 273 20.01.13, 12:27
                Czego dotyczy zabieg synka Greenwenus?
                5 Buław 3 Mieczy(-)

Zabieg dotyczy pracy serduszka, byc moze wystepuje jakas arytmia. Ewentualnie chodzi o jakies problemy z krwia dziecka, moze chodzi o transfuzje? Czyzby u dziecka byla podejrzewana bialaczka?
                Jeszcze przychodzi mi na mysl operacja jakiegos narzadu nieparzystego, ktory u dziecka nie pracuje, czyzby chodzilo o transplantacje nerki?

Czy to jest wada genetyczna?- Wisielec(-)
                To mozliwe ze dziecko sie z tym urodzilo..Ewentualnie dziecko wczeniej bylo czestym gosciem szpitala gdzie bylo uzaleznione od jakiegos urzadzenia, pod ktore bylo podłaczone

Czy Greenwenus sie niepokoi?- 4 Mieczy

Tak, niepokoi sie...po zabiegu dziecko zostanie jakis czas w szpitalu, moze w izolatce?

Czego dotyczy strach Greenwenus?- 7 Pucharow(-)

Dotyczy tego czy operacja przyniesie konkretny wynik, czy dzieki niej chociaz troche polepszy sie stan dziecka, czy organizm dziecka dobrze zareaguje na cos nowego co pojawi sie w organizmie, czy to przyjmie...

Ufff to tyle...nie lubie ukladac karty na zdrowie
                • kita32 Re: Warsztat 273 20.01.13, 13:53
                  Tak na szybko:

1. Z jakim okładem (mięśnie, kości, nerwy,...) ma problem synek Greenwenus?
                  - Umiarkowanie (-) - hormony? okład limfatyczny? Krwionośny?

2, część ciała – Świat – całość organizmu;

3. profilaktyka czy nagły i bolesny przypadek? – 6 Mieczy (-) – raczej większe problemy mogły by być w przyszłości, teraz są „uśpione”;

4. Greenwenus była zadowolona z planu zabiegu, czy nie? – 6 Monet (-) – ogólnie tak, ale spodziewała się, ze będzie lepiej/szybciej. Może coś nie tak jest ze sprawą finansową – albo za wolno jak na tyle włożonych pieniędzy, albo ktoś czekał na łapówkę.

5. Dociągam jeszcze jedną kartę – czemu ma zapobiec zabieg? – Paź Mieczy (-) – coś nie rozwija się właściwie, jest za małe i może bolesne.

Operacja stulejki? A może uaktywnienie jakiegoś organu produkującego hormony?

W każdym razie życzę, żeby wszystko dobrze poszło i żeby problemy skończyły się.
    • sevrena Re: Warsztat 273 15.01.13, 20:31
      Witam, ja króciutko smile

Jaki jest to zabieg , czego się tyczy
      Mam werażenie że był to zabieg poprawiający coś co mały miał od urodzenia, związany z niesprawiedliwośvcią, niesprawiedliwym traktowaniem przez rówieśników. ByC moze eremita wskazuje na oczy, Rkielichów i 10 na wyjście ze starych utwardzony szyn i początek nowego cyklu jaki ma sie szybko zacząć;
      R kielichów na kłopoty i 10 Mieczy -lbżeby coś żle niezałożono,nacięto,przekłuto i troska abieg mógł się potoczyć gładko ?
      Albo żeby dziecko nie 'przechodziło' właściwego wieku na tego rodzaju zabiegi. (10 mieczy)
      kpentakli -nieoszczędnie, nic za darmo, wychodzi to dość kosztownie. Może też wskazywać na plastyczny chakter zabiegu, jak wyżej.
      Na dwoje babka wróżyła wink
      Karty:
      1.Co to jest czego sie tyczy
      8
      9
      10K
      RK
      Efekty 'dodatkowe'
      10M
      kP

Jak odnosi sie wenus
      12/o 20 19
      gw miałaby siebie za ofiare jakiegoś przypadku, sytuacji ,wierzy że zabieg się uda, opieke AniołaS że przyniesie oczekiwane efekty i po nim wszystko będzie inaczej, w umiejętności lekarzy

Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku
      S.
      • greenwenus Re: Warsztat 273 16.01.13, 21:24
        Witam i dziekuje za pierwsza interpretacje!
        • anuszzka Re: Warsztat 273 20.01.13, 14:00
          czego dotyczy zabieg?
          sedno-5bulaw
          tego nie dotyczy-4mieczy
          tego dotyczy 6monet, slonce
          wynik 7bulaw

wg mnie zabieg nie jest zwiazany z powazna choroba, dlugim leczeniem szpitalnym. raczej ma to zwiazek z jakims stanem zapalnym, moze dotyczyc cos zwiazanego z ruchem,moze cos nadwyrezyl w trakcie zabawy albo cos mu uroslo.
          mam wrazenie, ze cos mu beda usuwac albo nastawiac i to ma zwiazek z ukladem kostnym? ewentualnie cos ze skora, jakies znamie czy krostka.
          6monet moze wskazywac, ze placisz za ten zabieg i ma to zwiazek z jakas rehabilitacja.

czy jestes zadowolona z planu zabiegu?
          4miecze 6mieczy krolowa monet mag

nie do konca, bo moze wolalabys inny termin tego zabiegu lub to wiaze sie z pokonaniem jakiejs drogi (moze musisz gdzies dalej pojechac?). no ale z drugiej strony wiesz, ze musi ten zabieg sie odbyc, dziecko bedzie w dobrych, fachowych rekach, (mag),. jako matce ciezko ci zostawic synka w szpitalu ale "dzielo" musi zostac wykonane i zrobia to dobrze, wrecz po mistrzowsku.
          • anuszzka Re: Warsztat 273 20.01.13, 14:04
            wiecie co, nie wiem czy moje karty sa wiarygodne, bo teraz zobaczylam, ze wrozylam bez 2 (gdzies mi sie zapodzialy). nie mialam w tali: 5mieczy i 5kiel
            no coz, szkoda...
            ale tak spojrzalam, ze 5bulaw sie przejawia w innym rozkladzie, zobaczymy wiecsmile
            • kita32 Re: Warsztat 273 20.01.13, 18:15
              Myślę, że to nie ma znaczenia, że parę kart się zapodziało smile
              • kita32 Re: Warsztat 273 20.01.13, 18:43
                A o której będzie podane rozwiązanie?
                • ivana Re: Warsztat 273 20.01.13, 19:09
                  Nie wiem....czekamywink
                  • greenwenus Re: Warsztat 273 20.01.13, 19:14
                    Przepraszam dopiero wrocilam a tu tyle interpretacji. Postaram sie odpowiedziec jak najszybciej!!!
                    • greenwenus Odpowiedz. 20.01.13, 19:24
                      Wszystkim dziekuje za udzial i ciesze sie ze sprobowalyscie mimo ze temat nie zawsze jest lubiany.
                      Nasz synek ma przejsc zabieg usuniecia niektorych zebow pod narkoza. Nie martwilabym sie tak gdyby nie trzeba bylo usuwac jedynek gornych. Jest podejrzenie ze jest jakis problem z dziaslami, naprawde jeszcze nic nie wiadomo dopoki nie bedzie zrobine przeswietlenie. Na razie jest szansa na 50 % ze usuna i ze zostawia.
                      Ten zabieg nie jest powazny, nie niesie ze soba zadnych zagrozen ale mimo to przeraza mnie jak to bedzie po, jak zareaguje na brak zebow, oczywiscie martwie sie tez reakcja dzieci w szkole. Aha i ten zabieg jest 100% za darmo a wszystkim pokazaly sie duze koszty.
                      • ivana Re: Odpowiedz. 20.01.13, 19:29
                        Oj to moje karty byly zupelnie odjechanewink
                      • greenwenus do Ivanki 20.01.13, 19:39

Interpretacja Ivanki;
                        Czy to jest wada genetyczna?- Wisielec(-)
                        To mozliwe ze dziecko sie z tym urodzilo..Ewentualnie dziecko wczeniej bylo czestym gosciem szpitala gdzie bylo uzaleznione od jakiegos urzadzenia, pod ktore bylo podłaczoneszle i y zepsut
                        Wprawdzie nie jest to typowa wada genetyczna chociaz pewnie odziediczyl to po mnie, mi tez stale jedynki od razu wyszly zepsute i wlasnie przed tym przestrzega mnie dentystka. Zgadza sie tez ze juz wczesniej byl czesto w szpitalu, ma astme.

Czy Greenwenus sie niepokoi?- 4 Mieczy

Tak, niepokoi sie...po zabiegu dziecko zostanie jakis czas w szpitalu, moze w izolatce?

Bardziej niepokoi mnie jego reakcja na brak zebow i na bol.

Czego dotyczy strach Greenwenus?- 7 Pucharow(-)

Dotyczy tego czy operacja przyniesie konkretny wynik, czy dzieki niej chociaz troche polepszy sie stan dziecka, czy organizm dziecka dobrze zareaguje na cos nowego co pojawi sie w organizmie, czy to przyjmie...
                        to sie zgadza chcialabym zeby nie usuneli tych jedynek,
                        • greenwenus Re: do kity 20.01.13, 19:43
                          1. Z jakim okładem (mięśnie, kości, nerwy,...) ma problem synek Greenwenus?
                          - Umiarkowanie (-) - hormony? okład limfatyczny? Krwionośny?

2, część ciała – Świat – całość organizmu;

3. profilaktyka czy nagły i bolesny przypadek? – 6 Mieczy (-) – raczej większe problemy mogły by być w przyszłości, teraz są „uśpione”;
                          Tu sie zgadza super, teraz problemow nie widac bo to mleczaki ale pojawia sie one za 2 moze 3 lata i zeby stale moga byc zepsute,

4. Greenwenus była zadowolona z planu zabiegu, czy nie? – 6 Monet (-) – ogólnie tak, ale spodziewała się, ze będzie lepiej/szybciej. Może coś nie tak jest ze sprawą finansową – albo za wolno jak na tyle włożonych pieniędzy, albo ktoś czekał na łapówkę.
                          Nie spodziewalam sie ze tak bedzie zle z jego zebami, myslalam, wiedzialam tylko o jednym zepsutym, to mnie zaskoczylo.

5. Dociągam jeszcze jedną kartę – czemu ma zapobiec zabieg? – Paź Mieczy (-) – coś nie rozwija się właściwie, jest za małe i może bolesne.

Operacja stulejki? A może uaktywnienie jakiegoś organu produkującego hormony?
                          • greenwenus Re: do sevreny 20.01.13, 19:48
                            Jaki jest to zabieg , czego się tyczy
                            Mam werażenie że był to zabieg poprawiający coś co mały miał od urodzenia, związany z niesprawiedliwośvcią, niesprawiedliwym traktowaniem przez rówieśników. ByC moze eremita wskazuje na oczy, Rkielichów i 10 na wyjście ze starych utwardzony szyn i początek nowego cyklu jaki ma sie szybko zacząć; R kielichów na kłopoty i 10 Mieczy -lbżeby coś żle niezałożono,nacięto,przekłuto i troska abieg mógł się potoczyć gładko ? Albo żeby dziecko nie 'przechodziło' właściwego wieku na tego rodzaju zabiegi. (10 mieczy)
                            kpentakli -nieoszczędnie, nic za darmo, wychodzi to dość kosztownie. Może też wskazywać na plastyczny chakter zabiegu, jak wyżej.

Jak najbardziej, zabieg ma charakter plastyczny i super zauwazylas o wlasciwym wieku na ten zabieg, za rok mogloby byc juz na to za pozno.
                            Na dwoje babka wróżyła
                            Karty:
                            1.Co to jest czego sie tyczy
                            8
                            9
                            10K
                            RK
                            Efekty 'dodatkowe'
                            10M
                            kP

Jak odnosi sie wenus
                            12/o 20 19
                            gw miałaby siebie za ofiare jakiegoś przypadku, sytuacji ,wierzy że zabieg się uda, opieke AniołaS że przyniesie oczekiwane efekty i po nim wszystko będzie inaczej, w umiejętności lekarzy
                            Zgadza sie.
                            • greenwenus Re: do anuszzki 20.01.13, 19:52
                              wg mnie zabieg nie jest zwiazany z powazna choroba, dlugim leczeniem szpitalnym. raczej ma to zwiazek z jakims stanem zapalnym, moze dotyczyc cos zwiazanego z ruchem,moze cos nadwyrezyl w trakcie zabawy albo cos mu uroslo.
                              mam wrazenie, ze cos mu beda usuwac albo nastawiac i to ma zwiazek z ukladem kostnym? ewentualnie cos ze skora, jakies znamie czy krostka.
                              6monet moze wskazywac, ze placisz za ten zabieg i ma to zwiazek z jakas rehabilitacja.

Duzo sie zgadza, uklad kostny - zeby wlasnie, nic raczej powaznego.

czy jestes zadowolona z planu zabiegu?
                              4miecze 6mieczy krolowa monet mag

nie do konca, bo moze wolalabys inny termin tego zabiegu lub to wiaze sie z pokonaniem jakiejs drogi (moze musisz gdzies dalej pojechac?). no ale z drugiej strony wiesz, ze musi ten zabieg sie odbyc, dziecko bedzie w dobrych, fachowych rekach, (mag),. jako matce ciezko ci zostawic synka w szpitalu ale "dzielo" musi zostac wykonane i zrobia to dobrze, wrecz po mistrzowsku.

Termin troche dziwny bo sobota ale nastepny zabieg moglby byc dopiero w czerwcu wiec sie zdecydowalam, raczej w szpitalu go nie zostawia.
                              • greenwenus Zwyciezca 20.01.13, 19:59
                                Dziekuje wszystkim za udzial. Ciesze sie ze sporo osob bralo udzial w warsztatach. To mile.
                                Wszystkie osoby cos dobrze zobaczyly. Najlepsze wg mnie mnie byly sevrena i anuszzka. Obie mialy duzo trafien.
                                Anuszzka jednak byla nieco blizej i to ja oglaszam zwyciezca tych warsztatow.
                                • anuszzka Re: Zwyciezca 20.01.13, 20:06
                                  Ciesze sie ogromnie, to byl trudny warsztatsmile Wszystkie mialysmy wiele trafiensmile
                                  • greenwenus Re: Zwyciezca 20.01.13, 20:12
                                    Tak, widze ze jednak byl trudny a myslalam ze tak nie bedzie. Spisalyscie sie super!!!
                                    • ivana Re: Zwyciezca 20.01.13, 21:48
                                      Moje gratulacje Anusschko! Dziekuje za warsztat.
                                      • kita32 Re: Zwyciezca 20.01.13, 22:59
                                        gratulacje Anuszzko!!!

A mnie tym razem poszło raczej kiepsko... sad
                                        • sevrena Re: Zwyciezca 21.01.13, 19:48
                                          Ojej, a ja nie zdążyłam wczoraj! Dopiero teraz usiadłam do komputera. Dobrze że wybrałas anuszkę bo byscie czekały!
                                          Anuszko, moje gratulacje!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka