kinkowiec Re: Wrozby 13.06.16, 17:12 Pani Ulu mam problem z synem,chyba nie może odnaleźć się w obecnej szkole. Mam wrażenie, że nie mówi mi wszystkiego. Zastanawiam się nad zmienieniem mu szkoły. Czy to dobry pomysł? Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 14.06.16, 08:33 DO KINKOWIEC. Od razu przepraszam za skróty w opisach, ale jestem na wakacjach i brak tu warunków oraz dobrego łącza. Zmiana szkoły: 7 buław + Paź mieczy - wg kart wywoła to w nim agresję i bunt. Dlaczego tak jest w obecnej szkole: 3 monet + 2 buław - brak wsparcia otoczenia, pomocy, brak kolegów z ktorymi można się dogadać, albo nauczyciele za mało pomagający lub mało empatyczni. Jak pomóc: 4 mieczy - spokój i relaks. Nie wyolbrzymiać. Dać czas i powoli bez nagłych działań rozwiązywać problem. Karty pokazały brak akceptacji, albo syna wobec klasy albo odwrotnie. Jednocześnie zalecają spokój i wstrzymanie się od nagłych działań. Chyba potrzeba więcej czasu aby złagodzić problem. Odpowiedz Link
kinkowiec Re: Wrozby 14.06.16, 17:36 Dziękuję za odpowiedź, coś w tym jest. Syn jest dzieckiem, które szybko traci poczucie pewności w sytuacjach, które go przytłaczają. Z propozycją zmiany szkoły w pewnym sensie sam wyszedł, ale ja nie jestem pewna czy to do końca dobry pomysł, obawiam się,że zmiana środowiska na bardziej wymagające odniesie odwrotny skutek od oczekiwanego i w efekcie będzie właśnie jeszcze większy bunt i agresja. Obawiam się, że częściowo za jego problemy jesteśmy odpowiedzialni my czyli rodzina. Może to głupie, ale czy może pani sprawdzić jakie jest jego nastawienie do najbliższych? Czuję się trochę zażenowana, że nie potrafię się dogadać z własnym dzieckiem i Panią proszę o pomoc dziękuję za poświęcony czas Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 15.06.16, 07:18 Na to pytanie karty pokazały: Sprawiedliwość + Śmierć + Królowa kielichów - odczytałabym to skończcie wymagać, oceniać, osądzać, analizować każdą sytuację szukać winy/winnych, dociekać odpowiedzialności, ścisle pilnować zasad, poprawności, a zacznijcie mnie rozumieć i kochać jakim jestem, dać mi swobodę, otwartość, bliskość. Może zbyt wiele wymagań go przytłacza i on uważa, że się jego nie kocha. Może ma za wiele zadań/obowiązków. On potrzebuje miłości a nie osądzania. Jeśli ma delikatny charakter tak może to oceniać, a rodzic będzie widział to inaczej. Wiecej troski o jego duszę i wnętrze niż obowiązki i tak on może to widzieć. A nie każdy musi nas lubić i akceptować , co być może trzeba mu wyjaśnić. Bardzo charakterystyczna i zaskakująca kolejna karta rada: 4 mieczy - taka jak poprzednio! Cierpliwość, relaks, czas, bez pośpiechu i nagłych działań. Odpowiedz Link
iryn1 Re: Wrozby 16.06.16, 02:02 Pani Ulo, proszę o pomoc, czy mojemu ukochanemu powiedzie się z jego działalnością gospodarczą i sprawami spadkowymi? Odpowiedz Link
natalia.warszawa Re: Wrozby 15.06.16, 16:01 Witam Pani Urszulo, pisałam do Pani kilka razy na Forum Tarotowe wróżby (forum.gazeta.pl/forum/w,95032,158844275,158844275,Prosze_w_wrozbe_Pani_Urszulo.html?p=160633766) ale widzę, ze założyła Pani własne forum wiec postanowiłam napisać tu. Spotkałam dwóch mężczyzn (jakoś dublety mi trafiają się ostatnio - Gary - Andrew Jak na razie jesteśmy na etapie randek. Proszę o Tarot. Czy jest szansa na stworzenie relacji z jednym z ww mężczyzn? Dziękuję. Natalia . Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 16.06.16, 07:46 DO NATALIA.WARSZAWA. Zastanawiające co piszesz Natalio, gdyż żadnego wpisu do mnie nie widziałam a link który podalaś nie istnieje.. Dobrze że znalazlaś inny sposób. Gary: 8 kielichów + 3 monet + Kochankowie. Pierwsza karta to odejście, rezygnacja, rozstanie. Natomiast dwie pozostałe sugerują kogoś do towarzystwa, dokonywania wyboru, kochanie/miłość. Być może będziesz musiała odejść z tej relacji, bo: albo on nie jest wolny, albo szuka odskoczni, albo testuje/szuka kogoś kto by zastąpił obecną partnerkę. 3 monet to często "trójkąt" albo bycie trzecią. Więc sprawdź go zanim się zaangażujesz. Bo to może on bada/testuje/szuka kochanki, aby odejść od "starej". Andrew: Paź monet + Diabeł + Paź kielichów - tu bardziej widać zainteresowanie/skupienie się na sobie, do tego dochodzi seks, uwiedzenie, początek korzystnego/miłego flirtu, romansu. Wygląda że ten związek może być erotyczno-miłosny. Za wcześnie jednak mówić o stabilizacji, deklaracjach, nawet jeśli ci na tym zależy. Obie znajomości dość "świeże" ale jeśli czujesz że wolisz Gary-ego musisz go wybadać. Jeśli czujesz że Andrew musisz się liczyć że głównie szuka seksu, co nie musi być złe. Karty nie dokonają wyboru za nikogo, ale pokazują czego się można spodziewać. : ) Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 16.06.16, 07:52 DO NATALIA.WARSZAWA. PS. W stopce kazdego postu jest mój email. Tak najlepiej sie kontaktować. Odpowiedz Link
natalia.warszawa Re: Wrozby 16.06.16, 13:27 Pani Urszulo, dziękuje bardzo. P.S. poprzednio pisałam do Pani na forum Tarotowe wróżby, wątek "Proszę o wróżbę Pani Urszulo", ten sam nick natalia.warszawa Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 16.06.16, 15:12 DO NATALIA.WARSZAWA. coś musiało pójść nie tak, bo w Tartowe wrożby pod tytułem który podalaś są posty ode mnie dla ciebie i od ciebie dla mnie ale z marca. Dobrze pamiętam ,że tobie kiedyś wróżyłam. Nie wiem czemu tak się dzieje, to jakieś nieporozumienie. Proszę pisać na email to bardziej pewne. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
kinkowiec Re: Wrozby 30.06.16, 12:24 Pani Ulu mam zapytanie Chcę zmienić pracę. Nowa to oczywiście ryzyko, bo okres próbny i krótkie umowy, ale może warto zaryzykować? Dziękuję Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 01.07.16, 00:37 DO KINKOWIEC DO STARAMOTOCYKLISTKA Jestem na wyjeździe. Odpowiedź gdy wrócę w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link
88ula Re: do kinkowiec - Wrozby 04.07.16, 15:33 Oczywiście decyzję musisz podjąć sama, karty tego nie robią. 1/ co będzie jeśli zmienisz pracę : Słońce + 5 monet - jest radość, zadowolenie, euforia (wiadomo, co nowe zawsze cieszy) ale zakończy się to marnie, brak perspektyw, niechęć, brak wsparcia, brak stabilizacji, rezygnacja. 2/co będzie gdy pozostaniesz w obecnej: Sprawiedliwość + Król kielichów - to chyba jest jednak praca dla ciebie, równowaga, odpowiedzialność, rozsadek, poczucie bezpieczeństwa i opiekuńczość. Myślę, że karty "mówią" nie jest to teraz czas na zmianę pracy. Do tego żadna opcja nie przynosi polepszenia warunków finansowych, lepiej chyba zostać tam gdzie jest wiadome. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
kinkowiec Re: do kinkowiec - Wrozby 07.07.16, 22:07 No nie wiem, w obecnej pracy traktowani jesteśmy jak własność zakładu. Absurdalne wymagania i ciągłe krzyki. Ludzie odchodzą jeden po drugim, za stabilizacją przemawia długoterminowa umowa i pensja na czas dlatego szukam czegoś innego, bo po prostu nie wyrabiam fizycznie i psychicznie, ale zobaczymy Dziękiję Odpowiedz Link
88ula Re: do kinkowiec - Wrozby 08.07.16, 01:47 Karty sugerują co będzie jeśli TY wybierzesz to lub tamto. A nie, co dotyczy innych pracowników. Na to nie było rozkładu. Rozumiem, że możesz nie "wyrabiać" ale obecnie to nie czas na zmianę pracy. Odpowiedz Link
kinkowiec Re: do kinkowiec - Wrozby 07.10.16, 08:30 Ulu wracam z weryfikacją wróżby...mam dystans do kart , ale zaryzykowałam i złożyłam wypowiedzenie. W nowej firmie złożyłam podanie dostałam komplet dokumentów do wypełnienia, miałam obiecaną posadę i tydzień przed przyjęciem wycofano się z wszystkiego, no i w efekcie zostałam bez pracy 5 monet odczuwam na własnej skórze ...ale jestem dobrej myśli. Szukam czegoś innego jak nie znajdę wrócę tam "z podkulonym ogonem". Pozdrawiam Odpowiedz Link
staramotocyklistka Re: Wrozby 30.06.16, 12:47 Dzień dobry. Niedawno rozstałam się z mężczyzną (Maciek) który zabiega o kontakt ze mną i chciałby abyśmy znowu byli w związku. Proszę o wróżbę jak będzie wyglądał nasz ewentualny związek, jaki on ma stosunek do mnie ? Z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
88ula Re: do staramotocyklistka - Wrozby 04.07.16, 15:55 1/ jak będzie wyglądał wasz ew. związek: 4 buław + Królowa mieczy + 7 mieczy - na początku, radość, euforia, cieszenie się (może cos z tego będzie?), ale dalsze karty to chłód emocjonalny, duchowy, trudne sytuacje, niechęć, złośliwości. I te krótkotrwałe szczęście skończy się rozgoryczeniem, trzeba będzie umykać, wywinąć się jakoś z tej sytuacji, bo okaże się to porażką. 2/jaki on ma stosunek: Świat + Rycerz kielichów + Cesarzowa - wygląda, że jego stosunek do ciebie jest jak najbardziej pozytywny, poprawny, nawet miłosny. Jesteś dla niego całym światem, ale mimo to karty powyżej nie wróżą dobrze waszej ew. relacji. To, że np. on ciebie kocha, nie musi być równoznaczne z tym (gwarancją tego), że wasza relacja dobrze się ułoży. Bo albo ty jego nie kochasz, albo - mimo jego uczuć - nie uda wam się dogadywać. Odpowiedz Link
staramotocyklistka Re: do staramotocyklistka - Wrozby 04.07.16, 16:15 Jeszcze raz dziękuję za wróżbę. Dała mi wiele do myślenia i poniekąd utwierdziła w podjętej decyzji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kornelia2000 Re: Wrozby 03.07.16, 13:25 Hej.czy jeszcze wrozysz.chcialabym wiedziec jaka przyszlosc czeka mnie w relacji z pewnym panem z ktorym ostatnio sie spotkalam..i co on o mnie mysli. Pan ma na imie Szymon jest wysokim szatynem.dzieki Odpowiedz Link
88ula Re: do kornelia2000 - Wrozby 04.07.16, 16:11 As buław + 3 monet + 10 mieczy - wygląda na dobry początek, przypływ energii, zainicjowanie czegoś nowego, wspólne zainteresowanie, dogadywanie się/wspieranie. Możecie się dobrze czuć w swoim towarzystwie i mile spędzicie/spędzacie czas, ale na horyzoncie zbierają się czarne chmury, i niezbyt dobrze/obiecująco to wygląda na przyszłość. Jeśli znacie się krótko, to jest za mało impulsów miedzy wami obecnie, aby miało "zaiskrzyć" i pan nie widzi na razie perspektyw, albo nawet o tym jeszcze nie myśli. Potrzeba więcej spotkań , aby to ocenić. Jeśli znacie się dłużej, to na razie nie ma widoków na bliska relację. Odpowiedz Link
boberro007 Re: Wrozby 04.07.16, 16:44 Witam Cie serdecznie Urszulo Wracam z pytaniem o randke. W czwartek bylam na randce z panem D.. Uwazam,ze byla udana gdyz sie dogadywalismy i wyczulam ze sie spodobalismy sobie. Jednak pan sie jeszcze nie odezwal.Stad moje pytanie: czy pan D. Sie odezwie do mnie?jak mnie postrzega.i czy bedzie kontynuacja znajomosci czy nie? Bardzo dziekuje za pomoc. Sciskam Odpowiedz Link
88ula Re: do boberro007 - Wrozby 05.07.16, 14:35 Mimo twojego odczucia o udanej randce, pan D. odniósł/odnosi inne wrażenie. Może na randce było OK, a dopiero potem coś go odmieniło. 2 mieczy + Królowa mieczy - wskazują na jego niezbyt przychylny stosunek do ciebie, albo do wrażeń po tej randce. Chłód, blokada/bariera, niechęć, zwątpienie, takie: oj, nie zbliżajcie się do mnie, brak ufności, odcinanie się, utrzymanie niezależności/dystansu. Jak zapowiada się relacja: Rycerz buław + Wisielec - energia/zapał, który wytworzył się między wami (lub który jest w twoim odczuciu), albo euforia, że to obiecująca znajomość, wg kart, nie rozwinie się dalej. Będzie albo przerwa w spotkaniach albo zawieszenie znajomości na jakiś czas lub na stale, utkwi to w martwym punkcie, brak zainteresowania jednej ze stron. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
aisakk24 Re: Wrozby 04.07.16, 16:46 Dzień dobry Jeśli można to i ja chcialabym zadac pytanie. Ostatnio troszeczke odnowil mi sie kontakt z bylym chlopakiem, z ktorym nie jestem juz od wrzesnia tamtego roku. Nadal jednak za nim tesknie. Chcicalabym zapytac jakie on ma do mnie uczucia i czy ta relacja się rozwinie? Kasia 02.05.1992, Wojtek 21.09.1983. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link
aisakk24 Re: Wrozby 04.07.16, 21:56 Chcialam jeszcze dodac, ze wrozyla mi Pani w pazdzierniku i karty pokazaly jego blokade na mnie- co sie sprawdzilo, bo bardzo dlugo nie mielismy kompletnie zadnego kontaktu, jednak pokazana byla tez karta Kochankow i tutaj podkreslila Pani, ze jest mozliwy powrot relacji, ale sporo czasu uplynie, co troszeczke tez chyba sie spelnilo, bo zaczelismy rozmawiac i kilka razy sie juz spotkalismy Odpowiedz Link
88ula Re: do aisakk24 - Wrozby 05.07.16, 15:15 Chyba obecnie wygląda to lepiej i jest szansa na powrót do relacji. Może nie na długo/nie na stałe, bo karty pokazały buławy, a to często taki krótkotrwały (słomiany) zapał, i po np. euforii - zakończy się lub będzie się zmieniać, raz gasnąć, a raz się rozpalać. Jednak wg kart są zmiany na lepsze. Jakie obecnie jego odczucia: Sąd + Król buław - widać, że coś zmieniło się w nim, ożywiło/ponowiło się dawne uczucie, albo zatęsknił i pobudziło to jego energię, albo osądził/ocenił wasza relacje (siebie) w inny sposób i zauważył coś straconego, chciałby się oczyścić/oczyścić wasze stosunki, rozgrzeszyć z tego co było złe, niedobre, i obecnie wzbudza jego zainteresowanie wami. Jak rozwinie się relacja: Śmierć + Rycerz buław - to można interpretować jako: a/brak dalszego rozwoju relacji, zakończenie tej euforii i nadziei na coś ekscytującego. Zaiskrzyło, ale w efekcie nic z tego nie będzie. Albo jako: b/ jego/twoją/waszą przemianę/transformację (jak wyżej) i zapoczątkowanie/odnowienie z nową siłą,energią/zapałem. Aby się upewnić która opcja jest wam pisana, wyciągnęłam jedną kartę: 10 kielichów - to rodzina, szczęście/radość, obopólna zgoda i pomoc, zacieśnianie więzów, porozumienie, szansa na udany związek. Wg kart może być pozytywnie i może odrodzić się wasz układ. Odpowiedz Link
aisakk24 Re: do aisakk24 - Wrozby 06.07.16, 13:12 Bardzo dziekuje za odpowiedź A czy w takiej sytuacji można zapytać jeszcze kart o rade, czy to ja powinnam probować cos zrobić, czy to on będzie dążył do spotkań? Bo narazie nie zauważyłam, żeby mu na tym zależalo. Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link
88ula Re: do aisakk24 - Wrozby 06.07.16, 16:17 Nie wiem (lub nie pamiętam) dlaczego zerwaliście ze sobą, ale karty w dalszym ciągu są pozytywne. Trudno mi powiedzieć, dlaczego on tak postępuje i nie wiem czy będzie dążył do spotkań. Jedne co wyszło (poprzednio), że zmieniło się jego podejście. To nie musi gwarantować jego powrotu, chociaż napisałam że "...jest szansa". On dalej może być tobie przychylny, ale z jakiś powodów nie podjął decyzji. Co ty powinnaś zrobić: As kielichów + 5 kielichów + 6 kielichów - same kielichy, niech nie ogarnia ciebie smutek i żal, nie oceniaj co się straciło, bo zawsze jest coś, co pozostało dobre, kochaj, wybaczaj, możesz wracać do wspomnień, starać się odnowić to co było. Odpowiedz Link
aisakk24 Re: do aisakk24 - Wrozby 06.07.16, 18:00 Jeszcze raz serdecznie Pani dziekuje za poswiecony czas, napewno wroce za jakis czas, by (miejmy nadzieje potwierdzic wrozbe) Odpowiedz Link
aisakk24 Re: do aisakk24 - Wrozby 19.07.16, 12:16 PPomimo dobrych kart jakie Pani dla mnie wyciagnela, wlasnie sie dowiedzialam, ze spotyka sie z inna kobieta.. czy moze Pani zapytac kart czy np.Ddo pol roku znajde partnera? Bo chyba z Wojtkiem to juz nie ma szans? Kasia 02.05.1992. Dziekuje z gory za pomoc Odpowiedz Link
88ula Re: do aisakk24 - Wrozby 19.07.16, 15:03 Kasiu, rzetelnie pokazuję takie karty, jakie się odkryły. Były pozytywne dość często. Mogą usilnie pokazywać twoje nastawienie i pragnienia relacji z Wojtkiem, mimo, że pytania dotyczyły jego. Nie zmienia to faktu, że obecnie on jest pozytywnie usposobiony, ale nie chce się z tobą wiązać. Są rzeczy/układy, które czasem trudno jednoznacznie odczytać. I myślę, że dalej nie uwolniłaś się od myśli (chyba dość natrętnej), aby być z Wojtkiem. O czym świadczą poniższe karty wyciągnięte na twoje pytanie. 5 kielichow + Królowa kielichow + Pustelnik - to pokazuje, że cierpisz stratę i skupiasz się głównie na miłości do Wojtka, w czym czujesz się osamotniona i odizolowana. Nic się samo nie będzie działo, tak jak sobie wyobrażasz, aby nagle zjawił się jakiś "rycerz", który pocieszy ciebie i od razu zakocha się. Musisz najpierw wyzwolić się z obsesyjnej myśli o Wojtku, a dopiero potem szukać partnera. Karty nie przyprowadzą do ciebie nikogo, sama musisz przyciągać innych. Odpowiedz Link
greymoon Re: Wrozby 05.07.16, 19:46 Witam. Czy mogę zapytać co czuje do mnie Dariusz? Czy wyjdzie z inicjatywą, abyśmy się spotkali? Agnieszka. Pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link
88ula Re: do greymoon - Wrozby 06.07.16, 15:55 Niezbyt zadowalająco to wygląda. 1/ co on czuje: As mieczy + 4 kielichów - znudzenie, niechęć, przesyt, chłodzik emocjonalny, dystans. 2/ czy on wyjdzie z inicjatywą : 2 mieczy + 3 kielichów - nie za bardzo, raczej odizoluje się/zablokuje/oddzieli od spotkań towarzyskich. Odpowiedz Link
greymoon Re: do greymoon - Wrozby 06.07.16, 20:12 A mogłabym dopytać jeszcze czy ten jego chłód którym zionie ma związek ze mną? I co musiałabym zrobić, żeby zechciał się spotkać? Jeśli za dużo pytań to rozumiem.. Odpowiedz Link
88ula Re: do greymoon - Wrozby 07.07.16, 15:20 Och "... chłód którym zionie.." aż tak dobitnie nie napisałam. uff. Napisałam .."chłodzik.." Ale nie mam dobrych kart na waszą relacje/znajomość. Nie wiem, jak długo się znacie, karty nieugięcie pokazują niemiłą atmosferę. Czy to ma związek z tobą, no chyba ma, przecież o układ miedzy tobą, a nim chodzi. Zapytałam co jest tego powodem: Wieża + As monet - albo coś jemu się zawaliło, zniszczyło, co było ważne, ugruntowane, ustabilizowane, albo wchodzenie w bliższy związek on uznaje za niebezpieczny, niszczący, przeszkadzający w jego życiu, pracy, stabilizacji. itp. Co możesz zrobić: karty nie dają rady, pokazały się prawie takie same jak poprzednio: 3 mieczy + 3 kielichów - możesz próbować kontaktu tak od siebie. Bo tu ponownie widać, niechęć do towarzystwa/spotkań, rozczarowanie. PS. ciekawa jestem weryfikacji, bo przykro mi, że tak to wygląda. Odpowiedz Link
greymoon Re: do greymoon - Wrozby 07.07.16, 15:35 To powiem Ci, że trafiłaś idealnie z tym "wchodzenie w bliższy związek uznaje za niebezpieczny, przeszkadzający w jego pracy, stabilizacji, niszczący", nie pytaj dlaczego, bo jak odpowiem to mogę zostać zlinczowana, może się domyślisz tylko z tym kontaktem ode mnie w jego stronę nie zweryfikuje, bo za bardzo nie mam jak, no chyba, że się odważę wyjść z inicjatywą, ale chyba nie skoro ten CHŁODZIK jest.. Odpowiedz Link
greymoon Re: do greymoon - Wrozby 18.07.16, 21:34 A mogłabym zapytać czy są jakieś szanse żeby kiedyś w przyszłości jego nastawienie się zmieniło i chciał się spotkać? Nawet w myślach ..żeby ta chęć go naszła? Agnieszka /Dariusz Odpowiedz Link
88ula Re: do greymoon - Wrozby 19.07.16, 15:20 Nie sądzę, aby on w najbliższej przyszłości cokolwiek takiego planował. Przyszłość jest odległa/nieokreślona, wiec trudno wyrokować ile to ma być, np. po roku lub dwóch okaże się, że teraz on chce, ale np. ty już nie . To są niezbadane sprawy i nie wiadomo co przyniesie los. A wiec w najbliższej: Paź monet + 10 buław - pokazuje, że pan będzie skupiony na pracy i obowiązkach, i to jest dla niego "brzemię" do dźwigania. Również może być, że koncentrowanie się na ew. waszej relacji jest dla niego zbyt dużym obciążeniem i głębokim zmęczeniem takimi stosunkami. Odpowiedz Link
greymoon Re: do greymoon - Wrozby 19.07.16, 15:24 No dobrze,jakoś pogodzę się z tym dziękuję za poświęcony czas i odpowiedź! Odpowiedz Link
natalia.warszawa Re: Wrozby 06.07.16, 23:46 Witam, proszę o wróżbę czy jest szansa na zbudowanie poważnej relacji z Christopherem (Christopher, czyli po polsku po prostu z Krzyś czy myśli o mnie w ogóle? jakie ma plany w stosunku do mnie? Dziękuję. Natalia. Odpowiedz Link
88ula Re: do natalia.warszawa - Wrozby 07.07.16, 15:42 Natalio, czy z tym panem już znasz się długo? czy były jakieś spotkania, rozmowy itp.? Bo trudno mi zinterpretować karty, jakie się pokazały na was. Może trzeba będzie ponowić za jakiś czas wróżbę. 1/ jak zapowiada się relacja: 7 monet + Kapłan - wygląda że stabilnie/pewnie, ale bardzo niemrawo, takie czekanie na rezultaty (czasem aż do znudzenia) , brak aktywności, oczekiwanie na efekty, czyli nie ma tendencji rozwojowych, może być obustronne zaufanie, ale raczej wszystko wg zasad moralnych bez spontaniczności. Być może również doczekasz się kiedyś ślubu. Albo karty pokazują tutaj wyłącznie twoje oczekiwania. 2/co on myśli o tobie: 8 monet + 5 mieczy - z jednej strony postrzega ciebie jako osobę pracowitą, pewną, ustabilizowaną, a jednocześnie nie ufa tobie, jest podejrzliwy, ostrożny. Tak to wyszło. Chyba za jakiś czas wskazana powtórka. Odpowiedz Link
lolus85 Re: Wrozby 07.07.16, 17:46 Czesc Ulu Chcialabym zebys postawila mi karty na przyszlosc w uczuviach. Jestem obecnie sama od roku. Z przelotnymi relacjami.Czy poznam kogos w najblizszym czasie ?lub z kims odnowie kontakt. Z gory dzieki za karty Pozdrawiam Odpowiedz Link
88ula Re: do lolus 85 - Wrozby 08.07.16, 15:23 Chyba na razie będzie tak, jak jest. 4 monet + Królowa mieczy + Rycerz buław - odczytałabym jako tkwienie w martwym punkcie, stagnacja, brak emocji, trochę pewnie goryczy i rozczarowań. Chociaż ostatnia karta to energia, ale bardziej coś na krótko, nieoczekiwane, zaiskrzy się i dość szybko zgaśnie bez widoków na przyszłość. Więc jeśli uda się tobie poznać kogoś, nie będzie to partner na stale, a tylko na randkę, szybkie spotkanie. Dwie pierwsze karty mogą również wskazywać na twoje podejście/nastawienie do ew. partnerów. Może być, że mając wiele doświadczeń to wolisz trzymać się na wodzy bez ujawniania emocji/spontaniczności/euforii, i albo jesteś za bardzo zamknięta w sobie, albo zbyt oschła/zdystansowana do innych (możesz nawet tego nie zauważać) i wszelkie kontakty będą tylko zrywem na niezbyt długo. Odpowiedz Link
kornelia2007 Re: Wrozby 10.07.16, 16:26 Czesc ulu. kiedy robilam u Ciebie wrozbe..dosc dawno ale sie sprawdzila,zatem wraca z pytaniem o znajomosc,ktora niedawno sie zaczela u mnie.Chodzi o pewnego Pana S. Chcialam zapytac co on o mnie mysli? Dlaczego po naszym ostatnim spotkaniu milczy?i jak jesli wogole rozwinie sie nasza znajomosc. Dziekuje bardzo Odpowiedz Link
88ula Re: do Kornelia2007 - Wrozby 12.07.16, 17:37 Kornelio, czy ten pan S. nie jest obarczony rodziną, obowiązkami, partnerką itp., o czym możesz jeszcze nie wiedzieć. Lub za krótko się znacie, i nie ma wytworzyła się atmosfera między wami, bo dość dziwne karty wyszły 1/ co on myśli o tobie: Kapłan + 2 mieczy + 3 mieczy - czysto moralnie intencje, życzliwość i zaufanie/wiara, ocenia cie pozytywnie, jednak jego myśli/odczucia są zablokowane, nie jest otwarty/szczery, ukrywa emocje, nie potrafi się zdecydować, jest ból/zdrada/rozczarowanie. Z jednej strony Kapłan (czystość) z drugiej 3 mieczy (trójkąt miłosny). 2/dlaczego milczy: Paź monet + 4 buław + 5 monet - wg tych kart odczułam, że pan jest zajęty/skupiony na pracy, biznesie, rodzinie, obowiązkach i zaniedbanie tego doprowadzi go do ruiny, kryzysu, problemów . 3/ jak rozwinie się znajomość: Rycerz kielichów + 5 mieczy + Król monet -rycerz wskazuje na flirt, zakochanie, romantyczne spotkania, ale rycerz to bardziej taki chwilowy kochaś. A to może doprowadzić do konfliktów, niesnasek, mieszanych uczuć, szarpaniny, i pan zwróci się ku pracy, do własnych spraw. Tak wyszło Odpowiedz Link
ewkakonewka89 Re: Wrozby 14.07.16, 10:35 Dzień dobry! Droga ulu wracam z pytanie o mężczyzne na którego stawiałaś mi jakis czas temu karty, jego inicjały to P.M. Wtedy karty które Ci wyszły były świetne i faktycznie było miedzy nami bardzo fajnie wtedy ale jakis czas temu wszystko rąbnęło przez jedną impreze w wiekszym gronie na której dziwnie sie wobec mnie zachowywał, był szorstki, zdenerwowałam sie i poszłam . od tego momentu zero kontaktu, wszystko padło, myslalm ze mnie przeprosi ale nic z tego.Niestety dalej o nim mysle i zwracam sie z prosba o postawienie kart na nasza dalsza relacje, czy on skontaktuje sie ze mną, czy chociaz wykona jakis ruch bo jesli to koniec to szkoda mojego czasu na zamarwtianie sie czy cos jeszcze uda sie uratowac.Bede bardzo wdziecznaPozdrawiam! Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 14.07.16, 16:34 Ewciu, czy na tej imprezie nie doszło do zdrady lub zamiaru zdrady, bo jakaś inna przyciągnęła jego uwagę. Oczywiście nie mam na myśli od razu gorącego seksu tylko takie odsuniecie ciebie na bocznicę. Na twoje pytanie karty pokazały: 3 mieczy + 9 monet + Wieża - karta relaksu, rozluźnienia, miłego początku i swobodnego spędzania czasu, pomiędzy karta zdrady, utraty zaufania, złamanego serca oraz kompletnej ruiny, zniszczenia, gwałtownych pęknięć, rozłamu. Tak, jakby było fajnie, ale nagle coś/ktoś wstrząsnął tym wszystkim. Jaka przyszłość relacji: 8 monet + 7 monet + 4 mieczy - to nie są karty rozwojowe i tchnące entuzjazmem. To zastój, skupienie się na sobie, na pracy, obowiązkach, długie oczekiwanie na efekty/rezultaty, utkwienie w martwym punkcie, brak efektywności i letarg, bezczynność, izolacja, stagnacja. Tak, jakby wasz związek/układ był skazany na marazm, apatie, zamarcie. Na razie tak jest wg kart. Odpowiedz Link
aisakk24 Re: Wrozby 14.07.16, 21:10 Witam. Wracam do Pani, jakis czas temu pytalam o moja relacje z bylym chlopakiem, wyszly bardzo pozytywne karty, dajace dize szanse na nasz powrot do siebie. Niestety dowiedzialam sie, ze pojawila sie jakas kobieta.. prawdopodobnie sie spotykaja. Czy moglaby Pani to sprawdzic? Czy nasz powrot jest zagrozony..? Kasia 02.05.1992, Wojtek 21.09.1983, niestety nie wiem nic o NIEJ.. z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link
88ula Re: do aisakk24 - Wrozby 14.07.16, 23:37 Kasiu, nie mogę tego zrobić, bo jest to wbrew zasadom Tarota. Pytania tego typu są uznawane za "ciekawość", co oznacza okazywanie braku szacunku do kart i traktowanie ich instrumentalnie. Proszę zapoznaj się Regulaminem tego Forum. pkt. 5. forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html Odpowiedz Link
aisakk24 Re: do aisakk24 - Wrozby 15.07.16, 08:57 Rozumiem, przepraszam bardzo w takim razie Pani Ulu Odpowiedz Link
rybcia_x Re: Wrozby 19.07.16, 10:23 Witam Pani Ulu, w niedzielę chłopak ukradł mi telefon. Ma na imię Arkadiusz. Czy może mi Pani powiedzieć czy go odzyskam? Sprawa jest zgłoszona na policję. Jest tam dużo moich danych i za telefon jeszcze pół roku będę spłacała raty. Renata 12.11.1979 Odpowiedz Link
88ula Re: do rybcia_x - Wrozby 19.07.16, 14:37 Wg kart, telefon odzyskasz. As monet + Królowa mieczy -realizacja planów i powodzenie w działaniu oraz dość rygorystyczne, pewne dochodzenie swoich racji. Mam nadzieję, że tak będzie Odpowiedz Link
rybcia_x Re: do rybcia_x - Wrozby 19.07.16, 14:54 MAM NADZIEJĘ WŁAŚNIE ŻE TAK BĘDZIE ALE DAM ZNAĆ Odpowiedz Link
rybcia_x Re: do rybcia_x - Wrozby 21.07.16, 21:01 Czy może mi Pani jeszcze powiedzieć jak długo będę czekać na ten telefon? On chce się dogadać i dać mi pieniądze na nowy ale ja chciałabym swój telefon odzyskać czy długo będę na to czekała? Odpowiedz Link
88ula Re: do rybcia_x - Wrozby 24.07.16, 14:57 As monet + 2 buław - wg kart będziesz go (telefon) wyczekiwać parę tygodni. PS. Nigdy się nie układaj ze złodziejem, w ten sposób daje się jemu przyzwolenie na kolejne "wybryki". Odpowiedz Link
kornelia2007 Re: Wrozby 26.07.16, 14:54 Witam Od jakiegos czasu utrzymuje kontakt. Z pewnym panem F. Czesto rozmawiamy.ostatnio tez udalo nam sie spotkac.bylo bardzo fajnie choc ja troche przesadzilam z alkoholem i boje sie ze mogl to zle odebrac ulu prosze postaw karty na to co Pan F.o mnie mysli po naszym ostatnim spotkaniu. Czego oczekuje od naszej relacji oraz jaka przyszlosc maja dla nas karty. Dziekuje Odpowiedz Link
88ula Re: do kornelia2007 - Wrozby 27.07.16, 14:20 Chyba nie będzie tak źle w końcowym efekcie. 1/ co on obecnie myśli: 8 mieczy + 3 kielichów + Księżyc - zbulwersowało jego to zabawowe podejście, zamknął się w sobie/odgrodził, teraz będzie trochę na dystans (np. by poobserwować) , dla niego jesteś imprezowiczką i nie wiadomo co jeszcze w tobie tkwi ukryte, jakie jeszcze masz "ciemne" strony, czym go nagle zaskoczysz. Przypuszczalnie będzie bardziej ostrożny w kontaktach z tobą. 2/dalsza relacja: 4 mieczy + As kielichów + Gwiazda - spodziewaj się oddalenia, dystansu, ochłodzenia i wstrzemięźliwości towarzyskiej przez jakiś czas. Następne karty optymistyczne, więc jest szansa na rozwój znajomości odbudowanie zaufania oraz nadzieja na poprawę relacji. Pan potrzebuje czasu, aby nie dopatrywać się w tym incydencie tragedii i wybaczy takie zachowanie. Odpowiedz Link
kornelia2007 Re: do kornelia2007 - Wrozby 27.07.16, 15:41 Dziekuje Ulu bardzo.mam nadzieje,ze tak bedzie bo fajny facet Odpowiedz Link
ferrero85 Re: Wrozby 30.07.16, 12:34 Czesc Wracam z pytaniem o przyszlosc mojego zwiazku. Od jakiegos czasu spotykam sie z panem P. Miedzy nam bylo super naprawde ale ostatnio nasze stosunki zrobily sie umiarkowane. Chcilabym wiedziec dlaczego?jakos tak ochlodzil relacje.co mysli i co bedzie miedzy nami.dziekuje Ci bardzo juz za karty Odpowiedz Link
88ula Re: do ferrero85 - Wrozby 30.07.16, 16:11 Niedobrze się dzieje - to pokazują karty . 1/ jaki powód : Królowa kielichów + 8 monet + Mag - pan prawdopodobnie skupił się na czymś/kimś innym, zajmuje to jego i stara się zręcznie to ukryć. To może być albo: - zakochanie się w jakieś pani, albo poświęcenie się czemuś/komuś z całym sercem, albo znalezienie/odkrycie jakiegoś innego celu w życiu (i już jemu nie po drodze z tobą). Co dalej: 6 mieczy + Paź monet + 2 monet - pan rozmyśla o odejściu, ma dwie drogi do wyboru i nie wie jeszcze jaka się jemu opłaca. Waha się, rozważa, gdzie będzie lepszy "interes" na czym się skupić bardziej, w którą stronę się udać. Odpowiedz Link
awangarda200 Re: do ferrero85 - Wrozby 01.08.16, 19:41 Witam , Droga Ulu czy moglabys mi napisac czy nasza znajomosc ma szanse na rozwiniecie sie. ja -Jolanta, on Tomasz - wysoki, szczuply w okularach, szpakowaty, krociutkie wlosy. Dziekuje Odpowiedz Link
88ula Re: do awangarda200 - Wrozby 02.08.16, 13:52 Czy wy się za krótko/za mało nie znacie? Karty wyszły takie nijakie i niezbyt rozwojowe. Może to świadczyć, że jeszcze nie wytworzyła się wystarczająca energia, by móc coś określić. Jeżeli znacie się dłużej, spotykacie itp. to karty nie widzą/nie potwierdzają, aby szło to w kierunku duchowej/miłosnej znajomości. 6 monet + Rycerz monet + 2 buław - monety, to karty bezruchu/lub powolności, braku entuzjazmu, może to być znajomość, w której macie wspólne sprawy, wspólną pracę, gdzie możecie się na tym skupić, dać sobie wsparcie, ale ogólnie będzie beznamiętnie, brak głębszego interesowania, obojętność. W najbliższej przyszłości nie będziecie to bliska relacja, Odpowiedz Link
awangarda200 Re: do awangarda200 - Wrozby 04.08.16, 16:23 Wita, Droga Ulu stoje przed wyjazdem za granice, z dzieckiem. Prosze powiedz czy wyjazd bedzie dla mnie korzystny, czy dobrze robie ze zmieniam prace, na co powinnam zwrocic uwage w nowym srodowisku. Jak zaklimatyzuje sie tam ja a jak dziecko. Dziekuje. Odpowiedz Link
88ula Re: do awangarda200 - Wrozby 04.08.16, 18:27 Myślę, że za wczesnie, aby o to pytać. Podjęłaś już decyzje, jedziesz tam. Jak się trochę zaaklimatyzujesz i "zakotwiczysz" cześć swojej energii w tym środowisku, możemy wówczas pytać, jak to się zapowiada. O dzieci proszę mnie nie pytać. To jest w Regułach tego forum, którym zarządzam. Link poniżej: forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html Odpowiedz Link
boberro007 Re: Wrozby 31.07.16, 16:35 Witam serdecznie. Droga wrozko Ulo mam wielka prosbe o polozenie kart na znajomosc z . Pana L. Poznalam miesiac temu. Chcialabym wiedziec jak rozwinie sie nasza znajomosc i w jaki sposob o mnie mysli ,kim jestem obecnie dla niego. Bede wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link
88ula Re: do boberro007 - Wrozby 01.08.16, 14:15 Trochę to krótka znajomość, karty pokazują się przeciwstawne, można by przypuszczać, że pan/lub ty (jedno z was) niedawno był (byłaś)/jest (jesteś) obecnie w coś/kogoś zaangażowany, uwiązany, zobowiązany itd. 1/ jak rozwinie się znajomość: 8 mieczy + Paź kielichów - uwięzienie we własnych lękach, obawy, bezsilność, poczucie spętania oraz flirt, skryte/niedojrzale uczucia, romantyczne schadzki. Tak wygląda, jakby pan (lub ty) musiał się wyrywać od czegoś/kogoś, aby ze sobą poromansować. Przeszkody, zahamowania trzeba pokonać/pokonywać, żeby poflirtować, albo coś/ktoś będzie przeszkadzać/blokować dalszy rozwój tej znajomości. Może po prostu mało jeszcze się znacie, i nie odkrywacie przed sobą zbyt wiele emocji. 2/ kim jesteś dla niego: 5 kielichów + Paź monet - karta strat/żalu i karta korzyści/ interesowności, znowu wygląda, jakby pan miał doszukiwać się, co zyska, a co straci na znajomości z tobą. Jeszcze może być dla niego za wcześnie, aby mieć jakieś wrażenia, albo porównuje to co było, z tym co ma szansę być między wami. Karty nie są jednoznaczne, trudno wywnioskować ew. przyszłość. Odpowiedz Link
roksana8888 Re: Wrozby 02.08.16, 14:22 Dzien dobry Ulu mam wielka prosbe zebys polozyla karty na pytanie czy pewien Pan sie do mnie odezwie.Pan ma na imie Pawel.mielismy ostatnio niezbyt mila sytuacje i jest zly na mnie i czy mu przejdzie zlosc.mowi ze jest ok ale to widac ze jest innaczej. Odpowiedz Link
88ula Re: do roksana8888 - Wrozby 03.08.16, 16:25 Czy się odezwie: 6 mieczy + Mag - chyba w najbliższym czasie nie odezwie się, to karty odejścia, oddalenie się, unikania trudności oraz manipulowania, ukrywania, trzymania tajemnic. Jest tak jak podejrzewasz, on jest dalej obrażony. Może się odezwie, gdy jemu przejdzie, ale jak widać, jeszcze to w nim tkwi. Jak będzie: Paź mieczy + 6 kielichów - pan będzie się dalej buntował i dąsał, ale jest szansa na wyjaśnienie konfliktów, i pogodzenie się. Daj jemu więcej czasu, niech ta buńczuczność w nim się uspokoi. Odpowiedz Link
rodriguez89 Re: Wrozby 03.08.16, 16:49 Dzień dobry. Zwracam się z prośbą o wróżbę jak rozwinie sie moja relacja z chłopakiem o imieniu Marek. Wczoraj sama postanowiłam podjąć próbę odnowienia naszej relacji po dlugiej przerwie.wymienilismy kilka miłych wiadomosci i rozmowa ucichła bo nie chciałam być nachalna.Oczywiscie oczekiwalam propozycji spotkania ale ta jeszcze nie padła Chciałabym wiedziec czy on jest mną zainteresowany nadal tak jak ja nim i jak to sie rowinie, czy cos sie mniedzy nami znowu wydarzyKiedys miedzy nami bylo bardzo fajnie ale się rozstalismy i teraz ponownie chce naprawic nasza relację Bardzo proszę o pomoc czy cos z tego bedzie, czy relacja sie rozwinie, czy on w ogole chce mnie jeszcze Odpowiedz Link
88ula Re: do rodriguez89 - Wrozby 04.08.16, 15:25 Nie za bardzo to wygląda, aby były szanse na wznowienie relacji. Diabeł + Rycerz mieczy - to karty kłótni, awanturnictwa, zatargów, walki i manipulowania. Nie będzie to sprzyjać naprawie relacji i powrotu do poprzedniej atmosfery. Jaki on ma do ciebie stosunek: 3 kielichów + 2 buław - postrzega ciebie, jako osobę towarzyską i pewnie ciebie lubi, ale daleki jest od wznowienia związku. Brak zaangażowania, obojętność, apatyczność, beznamiętność, tkwienie w miejscu - nie zapowiada tego na co liczysz. Prawdopodobnie zostaniecie znajomymi, a on nie będzie się rwał do spotkań/kontaktów. Odpowiedz Link
rodriguez89 Re: do rodriguez89 - Wrozby 04.08.16, 16:35 Dziękuję bardzo za karty i interpretacjęa czy ten diabel może mowic o jakiejś żądzy jego?ze może ciagnie go do mnie pod względem seksualnym? Jakos zawsze mi się ta karta kojarzyla z pokusami ...te 3 kielichy wlasnie, bo trochę czasu uplynelo wiec może on zwyczajnie kogos ma, z kims się spotyka i ja to ta 3 Odpowiedz Link
88ula Re: do rodriguez89 - Wrozby 04.08.16, 18:18 może świadczyć o pokusach, grzechu etc. ale z Rycerzem mieczy to raczej szarpanina/złość, a nie erotyzm. Co będzie dalej nie wiadomo, za kilka m-cy sytuacja może się zmienić. Odpowiedz Link
regina7474 Re: do rodriguez89 - Wrozby 05.08.16, 09:17 Dzień dobry. Proszę poradzić mi co mam dalej robić? Jestem w krótkim związku z Panem któty dowiedział się że jego była partnerka ma kogoś i oszalał z zazdrości , czuje że chce do niej wrócić jest zamyślony i nieobecny mimo że bardzo chciał być ze mną. Czy on już mnie nie kocha , nie chce być ze mną i wróci do niej ? Odpowiedz Link
regina7474 Re: do rodriguez89 - Wrozby 05.08.16, 09:18 Moja data ur. 17.05.1974 a jego 14.08.1975 Odpowiedz Link
88ula Re: do regina7474 - Wrozby 05.08.16, 15:58 Karty mnie pokazują, że Tomek nie przestał kochać byłej partnerki, nie mógł wiec pokochać ciebie. Może się starał, a może tylko wiążąc się z tobą chciał zagłuszyć swoje uczucie do niej. Albo właśnie z powodu wybuchów zazdrości, partnerka się z nim rozstała. 1/ co z waszą relacją: 6 monet + Wieża - nierówny, niesprawiedliwy związek, dzielenie się emocjami pomiędzy tobą i kimś jeszcze, dawanie komuś czegoś w zamian za coś (np. odwzajemnianie w uczuciach), wstrząs, zniszczenie, rozpad, katastrofa. Prawdopodobnie w waszej relacji było/jest/będzie to, że on traktuje to jako odskocznię, skrywa prawdę, że swoje myśli dzieli pomiędzy tobą a kimś jeszcze, chce być tu i tam, a to nie ma racji bytu i wasz związek rozpadnie się. 2/co on czuje do niej: Król mieczy + Rycerz kielichow - oczywiście jest na nią zły, wrogo nastawiony, pewnie ciągle ma zadrę w sercu, ale nadal jest w niej zakochany/życzliwy/romantycznie usposobiony i pewnoscia wybaczyłby jej wszystko od razu. 3/co on czuje do ciebie: Śmierć + Sąd - jak widać, wg kart nie ma on do ciebie uczucia, i pewnie nie miał przedtem, liczył np. że będąc w innej relacji uda się jemu zakończyć jakiś etap, zmienić, może odkochać itp. Bardzo prawdopodobne, iż wiązał się, aby nie czuć pustki po tamtej osobie i liczył, że to go odmieni. Odpowiedz Link
regina7474 Re: do regina7474 - Wrozby 05.08.16, 17:41 Ślicznie dziękuję za wróżbe mimo że nie jest pozytywna. A mogę wiedzieć na jaki okres czasu zostały postawione karty bo skoro mamy sie rozstać to wole zakończyć to już teraz niż czekać aż on mnie zostawi dla niej. Odpowiedz Link
88ula Re: do regina7474 - Wrozby 05.08.16, 18:43 Nie określałam czasu, standardowo traktując to jako "w najbliższej przyszłości". Tarot nie wybiega bardzo daleko w przyszłość, z reguły do kilku/kilkunastu m-cy. Wróżbę można powtórzyć po tym czasie. Odpowiedz Link
regina7474 Re: do regina7474 - Wrozby 05.08.16, 19:29 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie mojego męża Krzysztofa. Nie mamy bliższych relacji od trzech lat . Czy bedziemy jeszcze kiedyś razem ? Czy każde z nas ułoży sobie życie po swojemu ? Odpowiedz Link
88ula Re: do regina7474 - Wrozby 06.08.16, 14:03 Karty pokazały, że macie szanse - kiedykolwiek w przyszłości - być razem. 3 monet + Rycerz mieczy + Umiarkowanie - przypuszczalnie nie będzie nawrotu miłości, ponownego małżeństwa (jeśli jesteście po rozwodzie), albo takich układów, jak przedtem. Jednak widać, że coś was połączy, będziecie mieli jakieś wspólne sprawy/cele. Bez względu na to, co spowodowało wasze rozstanie, będziecie szukać drogi do wybaczenia sobie, porozumienia, znalezienia harmonii. Jednak samo to się nie stanie, potrzeba trochę przebojowości/energii/zawalczenia, albo dojdziecie do zgody po jakiś utarczkach. Bardziej prawdopodobne jest, że połączy was jakiś wzajemny układ, niż miłosna relacja. - "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
regina7474 Re: do regina7474 - Wrozby 06.08.16, 22:05 Bardzo Pani dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link
awangarda200 Re: Wrozby 07.08.16, 12:22 Witam Chciałabym sie zapytac, czy w najbizszym czasie poznam jakiegos ciekawego, interesujacego mezczyzne? Czy wyjazd, ktory planuje dojdzie do skutku, i bedzie korzystny?Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
88ula Re: do awangarda200 - Wrozby 07.08.16, 15:30 Droga Awangardo, 1/ co zapowiada się w milosci w najb. czasie: As buław + Rycerz buław + 4 buław - nic stałego, nic miłosnego, brak stabilnego partnera, buławy bardziej zapowiadają krótkie, namiętne romanse, nie oparte na deklaracjach i chęci stabilizacji. Na tym nie da się utrwalić związku. Jeśli chodzi o wyjazd, to odpowiedziałam tobie (ostatni mój post z 4 sierpnia). Ponawiasz pytanie, więc, albo nie odczytałaś moich poprzednich postów, albo próbujesz innymi drogami wydobyć, pasującą tobie, wróżbę. Dla mnie to są niezrozumiale zachowania i nie pochwalam tego, bo albo chcesz mnie zmylić, albo nie czytasz tego co odpisałam poprzednio. Czyli nie traktujesz poważnie mnie i Tarota. Jesteś na moim forum powinnas przeczytać moje REGUŁY i dostosować się do nich. Już poprzednio wysłałam tobie link, ale jak widać nie przeczytałaś tych zasad, skoro powtarzasz się. Podaje link raz jeszcze. Wróżenie komuś traktuję serio i tego samego oczekuję od pytającego. forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html Odpowiedz Link
gosia44114 Re: do rodriguez89 - Wrozby 12.08.16, 01:21 witam, jesli moge bardzo bym prosiła o wrózbę dot.pracy na najblizsze miesiące.Czy cos dla mnie sie zmieni w tej sprawie?obecnie pracuję. Małgorzata Odpowiedz Link
88ula Re: do rodriguez89 - Wrozby 12.08.16, 13:31 DO REWEN14. DO GOSIA44114. Odpowiem w ciagu 3 dni. Odpowiedz Link
88ula Re: do gosia44114 - Wrozby 13.08.16, 14:19 As mieczy + 4 monet + Pustelnik - na najbliższe m-ce karty nie pokazują żadnych zmian, jest stabilność, szansa na wyjaśnienie konfliktów (jeśli były), wyjaśnienie sytuacji (jeśli coś było zagrożone), właściwe postępowanie i analizę, brak drastycznych działań, jest stagnacja, spokój, wyciszenie. Nic nie zapowiada zmian, ani na lepsze, ani na gorsze i prawdopodobnie pozostaniesz w tej pracy, gdzie jesteś. Odpowiedz Link
rodriguez89 Re: do rodriguez89 - Wrozby 07.09.16, 19:09 Ulu miałaś rację, kompletnie nie ma miedzy nami kontaktu od wrozby Odpowiedz Link
aisakk24 Re: Wrozby 07.08.16, 20:26 Dobry wieczór Pani Ulu jeśli można, chcialabym zapytac kart, czy uda mi sie wciagu roku wyprowadzic z rodzinnego domu i czy w najblizszym czasie bede w zwiazku. Z gory dziekuje za odpowedz. Pozdrawiam - Kasia 02.05.1992 Odpowiedz Link
88ula Re: do aisakk24 - Wrozby 08.08.16, 19:02 Kasiu, jeśli chodzi o nowy związek, to odpisałam tobie 19 lipca, kiedy zadałaś identyczne pytanie. I pod tą datą ponownie przeczytaj mój post oraz zapoznaj się z Regułami forum, gdzie jest napisane iż nie powtarzam wróżby na ten sam problem w krótkich odstępach czasu . Link: forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html Drugie pytanie: 5 mieczy + 4 kielichow - raczej nie wróży, abyś w ciągu do roku miała się wyprowadzić. Tu widać jakieś niesnaski, zatargi, porażkę, zwątpienie oraz apatie, przesyt, brak zainteresowania. Być może będziesz starała się wyprowadzić i podejmiesz kroki o to/walkę, ale brak efektów ciebie zniechęci, wycofasz się, nie osiągniesz satysfakcji. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
szprotkazpuszki Re: Wrozby 08.08.16, 19:04 Cześć Bardzo proszę jeśli mozna o wróżbę na sprawy sercowe, nie jestem w zadnym zwiazku, chodze jedynie na randki z ktorym obecnie nic nie wynika Chciałabym się dowiedziec czy moze do konca wrzesnia pojawi sie w mym zyciu jakis mezczyzna czy dalej bedzie jak jest;/ Odpowiedz Link
88ula Re: do szprotkazpuszki - Wrozby 09.08.16, 17:39 Do końca roku dalej będą tylko randki (o ile będą). 3 buław + 2 monet + 4 mieczy - oczekiwane na coś, co liczymy że przyjdzie, marzenie/pragnienie czegoś, plany na przyszłość, poszukiwanie, niezdecydowanie, balansowanie, wahanie, oraz izolacja, relaks, stagnacja, bezczynność. To widać po kartach, że marzenia/oczekiwania/nadzieje masz wielkie, sama nie wiesz co wybrać, na co się zdecydować, jaką drogę wybrać, kogo wybrać i wszystko pozostaje, tak jak było, bez zmian. Być może masz za wielu partnerów, wygórowane oczekiwania/żądania, może wybierasz jak w ulęgałkach, i ciągle coś ci nie pasuje, po prostu marudzisz. Nie wzbudza to zainteresowania panów, więc odchodzą, pozostawiając ciebie samej sobie. A ty dalej szukasz kolejnego pana. Chyba potrzeba zmian w twoim podejściu do innych. Karty nie zmuszą nikogo do miłości, najpierw musisz otworzyć swoje serce, aby ktoś ciebie pokochał. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
staramotocyklistka Re: Wrozby 11.08.16, 09:37 Dzień dobry Ulu Od niedawna spotykam się z Rafałem. Proszę o wróżbę jak rozwinie się ta znajomość i czy jest szansa na stały związek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 11.08.16, 16:12 Oj, jojoj, same smutne karty. Przykro mi, ale muszę tobie je pokazać. Tak niemiłych kart nie widziałam od m-cy. Jak rozwinie się znajomość: 5 monet + Rydwan + Śmierć - rezygnacja, odejście, porzucenie, zerwanie, oddalenie się, koniec. Może znajomość zbyt krótka, albo jeszcze nie znasz go zbyt dobrze, wyjdzie coś na jaw więc zrezygnujesz, albo on zrezygnuje. itp. Obecnie tak to widzą karty. Odpowiedz Link
staramotocyklistka Re: Wrozby 11.08.16, 16:38 Dziękuję za wróżbę, mimo iż nie pomyślna. Dam znać jak się znajomość potoczyła. Pozdrawiam Odpowiedz Link
staramotocyklistka Re: Wrozby 22.08.16, 20:38 Witam Ulu Twoje karty mówią prawdę. Znajomość z Rafałem jak nagle się zaczęła tak nagle się zakończyła. On nie bardzo potrafił mi wytłumaczyć dlaczego, może równocześnie spotykał się z inną kobietą. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rewen14 Re: Wrozby 11.08.16, 18:54 Witaj Ulu czy mogla byś mi powróżyć na uczucia?Obecnie nie jestem szczęśliwa w związku,nie mam poczucia bezpieczeństwa,stabilizacji a co najważniejsze pewności,brak zaufania do niego,który cały czas tworzy wokół siebie tajemnice,nawet niema odwagi pokazac swojego telefonu żeby udowodnić ze jest tak szczery,prawdomówny,jak to cały czas uparcie mi wmawia,wydaje mi się ze flirtuje z kimś na boku,a mnie karmi kłamstwami i słodkimi słówkami omamiając.Proszę cie ładnie czy mogla byś mi naświetlić dokladnie sprawę,czy On cos kreci na boku,czy jest szczery w uczuciach do mnie i tym co mówi????Wyświetl mi jak to wszystko wygląda i o co tutaj chodzi,proszę.Moje imie Wera on Kamil.Oraz jaki będzie następne 12 miesiecy dla mnie, czy poznam wartościowego mężczyznę? Odpowiedz Link
88ula Re: do rewen14 - Wrozby 13.08.16, 14:06 Wera, w moich kartach nie ma zdrady, ani innej kobiety. 1/ dlaczego jest tajemniczy : Paź monet + 3 monet - wygląda, jakby on miał jakieś interesy, sprawy, biznesy, układy, finanse, transakcje, które przed tobą ukrywa, jest na tym skupiony, poświęca na to wiele czasu, może być zaangażowany w coś, czego nie powinnaś wiedzieć. 2/ jego uczucia: Król monet + Król kielichów - karty wskazują, że jest, tak jak on tobie mówi. Dwaj królowie, jeden który zapewnia stabilizację, drugi - miłość. 3/ jak będzie z wami: 9 buław + 6 kielichów - jest obawa o niepewność, brak zaufania i niepotrzebna bojaźliwość (bardzo prawdopodobne, że twoja), a kolejna karta to wybaczanie sobie, łagodność, wsparcie, lojalność, miłe chwile i wspomnienia. Nie widzę żadnego zagrożenia na najbliższy rok. Mam nadzieję, że tak jest. Odpowiedz Link
rewen14 Re: do rewen14 - Wrozby 13.08.16, 15:39 Ula dziękuję ci bardzo,juz myślała ze ukręcęmu łeb przy samej przy samej dupie. Odpowiedz Link
mannazniebaaa Re: do rewen14 - Wrozby 13.08.16, 16:35 Pani Ulu proszę o postawienie kart Tarota. Moje pytanie nie będzie oryginalne. Proszę zapytać się kart Tarota, czy moje samotne życie skończy się w bliżej określonym czasie. Wprawdzie mam znajomych z którymi spotykam się, bywam w teatrze, filharmonii, sporo czytam, przynajmniej raz w tygodniu wychodzimy gdzieś na kawę, ale od dziesięciu tzn. od śmierci męża jestem sama. Przeraża mnie myśl, że kolejną jesień i zimę spędzę sama bez drugiego człowieka z którym będę mogła tak po prostu być. Zatem proszę o zadanie pytania kartom Tarota, czy moje samotność skończy się i poznam człowieka, który mnie zaufa i któremu ja będę mogła zaufać. Czekam z nadzieją. Odpowiedz Link
88ula Re: do mannazniebaaa - Wrozby 14.08.16, 14:48 Pokazały się dosyć pozytywne karty, co znaczy, że masz szansę na poznanie kogoś oraz roztaczasz odpowiednią aurę wokoło siebie. Gwiazda + Wisielec + 3 kielichów + Kochankowie - ostatnia karta Kochankowie jest optymistyczna i sugeruje zawiązanie relacji, a pierwsza - Gwiazda to twoje marzenia i nadzieja, na którą liczysz, że się spełni. Ale mam oduczcie, że karty radzą abyś zawiesiła swoje obecne znajomości, spotkania, wyjścia ciągle z tymi samymi ludźmi, bo w ten sposób nikogo nie poznasz. Jeśli przebywasz większość czasu w tym samym środowisku, obracasz się w tej samej atmosferze, robisz ciągle te same rutynowe czynności, bywasz w tych samych miejscach, nie będziesz mieć okazji na spotkanie odpowiedniego pana. Musisz się oderwać od tego i ruszyć w miejsca/otoczenie, które będą nowe, inne, nieznane. Jest potencjał, jesteś pozytywnie nastawiona, tylko towarzystwo/środowisko w którym przebywasz jest przeszkodą. Przypuszczalnie nie chcesz z nich zrezygnować, bo boisz się samotności, ale to właśnie nie czyni ciebie wolną i otwartą dla innych. Może czas porzucić książki i arie operowe na coś bardziej mniej stateczne/mniej poukładane.? "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
mannazniebaaa Re: do mannazniebaaa - Wrozby 14.08.16, 16:47 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Postaram się wyciągnąć wnioski z tego, co karty podpowiadają, jednak będzie mi trudno zawiesić obecne znajomości, bo to są przyjaźnie, ale jak wcześniej pisałam, postaram się. Jeszcze raz dziękuję i cieszę się, że karty Tarota były dla mnie łaskawe, a odpowiedź kart optymistyczna. Odpowiedz Link
rewen14 Re: do rewen14 - Wrozby 21.08.16, 18:17 Hej Ula czy mogla bys mi naświetlić sprawę w jakie interesy,biznesy,układy jest Kamil zamieszany,zaangażowany???Co to jest dokładnie? Odpowiedz Link
88ula Re: do rewen14 - Wrozby 22.08.16, 18:13 Wero, nie angażuję się w sprawy, które wykraczają poza moje możliwości. Dlaczego piszesz "...zamieszany..." - ja nie użyłam takiego sformułowania w mojej wróżbie . Oto co napisałam: cytuję "...wygląda, jakby on miał jakieś interesy, sprawy, biznesy, układy, finanse, transakcje, które przed tobą ukrywa, jest na tym skupiony, poświęca na to wiele czasu, może być zaangażowany w coś, czego nie powinnaś wiedzieć". Może np. grać na giełdzie lub mieć współpracownika/wspólnika z którym realizuje projekty/plany itp. Odpowiedz Link
rewen14 Re: do rewen14 - Wrozby 22.08.16, 19:09 Hej Ula powiedziałam,,zamieszany,,bo znam go juz troche,i domyślam sie o jakie ,,interesy,, chodzi...a współpracownika to on ma tak,ale to na pewno nie typ od giełdy,dlatego mi chodziło jakie tych dwoje łączą interesy, 😉 Odpowiedz Link
88ula Re: do rewen14 - Wrozby 22.08.16, 20:23 To już sama musisz do tego dojść. Wskazałam tobie tylko na jakąś współpracę, reszta do mnie nie należy. Odpowiedz Link
aniamania86 Re: Wrozby 21.08.16, 18:50 Witam Ulu twoje wrozby zawsze sie sprawdzaja dlatego jestem pewna ze i teraz pokaza Ci jak bedzie W najblizszy czwartek 25.08 wybieram sie na weekend do Wroclawia, tam umówiłam się ze znajomym który nieukrywam podoba mi się ale on nie jest pewny czy akurat w tym czasie bedzie jeszcze we Wrocławiu. Nie chce go męczyć i upewniac sie czy bedzie bo mi glupio ze wyjdzie ze sie strasznie napalilam dlatego chciałabym abys sprawdziala jesli znajdziesz czas czy spotkam sie z nim w tym okresie (bede od czwartku do niedzieli) i jesli tak to jak przebiegnie nasze spotkanie On to Tomek Odpowiedz Link
regina7474 Re: Wrozby 22.08.16, 11:52 Dzień dobry. Mogłabym prosić o postawienie kart na to czy uda mi się sfinalizować działkę rolną? Pozdrawiam Regina. Odpowiedz Link
88ula Re: do regina 7474 - Wrozby 22.08.16, 18:33 Nie rozumiem , sfinalizować co? : zakup? sprzedaż? , bo niedokładnie to określiłaś . Odpowiedz Link
regina7474 Re: do regina 7474 - Wrozby 22.08.16, 18:39 Faktycznie przeoczyłam , chodzi mi czy uda się sprzedać. Odpowiedz Link
88ula Re: do regina 7474 - Wrozby 24.08.16, 15:15 Na twoje pytanie karty pokazały: As monet + 6 mieczy + 6 monet - prawdopodobnie uda się sprzedać działkę, ale nie po takiej cenie na jaką liczysz. Widać tutaj monety, ale 6 monet - to dzielenie się z innymi, a 6 mieczy - to rezygnacja, odejście. Czyli trzeba będzie zmienić ofertę na mniej korzystna dla ciebie. Odpowiedz Link
88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 22.08.16, 18:28 Karty na twoje pytanie są takie: Król kielichów + 6 buław + Rycerz mieczy - karty dość pozytywne, jest więc szansa, że spotkacie się, tylko ten gwałtowny Rycerz miesza szyki. Spotkanie może być szybkie/krótkie lub spontaniczne/gwałtowne, z jakimiś przeszkodami, możliwa też sprzeczka. Albo taki "wpad i wypad" i nic miłego z tego nie pozostanie. Odpowiedz Link
boberro007 Re: Wrozby 23.08.16, 22:16 Czesc. Mam prosbe o polozenie kart na moja sytuacje uczuciowa w relacjach damsko-meskich najblizszym czasie. Dziekuje Odpowiedz Link
88ula Re: do boberro007 - Wrozby 24.08.16, 15:23 Pytanie ogólne, brak konkretów, czy jesteś w relacji, i o to pytasz? czy nie jesteś z nikim, a chcesz znać co się wydarzy? Nie wiem jak ma traktować to pytanie. Poza tym 1 sierpnia wróżyłam tobie na pana L., wiec co z tym panem? Proszę dokładnie sformułować o co chodzi? Odpowiedz Link
regina7474 Re: do boberro007 - Wrozby 24.08.16, 15:44 Dziękuję za odpowiedz odnośnie działki. Ale jeśli mogę uzyskać odpowiedz na jeszcze inne pytanie będę bardzo wdzięczna. Na początku śierpnia wrôżyła mi Pani co do mojego związku z Tomaszem i stało się tak jak karty pokazały, rozstaliśmy się. Czy to rozstanie to już tak na dobre czy jeszcze któreś z nas będzie zabiegać o ten związek ? A moze tamta kobieta z którą był wybaczy mu i wróci do niej ? Odpowiedz Link
88ula Re: do regina7474 - Wrozby 25.08.16, 14:48 Nadzieja umiera ostatnia i tak chyba pokazują karty. Nie widać, abyś mogła liczyć na wznowienie relacji: Słońce + 2 buław + 8 kielichów - twoje pozytywne nastawienie, i marzenie o byciu razem, czekanie na możliwość powrotu do siebie, rozterka "czy mnie wybierze?, niestety pokazuje rozstanie, odejście, zerwanie, uwolnienie się od tego co było. Wg kart nie będzie powrotu do relacji. Odpowiedz Link
regina7474 Re: do regina7474 - Wrozby 25.08.16, 18:38 A moge wiedzieć czy wróci do tej swojej byłej? Odpowiedz Link
88ula Re: do regina7474 - Wrozby 26.08.16, 02:43 Przypuszczam, że nie czytałaś Reguł, jakie są na tym forum. Proszę się zapoznaj, link poniżej. Nie odpowiadam na pytania o osoby, które nie są/nie były powiązane z pytającym. forum.gazeta.pl/forum/w,253479,162248952,162248952,_REGULY_FORUM_.html "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
boberro007 Re: do boberro007 - Wrozby 25.08.16, 06:57 Chodzi ogolnie, poki co nie jestem z nikim na powazniej...Sytuacja z panem l.przybrala nie ciekawy obrot i nie rozmawiamy ze soba i chyba nie zanosi sie zebysmy jeszcze rozmawiali((( Odpowiedz Link
88ula Re: do boberro007 - Wrozby 25.08.16, 14:36 Czyli z panem L. jest tak, jak karty pokazały 1 sierpnia. Do końca 2017 r. masz szanse na poznanie kogoś, 7 buław + 2 buław + As kielichów - chociaż pierwsze dwie karty pokazują zmaganie, walkę z przeciwnościami, pokonywanie przeszkód, oczekiwanie i tęsknotę oraz utkwienie w martwym punkcie, to ostatnia karta As bardzo optymistyczna, miłosna, szczęśliwa. Być może do tego szczęścia potrzeba będzie więcej twojej determinacji lub np. zmierzyć się z rywalką, albo z jakimiś przeszkodami i czekać na rezultaty, które przechylą się na twoją korzyść. To może być poznanie kogoś nowego, albo twój wysiłek w staraniu się o kogoś, z kim już miałaś jakąś relację Odpowiedz Link