dori7 Re: Małe Arkana - Denary 06.04.07, 10:39 Krolowa Denarow - dorosla Diana: ziemska, konkretna, wspierajaca i kochajaca. Paz Monet: Janka Andrews. Odpowiedz Link
nauthiz7 Dziewiątka Mieczy 01.04.07, 15:22 Aileen Kent, matka Tadzia. Przez dwadzieścia parę lat żyła w przekonaniu, że jej mąż zmarł nienawidząc jej i cierpiała z tego powodu męki. Jedna z najbardziej tragicznych postaci... Odpowiedz Link
jayanti Czwórka Mieczy 02.04.07, 08:54 Ania nie chodzi do szkoły, bo Gilbert nazwał ją marchewką. Odpowiedz Link
pani.jazz Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 01.04.07, 00:23 Pomysl jest swietny! Co prawda Ania z Zielonego byla moja jedyna lektura (i jakze niecierpiana!) tej autorki, ale chetnie sie poprzygladam . A jesli bedzie Wam dobrze szlo, to moze porysuje nawet? Odpowiedz Link
dori7 Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 01.04.07, 01:03 www.tickledorange.com/LMM/Etexts.html - komplet tekstow ) Moje ukochane lektury z dziecinstwa ) Odpowiedz Link
iokepine Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 01.04.07, 20:37 Też mam ochotę narysować taką takię. To bardzo wdzięczny temat Odpowiedz Link
coill Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 01.04.07, 18:08 ma ktos linka do tej talii? bo jakos znalesc nie moge Odpowiedz Link
jayanti1 Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 01.04.07, 20:15 Nie ma linka, bo nie ma takiej talii, na razie ją tworzymy i wyślemy do Lo Scarabeo, żeby ją opracowali i namalowali.Będzie hit! Odpowiedz Link
coill Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 02.04.07, 00:22 dopiero rozumiem oco chodzi! haha ale sie dalam nabrac Szkoda ze juz tak dobrze nie pamietam bajki,chodz towarzyszyla mi cale dziecinstwo - mialam kasety z nagrana cala historia i przed snem codzien sluchalam inne jczęsci na okrąglo Odpowiedz Link
jayanti Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 02.04.07, 08:52 Oprócz serii o Ani czytałam tylko dodatkowe opowieści z Avonlea, teraz wezmę się za cykl o Emilce,pozdrawiam wszystkie miłośniczki Lucy. Odpowiedz Link
zazulka84 Re: A gdyby tak... Tarot Lucy Maud Montgomery :)) 28.04.07, 22:33 To jest niesamowity pomysł!!!Podziwiam waszą wyobraźnie-już widzę te obrazki na kartach!Może kiedyś doczekamy się. Odpowiedz Link