Dodaj do ulubionych

Kladzenie kart na odleglosc...

18.04.07, 09:52
Mysle, ze jestem w punkcie, w ktorym potrzeba mi rady. Czy istnieje mozliwosc
polozenia kart na odleglosc? Co jest do tego potrzebne? Czy ktos chcialby mi
pomoc?
Pozdrawiam
Faustyna
Obserwuj wątek
    • jayanti Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 10:31
      Jestem za. Uczestniczę w kursie Jóźwiaka, i interpretuję układy dla osób, o
      których wiem bardzo niewiele, nie znam nawet ich wieku, i dobrze mi idzie.
      Natomiast ostatnio wróżyłam koleżance siedzącej vis a' vis i szło mi gorzej, bo
      życzę jej jak najlepiej a w kartach cudów nie było.
      • faustyna80 Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 10:41
        Mialabys ochote sprobowac ze mna? Jakis informacji/danych ci potrzeba?
      • dori7 Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 11:57
        jayanti napisała:

> Jestem za. Uczestniczę w kursie Jóźwiaka, i interpretuję układy dla osób, o
        > których wiem bardzo niewiele, nie znam nawet ich wieku, i dobrze mi idzie.
        > Natomiast ostatnio wróżyłam koleżance siedzącej vis a' vis i szło mi gorzej,
        > bo życzę jej jak najlepiej a w kartach cudów nie było.

Mam ten sam problem z bliskimi osobami w trudnej sytuacji, jestem za bardzo
        zaangazowana w ich sprawy, zycze im jak najlepiej, zeby im sie wszelkie plany
        powiodly, a tu karty pokazuja: nie, nie, nie sad(
    • dori7 Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 12:02
      Kladzenie kart na odleglosc oczywiscie jest mozliwe i wiekszosc praktykuajcych
      tarocistow to robi.

Nastepujace forumowiczki zajmuja sie zawodowo kladzeniem kart (przepraszam,
      jesli kogos pominelam - to z niewiedzy, a nie ze zlej woli, bardzo prosze sie
      dopisac i uzupelnic liste):

Iokepine
      Iza.podlaska
      Mii.krogulska
      Transwizje
    • faustyna80 Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 12:47
      jesli ktos bedzie mial ochote sprobowac swoich sil w interpretacji kart na
      odleglosc, to prosze dac mi znac, bede zobowiazana...obiecuje w zamian napisac,
      w jakim stopniu odpowiada to rzeczywistosci...
      Pozdrawiam serdecznie
      • dori7 Faustyno 18.04.07, 12:59
        W naglowku forum jest napisane wyraznie:

Nie jest to forum darmowych interpertacji. Jesli potrzebujesz porady - udaj sie
        do wróżki

Podalam Ci liste forumowych wrozek, mozesz z niej skorzystac lub nie, natomiast
        prosze - zalatwiaj takie sparwy dalej na priv. To jest forum do nauki, a nie
        salon wrozb.
    • faustyna80 Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 18:36
      Najmocniej przepraszam, dopiero teraz to doczytalam. Pozdrawiam
    • coill Re: Kladzenie kart na odleglosc... 18.04.07, 22:26
      stawianie kart na odleglosc jest mozliwe i jest to czesto praktykowane. Lubią to
      np ludzie ktorym "glupio" przedstawic problem twarzą w twarz itp

Osobiscie wole stawiac na odleglosc z powodu czasu - wykladam wtedy karty w
      kilku dniach o porze jaka pasuje mi - pod wzgledem niestety
      zajęć,nastroju,samopoczucia itf,Ogolnie - swojej formy. Bo kiedy umawiasz sie z
      kims np na poniedzialek 18.30 to trzeba sie wywiazac i inne zajecia
      poprzestawiac,najgorsze to gdy cos sie stanie i nastroj czlowieka z rownowagi
      wyprowadza...w przypadku stawiania na odleglosc nie ma tego problemu - poczulam
      sie bardzo zle albo niespodziwwanie wpadła znajoma? Ok, poczekam do popoludnia i
      wtedy rozloze karty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka