greginve 04.05.07, 18:09 Czy mozna skutecznie postawic tarota, znając osobe tylko przez mail Chce,zeby ktos mi postawil tarota, ale wolalbym kontakt internetowy mail, albo skype... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: tarot przez mail? 04.05.07, 18:18 Oczywiscie, ze mozna. Wczoraj tak stawialam karty ) I ku wlasnemu pozytywnemu zdumieniu przekonalam sie, ze mimo poczucia dyskomfortu wynikajacego z braku kontaktu osobistego nie zrobilo to zadnej roznicy w jakosci mojej wrozby, choc i jako osoba wrozaca, i jako klientka zdecydowanie wole kontakt osobisty. Latwiej wtedy nawiazac porozumienie, poza tym mozna o wszystko dopytac, nie ma nieporozumien. No i jest sympatyczniej Poza tym wole, gdy obie strony maja karty przed oczami - karty bwyaja tak wymowne, ze trzeba o wiele mniej slow. Poszukaj na stronach roznych tarocistek - wiekszosc poszla z duchem czasu i oferuje swoje uslugi takze przez telefon, gg i skype'a ) Odpowiedz Link
anahella Re: tarot przez mail? 04.05.07, 18:54 Ja nie umiem. Ale wiem, ze wiele osob to potrafi. Odpowiedz Link
dori7 Re: tarot przez mail? 04.05.07, 19:01 nahella napisała: > Ja nie umiem. Ale wiem, ze wiele osob to potrafi. Slyszalam z wiarygodnego zrodla, ze umiesz i to swietnie Odpowiedz Link
anahella Re: tarot przez mail? 04.05.07, 20:24 chyba jednak nie, skoro po takiej wrozbie potem siedze i rozmyslam co zrobilam nie tak. Odpowiedz Link
dori7 Re: tarot przez mail? 04.05.07, 20:53 Ja tak mam po kazdej wrozbie To sie nazywa perfekcjonizm i w duzej dawce jest szkodliwe dla zdrowia Odpowiedz Link
coill Re: tarot przez mail? 04.05.07, 19:58 kladzie sie karty na konkretna sytuacje dla konkretnej osoby i nie jest to niczym 'gorsza'wrozba wbrew przekonaniu niektorych ludzi Odpowiedz Link
knura Re: tarot przez mail? 16.05.07, 13:29 Nie widzę żadnych przeszkód Wiele wróżek ogłasza sie na Allegro i odp. przychodzi via e-mail. Sama też stawiam Tarota via e-mail Zazwyczaj odpowiadam na jedno pytanie. Niestety ma to też swoje minusy nie można dopytywać osoby pytającej. Poza tym niektóre osoby nie czytają uważnie odpowiedzi // Odpowiedz Link