02.08.07, 18:59
Bardzo często ta karta pojawia mi się w rozkładzie dotyczącym miłości:"czy z
pewnej znajomości wyniknie jakiś związek?"
Często wieńczy cały układ,lub wypada "niechcący z talii".Znam jej ogólne
znaczenie,ale chciałabym poznać Wasze zdanie na jej temat,jak działa w
praktyce i jakie najczęściej oznacza wydarzenia w związku z uczuciami?
Obserwuj wątek
    • pani.jazz Re: 6 buław 02.08.07, 20:01
      W naglowku forum jest napisane:
      "Nie jest to forum darmowych interpretacji. Jesli potrzebujesz porady - udaj sie do wróżki."

Ale mozesz podac swoja interpretacje tej karty, a my dodamy cos od siebie.
      • bianka213 Re: 6 buław 02.08.07, 20:58
        Nie chciałam prosić o interpretację jedynie o podzielenie się doświadczeniami
        związanymi z tą kartą i mającymi pokrycie w rzeczywistości. Dla mnie 6 buław to
        triumf,zwycięstwo,przygoda miłosna,bo chyba nie można w jej przypadku mówić o
        stałym związku...
    • petra11 Re: 6 buław 03.08.07, 00:13
      Witaj,ciekawe z jakiej talii korzystasz, bo to moze narzucic okreslone
      skojarzenia. Nie mowiac juz o znaczeniu tej karty w calym rozkladzie. Bulawy
      okreslaja nasza (lub czyjas) aktywnosc w celu zrealizowania jakiegos celu. 6
      bulaw wiec w temacie milosci oznacza osiagniecie tego celu, moze nim byc
      zdobycie czyjegos zainteresowania, rodzace sie uczucie dzieki naszej staraniom
      itd. w zaleznosci od sytuacji. Jest to rowniez delektowanie sie tym uczuciem
      triumfu i sukcesu. Nie swiadczy to jednak o glebokosci uczuc do okreslonej
      osoby, mowi jedynie ze nasze wysilki w jakims kierunku sie oplacily, pytanie :
      na jak dlugo? Przyznam , ze mnie ta karta nie przekonuje, jesli pytanie dotyczy
      jakiejs glebokiej milosci. W praktyce pokazuje mi, ze uda sie komus sciagnac na
      siebie uwage, ale niczego nie gwarantuje stalego i pewnego na przyszlosc. To
      tak , jakbysmy osiagneli zaledwie pierwszy stopien, ale jeszcze mozna sie
      zniechecic, zrazic i wycofac. Albo odbic komus partnera, ale potem on sie
      otrzasnie i znow pozostajemy z niczym. Moim zdaniem ta karta mowi, zeby sie za
      wczesnie nie cieszyc, bo jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. Takie jest moje
      doswiadczenie co do tej karty.
      • transwizje Re: 6 buław 04.08.07, 15:36
        w pozycji prostej: miła randka, satysfakcja, które mogą jednak szybko prysnąć w
        toku dni.
        w pozycji odwrócone: rozczarowanie, konieczność zmiany obiektu uczuć, w zamian
        może przyjść coś lepszego.
        to mały Arkan, nie należy oczekiwać jakichś wielkich spraw, ot zdarzenie
        mieszczące się w codzienności (randka, impreza, udane spotkanie)
        pozdro
        ES

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka