piotrek_lubliniec 24.02.07, 08:00 Witam wszystkich na nowym forum Lublińca!!! To bedzie forum bez cenzury! Forum konkretne, o konkretnych sprawach! Będzie to forum z dyskucją na wysokim poziomie!! Zapraszam wszystkich!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o43 Re: Nowe forum - start 24.02.07, 08:21 Hej! Jestem z Kluczborka. Nie znam Waszych spraw. Zapewne dowiem się od uczestników forum - może się włączę do rozmowy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: Nowe forum - start 24.02.07, 12:46 Też jestem z Kluczborka, chociaż jakiś czas mieszkałem w Lublińcu i trochę to miasto poznałem. Włączyłem się w rozmowę na 'starym forum lublinieckim" ale oni nie potrafią podtrzymać rozmowy a tym bardziej odwiedzać sąsiada to znaczy Forum Kluczbork. Zaniechałem wizyt, bo co to za sąsiad który jest zapatrzony tylko w siebie i swoje problemy a własciwie jeden problem- nabić jak najwięcej postów. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Nowe forum - start 24.02.07, 13:18 Zgadzam sie z Tobą rewik i witam Cie na tym forum:) My napewno bedziemy zaglądać do Kluczborka:) Wchodźcie do nas jak najczęściej:) A my bedziemy takze do Was wchodzić:) teraz fora Lubliniec & Kluczbork są napisane dużymi literami:) A kiedy mieszkałeś w Lublińcu??? Chodziłes tu do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: Nowe forum - start 24.02.07, 13:57 Fora napisane dużymi literami powiadasz. A mnie się to nie podoba bo w internecie powinno się unikać dużych liter, są tacy co piszą tylko małymi i jeżeli zachowują reguły ortograficzne to uważam że jest to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: Nowe forum - start 24.02.07, 14:04 a Ty Piotrek czemu mi mówisz rewik? Niejaka blaida z starego forum lublinieckiego mnie tak nazywała. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Nowe forum - start 25.02.07, 07:37 Sorka rewnik, źle Cie odczyatłem:/ a to kiedy mieszkałes w Lublińcu? I w jakich okolicznościach? W sumie to mi tez sie sie podobają duże litery, wolałbym zeby tamto forum L-c wygasło i wtedy mógłbym zmienić czcionke tego. Blaida i inni tu napewno nie wejda:P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
teisa Re: Nowe forum - start 25.02.07, 17:50 Hej, o jakich innych mówisz??? bo ja juz tu weszłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Nowe forum - start 25.02.07, 17:56 Witam Cie teiso:) Mówiłem o tych wiesz... innych.... blaida, miska itp. Chciałem ich zablokowac ale tego nie zrobie bo to juz by była cenzura:) Ale i tak nie wejdą bo to forum nie jest dla nich:) bardzo bym chciał byś tu cześciej pisała, tak samo ja fizda, mussou (bo On chyba lublińczaninem jest z pochodzenia), adversum, scrooge, krzysiek i inni:) Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: Nowe forum - start 25.02.07, 18:32 Hehe a właśnie ze tu wejde:-P ale dobrze poprawie sie:-) obiecuje. Tez przenosze sie tutaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Nowe forum - start 25.02.07, 18:40 To siedź tu:P Tylko mi forumowiczów nie wystrasz:P he:D Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: Nowe forum - start 25.02.07, 18:43 rewnk napisała: > a Ty Piotrek czemu mi mówisz rewik? Niejaka blaida z starego forum > lublinieckiego mnie tak nazywała. Fuj! Ja na Ciebie mówiłam "rewik"??? Ciekawe kiedy <myśli> Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: Nowe forum - start 25.02.07, 19:58 blaida napisała: > rewnk napisała: a Ty Piotrek czemu mi mówisz rewik? Niejaka blaida z starego forum lublinieckiego mnie tak nazywała. Fuj! Ja na Ciebie mówiłam "rewik"??? Ciekawe kiedy <myśli> Re: Szalety Miejskie Autor: miska_co Data: 27.09.06, 18:34 + dodaj do ulubionych wątków rewik w taki razie ja zapraszam do L-ca:P U nas w knajpkach są toalety:P Chyba chodziło Ci o naszą blond-hetero miske_co ma wyprostowane loczki :-) Sprawdze jeszcze blebleblajde chyba też, tak mówiła. Jak jesteśmy przy szambie to tu masz jeszcze jeden post. Re: Szalety Miejskie Autor: crux_l-c Data: 25.09.06, 17:05 + dodaj do ulubionych wątków Wkrótce rusza modernizacja placu targowego miedzy Piłsudskiego a św. Anny i mają tam być postawione szalety... ale takie duży... wiecie o co chodzi, takie bloczki. P.S. rewik a to u was są?:O Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: Nowe forum - start 25.02.07, 20:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=55029843&a=55159154 Przez chwile pomyslałem,ze blaida to Piotrek z Lublińca stad moje fuj. Kotłujecie się tam i jakies podchody robicie. Dziwne, ze tak od razu Piotrek do mnie buzi buzi, pieszczotliwie do mnie rewik mówi. Dla mnie to po prawdzie ganze gal, ale dlaczego akurat rewik a nie np. rev, czy vonref. Blaida to czy Piotrek, Piotrek czy blaida? Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: Nowe forum - start 26.02.07, 06:36 Hehe dobre. Napewno nie będzie szalet n targu. Nikt o tym nic nie słyszał!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: Nowe forum - start 26.02.07, 06:41 Aaaa ja tak do Ciebie nie mówiłam:P No ja to ja on to on:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Nowe forum - start 24.02.07, 10:04 Pozdrawiamy Kluczbork!!! Niech wszyscy sie przyłączą do dyskusji!!! Prosiłbym także aby forumowicze z forum l-c.info i forum.l-c.pl sie przyłączyli:) A także z forum na lublinieckim hyde parku (ale najbardziej mi zalezy na forumowiczach z l-c.info - lubliniecka młodzież jest potrzebna) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Nowe forum - start 26.02.07, 17:30 Własnie tutaj stworzymy porządne forum Lublińca!!!! Lepszy niż wszystkie inne lublinieckie fora!!! Odpowiedz Link Zgłoś