ka_thy 09.10.09, 22:29 Zachęcona pozytywnymi recenzjami obejrzałam na próbę i muszę przyznać, że mnie nie zawiódł. Bardzo zabawny serial. Akurat mi odpowiada ten rodzaj humoru Dopisuję do listy oglądanych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Modern Family 10.10.09, 12:45 Obejrzałam już jakiś czas temu, ale doszłam do wniosku, że nic nie będę pisać, bo i tak nikt nie ogląda ;P Jednak teraz mogę dorzucić swoje trzy grosze Bardzo fajny serial i naprawdę zabawny To chyba pierwszy mockumentary, który mi podszedł, może dlatego, że oglądałam bez uprzedzeń i jakichkolwiek oczekiwań Al Bundy zaskoczył mnie pozytywnie, inni aktorzy też trzymają poziom. Przy okazji wspomnę też o innych komediowych nowościach: "Hank" - nie warto zawracać sobie głowy, rozśmieszyło mnie zaledwie parę dowcipów, ogólnie jest drętwo i jeszcze ten denerwujący podkład ze śmiechem, fuuuuuuuuujjjjjjjj "Accidentally on purpose" - również nie warto, niby-śmieszne teksty, niby-kul Jenna Elfman, ale to wszystko jest właśnie takie "niby" , serial może spodobać się Glxowi, bo występuje tam jego ukochany (zaraz po doktorku Mancinim i agencie Boothie) Grant Show ;D "The Middle" - przyjemna strata czasu , "strata czasu" - bo seriali komediowych typu "zwariowana rodzinka" było już sporo, "przyjemna" - bo serial jest nawet dość zabawny, a bohaterowie odpowiednio zakręceni , jeśli ktoś ma za dużo czasu to może zerknąć "Community" - na razie obaczyłam tylko pilota i bardzo mi się podobuje , lubię takich ściemniaczy i czarusiów jak główny bohater , zresztą prawie wszystkie postaci są ciekawe i sympatyczne, zobaczymy jak się to wszystko rozwinie Odpowiedz Link
luczijka 04 15.10.09, 22:50 Z tego odcinka najlepsza była piosenka Dylana i ostatnia scena - w której każdy członek rodziny podśpiewuje ten utwór <lol>. "Do me baby, do me in the moonlight..." czy jakoś tak Odpowiedz Link
ka_thy Re: 04 22.10.09, 23:07 Cały odcinek był niezły. A przy scenie rodzinnej kolacji i piosenki Dylana uśmiałam się do łez Odpowiedz Link