Dodaj do ulubionych

Modern Family

09.10.09, 22:29
Zachęcona pozytywnymi recenzjami obejrzałam na próbę i muszę przyznać, że mnie nie zawiódł. smile Bardzo zabawny serial. Akurat mi odpowiada ten rodzaj humoru smile Dopisuję do listy oglądanych. smile
Obserwuj wątek
    • luczijka Re: Modern Family 10.10.09, 12:45
      Obejrzałam już jakiś czas temu, ale doszłam do wniosku, że nic nie będę pisać,
      bo i tak nikt nie ogląda ;P Jednak teraz mogę dorzucić swoje trzy grosze suspicious
      Bardzo fajny serial i naprawdę zabawny smile To chyba pierwszy mockumentary, który
      mi podszedł, może dlatego, że oglądałam bez uprzedzeń i jakichkolwiek oczekiwań
      big_grin Al Bundy zaskoczył mnie pozytywnie, inni aktorzy też trzymają poziom.

Przy okazji wspomnę też o innych komediowych nowościach:

"Hank" - nie warto zawracać sobie głowy, rozśmieszyło mnie zaledwie parę
      dowcipów, ogólnie jest drętwo i jeszcze ten denerwujący podkład ze śmiechem,
      fuuuuuuuuujjjjjjjj suspicious

"Accidentally on purpose" - również nie warto, niby-śmieszne teksty, niby-kul
      Jenna Elfman, ale to wszystko jest właśnie takie "niby" suspicious, serial może spodobać
      się Glxowi, bo występuje tam jego ukochany (zaraz po doktorku Mancinim i agencie
      Boothie) Grant Show ;D

"The Middle" - przyjemna strata czasu wink, "strata czasu" - bo seriali
      komediowych typu "zwariowana rodzinka" było już sporo, "przyjemna" - bo serial
      jest nawet dość zabawny, a bohaterowie odpowiednio zakręceni big_grin, jeśli ktoś ma
      za dużo czasu to może zerknąć

"Community" - na razie obaczyłam tylko pilota i bardzo mi się podobuje wink, lubię
      takich ściemniaczy i czarusiów jak główny bohater suspicious big_grin, zresztą prawie
      wszystkie postaci są ciekawe i sympatyczne, zobaczymy jak się to wszystko
      rozwinie wink
    • luczijka 04 15.10.09, 22:50
      Z tego odcinka najlepsza była piosenka Dylana i ostatnia scena - w której każdy
      członek rodziny podśpiewuje ten utwór <lol>. "Do me baby, do me in the
      moonlight..." czy jakoś tak big_grin suspicious
      • ka_thy Re: 04 22.10.09, 23:07
        Cały odcinek był niezły. A przy scenie rodzinnej kolacji i piosenki Dylana uśmiałam się do łez smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka