lenkaaa 14.07.10, 20:54 Widzielista ? www.tv.com/haven/show/78043/summary.html Pewnie bede pierwsza ktora to obluka dzis (jak sie uda) - dam znac. Bye ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: Haven 14.07.10, 21:10 Jak to nie ma jak są Ja Haven już widziałam parę dni temu Tak więc Lenka nie będziesz pierwsza. A co do samego serialu - to mi się podobał pierwszy odcinek. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Haven 14.07.10, 21:16 no to czegos babo niczego nie napisala ?! To ja tu usycham serialowo a ty Lolumowiczka z dlugim stazem i nic zes nie polecila ! Ladnie to tak ?! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 14.07.10, 21:32 Mogę zwalić to na upał? A tak naprawdę to zostałam uwiedziona przez Happy Town, który właśnie polecam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Haven 14.07.10, 21:22 No tak, jak ktoś czyta jak ja to tak potem jest . Haven czy Heaven - jeden grzyb . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Haven 14.07.10, 21:28 a ten drugi, to pewnie nie istnieje ROTFL !!!!! ja to jak cos palne, to niewiadomo czy smiac sie czy plakac, hi, hi, hi............ Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Haven 14.07.10, 21:36 Hihihi Lenka to my taki dream team . Ja cos palnę, Ty coś palniesz i jest wesolutko . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Haven 15.07.10, 08:45 ja to tam Was kocham. zawsze sie tu cos fajnego dzieje i jak to czytam to mam zawsze banana na gebie tym bardziej ze sama tez ten tegoes potrafie cos walnac Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Haven 14.07.10, 23:11 A no i oczywiście pan detektyw baaardzo mnie przypadł do gustu . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Haven 15.07.10, 00:19 eeee... no nie wiem... bajka taka... ale w sumie moze byc.... muzyka pikna ! i przystojny ten policjant, calkiem, calkiem... Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 15.07.10, 09:14 Mnie to się agentka podoba Lubię takie wyraziste postaci. Przypomina mi ona Janis z FF A zauważyłyście, że pan policjant i ten pan zły - Duke, mają bardzo podobny kształt głowy? Odpowiedz Link
luczijka Re: Haven 15.07.10, 22:49 ka_thy napisała: > A zauważyłyście, że pan policjant i ten pan zły - Duke, mają bardzo podobny ksz > tałt głowy? No niby tak, ale już kształt twarzy mają inny Czyżbyś chciała zasugerować, że Ci panowie są spokrewnieni? Bo prawdę mówiąc przeszło mi to przez myśl ;P Kto wie, kto wie... Odpowiedz Link
luczijka Re: Haven 15.07.10, 22:44 lenkaaa napisała: > eeee... no nie wiem... bajka taka... ale w sumie moze byc.... muzyka > pikna ! i przystojny ten policjant, calkiem, calkiem... Zgadzam się w całej rozciągłości No zobaczymy co się z tego wykluje Odpowiedz Link
aniuta75 1x02 & 1x03 28.07.10, 22:55 Przypomniało mi się, że to miałam oglądać więc pyknęłam x2 . No i pewnie pooglądam sobie. Lubię takie pokręcone klimaty . Odpowiedz Link
ilekobietamalat to sie podlaczam;D 29.07.10, 14:21 obaczylam to to, i zle nie jest,ale zeby bylo jakos wysoko na mojej liscie to tez nie powiem. musze sie zgodzic z receznja popcornera chyba;D ze cos jest nie halo z glowna bohaterka i jej przyjmowaniem wszystkiego. lyka jak leci nie zastanawiajac sie nawet chwile;D w mojej jakze ukochanej eurece, to pan policjant przez juz 4 sezony ciagle sie dziwi, i ciagle robi wielkie oczy i szczene na ziemi;D no ale coz w wakacje to i to moge oogladac;D Odpowiedz Link
lenkaaa HEJ, OGLADA TO KTOS JESZCZE ? 23.08.10, 11:32 Dajcie znac, bo nie wiem czy warto czas na to marnowac czy nie ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: HEJ, OGLADA TO KTOS JESZCZE ? 23.08.10, 12:33 ja ogladam namietnie, glownie dla jednego faceta;D bo mnie troche wkurza ta slepa wiara glownej bohaterki;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: HEJ, OGLADA TO KTOS JESZCZE ? 24.08.10, 11:23 Ja też oglądam bo mi się podoba . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Haven 30.08.10, 10:39 obejrzalam pierwszy odcinek i nie wiem czy ogladac dalej czy ni. syn szeryfa fajny ale reszta... a juz Lalka detektyw to generalnie porazka... dalej jest lepij czy ni? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Haven 30.08.10, 11:02 pszczolaasia napisała: > obejrzalam pierwszy odcinek i nie wiem czy ogladac dalej czy ni. syn szeryfa > fajny ale reszta... a juz Lalka detektyw to generalnie porazka... dalej jest > lepij czy ni? fajny jest tez ten co sie z synem szeryfa nie lubia a kiedys przyjaznili;D zapomnialam jak on cholera mial na imie;D nie liczac lalki to jest calkiem przyjemne do ogladania, jak wiec nie masz natloku seriali,to mozna poogladac;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 01.09.10, 18:23 Dla mnie to bajka. Chwilami nawet taka dla dzieci . Odwołuję to co pisałam wyżej o pani agent. Już mi się ona nie podoba, wnerwia mnie, zachowuje się jak robot. A sama akcja serialu jest zbyt prosta. I wątek z prawdopodobną matką pani agent w ogóle się nie posuwa do przodu. Ogólnie mówiąc - takie to sobie Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 10.10.10, 16:53 Ciekawe czy ktoś oprócz mnie dotrwał do końca. A końcówka - śmieszna No, taki cliffhanger Bo będzie drugi sezon A z tym serialem to było tak, że w pewnym momencie zrobił się lepszy. Pani agent zaczęła nabierać cech ludzkich, tajemnice zrobiły się ciekawsze - chyba od odcinka z rysunkami jakoś zaczęłam bardziej akceptować atmosferę tego serialu. No i poszło Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 10.10.10, 20:22 A Ty Aniuta, oglądaj z subami angielskim. To dość prosty serial Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Haven 10.10.10, 20:06 a ofkors ze dotrwal;> ten zeszlotygodniowy to byl ostatni nie? czy wczoraj tez jkis byl? serial mi sie szalenie spodobal, i chcialabym juz wiecej liczylam ze to bedzie jakas miniseria jednosezonowa.. no ale coz;> Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 10.10.10, 20:21 Wczoraj był ostatni odcinek z cliffhangerem Dla mnie dość zaskakującym i śmiesznym Nadrabiaj migiem Btw, Ilekobieto, dla którego przystojniaka oglądałaś ten serial? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Haven 10.10.10, 21:07 ka_thy napisała: > Wczoraj był ostatni odcinek z cliffhangerem Dla mnie dość zaskakującym i > śmiesznym Nadrabiaj migiem > > Btw, Ilekobieto, dla którego przystojniaka oglądałaś ten serial? no ty pacz jakie chamstwo! a jak ogladalam w zeszlym tygodniu to mi sidereel pokazywal ze juz nic dalej nie ma.. no chasmtwo. co do przystojniaka, to sama sie nie moge zdecydowac .. serio, raz wole jednego raz drugiego) Odpowiedz Link
ka_thy Re: Haven 10.10.10, 21:49 > co do przystojniaka, to sama sie nie moge zdecydowac .. serio, raz wole jedn > ego raz drugiego) Aha! Już wiem. Chodzi Ci o tych dwóch z lokalnej gazety Też bym nie wiedziała, którego wybrać Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Haven 10.10.10, 23:05 ka_thy napisała: > > co do przystojniaka, to sama sie nie moge zdecydowac .. serio, raz wol > e jedn > > ego raz drugiego) > > Aha! Już wiem. Chodzi Ci o tych dwóch z lokalnej gazety Też bym nie > wiedziała, którego wybrać no ba! wiesz jeden taki przystojny,ynteligentny,, ale drugi znow, taki silny i meski... ) obaczylam, faktycznie koniec fajny;D ciekawe co z tego wyniknie. i kiedy 2 sezon.. w nastepne lato? i motyw z tym znakiem pojawiajacym sie na plecach tej laski ktorej imienia nie pamietam.. zapowiada sie interesujaco Odpowiedz Link