Dodaj do ulubionych

The Booth at the End

14.07.11, 07:47
Amerykanski bar/knajpka.
Tajmeniczy facet spelnia pragnienia ludzi najpierw zadajac im do wykonania zadania...

Ktos ogladal?
Obserwuj wątek
    • galtom Re: The Booth at the End 14.07.11, 10:02
      Powiem tak... jestem po pierwszych 5 minutach i już mnie wciągneło smile

Pierwszy klient:

Synek w szpitalu, chory na raka.
      Umowa (zaczynamy być świadkami juz w czasie kolejnego spotkania wiec szczegółów mozemy sie tylko domyslac) - w zamian za:

Synek wyzdrowieje pod warunkiem, ze Tatus zabije inne dziecko (wstepnie wybiera 4 letnia dziewczynke).

Drugi klient:

Dziewczyna... ok. 20-23 lata. Chce być ładniejsza. Ma "ładnieć" aż do mometu gdy uzna, że już jest wystarczająco ładna.

Umowa (w zamian za):
      Ma obrabowac bank wink

Lece ogladac dajej wink
      • pszczolaasia Re: The Booth at the End 14.07.11, 10:09
        jak sa napisy to moze tak...ale bez napisow to nie wchodze w toindifferent
        druga sparwa. jak zabije to drugie dziecko to tez nie wchodze. nawet dean winczester nie zabijal dzieci....tongue_outsmile
        • galtom Re: The Booth at the End 14.07.11, 10:27
          pszczolaasia napisała:

> jak sa napisy to moze tak...ale bez napisow to nie wchodze w toindifferent

Nie mam zielonego pojecia.

> druga sparwa. jak zabije to drugie dziecko to tez nie wchodze. nawet dean wincz
          > ester nie zabijal dzieci....tongue_outsmile

Trzeci klient:
          Chce byc z super piękną dziewczyną, szczęśliwy.

Zadanie: ma ochronic dziewcznykę, przez 10 tygodni... tak sie składa, że tą samą, którą klient nr 1 chce zabić aby jego synek wyzdrowiał.

Kolejni petenci:
          Starsza Pani chce znow byc z Męzem, żeby wrocił (chyba buduje bombę)
          Dziewczyna chce pieniedzy aby uszczesliwic ojca (ma wyciagnąc z domu, kogos kto sie w nim zaszył i ktory trakuje jak azyl)
          Detektyw potrzebuje pieniedzy - ma kogos zabic (wybiera bandziora)
          Zakonnica znow cce slyszec Boga - nie widaomo (narazie) co ma zrobic.

AKcja dzieje tylko w tym barze, przy stoliku. Wiec polegamy tylko na koljenych szczegolach przekazywanych przez ludzi, ktorzy wykonuja te zadania.
          • lenkaaa Re: The Booth at the End 14.07.11, 14:22
            TROCHE ZAKRECONE, ALE MNIE ZACIEKAWILO - I CO DALEJ ? PISZ ! big_grin (sorry za capsa)
            • galtom Re: The Booth at the End 15.07.11, 07:07
              Juz smile
              Odcinek ma 20 minut wiec czekam na kolejny.
              • lenkaaa Re: The Booth at the End 15.07.11, 09:20
                ale konczy sie ten odcinek jaos sensownie, wyjasnia sie cos czy nie ? i czy to dziecko zabil czy nie ?
                • galtom Re: The Booth at the End 15.07.11, 10:25
                  Nie... to jakby dopiero poczatek.
                  Dowiadujemy sie jak Ojciec powoli (bo tych spotkanw odinku jest kilka) przekazuje szczegoly planu.
                  Najpier w, ze wybral dziwczynke, jaka dlaczego, co myslal, itd...
                  Potem jak sie zastanawia jak ja zgladzic, czy jego syn wysdrowieje, czy nawet jesli pojdzie do wiezienia... itd..

Sa spotkania z facetem ktory ma sie zdecydowac ja ochraniac (choc nie wie przed czym).

Starsza Pani (wlaczamy sie juz w historie w trakcie jej trwania) skonczyla konstruowac bombe i przygotowuje sie do zamachu.

Ciekawi mnie co bedzie musiala zrtobic siostra zakonna by uslyszec znow Boga - bo "Pan" powiedzial jej , ze moze to sprawic....

Jako ciekawostka to:

siostra zakonna to Nina z "24" - www.imdb.com/name/nm1020124/
                  a tajemniczym facetem dajacym zadania jest (tez z 24) George Mason - www.imdb.com/name/nm0075359/

A tu nispodzianka wink:
                  www.foxtv.pl/theboothattheend/
    • aniuta75 Re: The Booth at the End 15.07.11, 20:05
      Zaintrygowałeś mnie...
      Teraz mnie powiedz skąd wypożyczyć? suspicious
      Bo w moich wypożyczalniach nie ma suspicious.
      • aniuta75 Re: The Booth at the End 15.07.11, 20:15
        Dobra, już nic big_grin. Tak to jest jak się po łebkach czyta big_grinbig_grinbig_grin.
    • aniuta75 Re: The Booth at the End 15.07.11, 22:55
      Czy tylko 10 odcinków jest, czy będzie więcej? suspicious
      • lenkaaa Re: The Booth at the End 04.08.11, 21:07
        i co, ogladata czy nie, ciekawe ???
        • aniuta75 Re: The Booth at the End 04.08.11, 22:40
          W jeden wieczór wszystko dasz radę zobaczyć. Fajne, tylko hmmm dziwne ciut smile.
          • lenkaaa Re: The Booth at the End 04.08.11, 23:43
            oki, to wpisuje na liste oczekujacych na obejrzenie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka