galaxian1 30.11.11, 19:24 To forum to chyba niebawem zaliczy zgon. Nic się już tu nie dzieje, nikt nic nie pisze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 30.11.11, 19:37 ojtam ojtam;D ja to bym nawet popisala,ale tak sama do siebie to dzinie troche nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 30.11.11, 20:38 No ja też sama ze soba pisac nie umiem . Ale zaglądam kilka razy dziennie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 30.11.11, 20:56 tez zagladam kilka razy dziennie, wchodze, patrze jakie seriale, potem patrze w dol, mowie sobie "o aniutka jest" i ide Odpowiedz Link
stillgrey Re: zgon forum ? 30.11.11, 20:49 serialowo sie nic ciekawego nie dzieje to i na forum cisza Odpowiedz Link
galaxian1 Re: zgon forum ? 30.11.11, 21:12 A to akurat prawda, seriale kiepskie, a w dodatku mają przerwę. Odpowiedz Link
yvi1 Re: zgon forum ? 01.12.11, 08:03 No ,troche tu pusto. Piszecie czasami o innych rzeczach,czy tylko o serialach?Bo jak tak,to naturalne,ze przy zimowej przerwie nie ma o czym pisac. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 09:40 Ehhh kiedyś to się pisało np o tym, że w pokoju coś śmierdzi, albo że dziura w skarpecie jest, albo że w bloku na przeciwko się światło cały czas w jednym mieszkaniu świeci . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: zgon forum ? 01.12.11, 10:42 A wlasnie, Aniuta, a swieci sie jeszcze ?! Choinke kiedys robilismy, pamietacie ????? Odpowiedz Link
yvi1 Re: zgon forum ? 01.12.11, 13:48 Na moim forum,ktore odwiedzam od lat,stawiamy sobie co rano wirtualna kawe i piszemy krotko jak nam jest.O pogodzie i "dupie Maryni". A wieczorem oblewamy w barze rozne rzeczy,nowy komp,udany zakup,pomyslowego meza itd. Moze to tutaj za prywatne i osobiste? Jak nie to moge jutro postawic pierwsza kawe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 14:06 No na moim innym forum też kawiarnia jest . Na jeszcze innym wątek dzienny . A opijamy tyż, jak okazja jest. A czasem nawet bez okazji . Tylko nie wiem na ile by się coś takiego na lolumie przyjęło . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 16:05 pisalam wam o dziurawej skarpetce to moge i o przyszlym mezu kiedys to sie t pisalo, ale potem aniuta poszla na jakies magle, lu gdzies wcielo i jakos tak sie rozlazlotoot;D ale ja chetnie popisze o cyzmkolwiek, bo w przeciwienstwie do reszty,udzixelam sie tylko na lolumie;D no i na serialach czasem,ale ile mozna o klanie pisac Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 18:47 Noooo to jeszcze troche czasu Ci zostało . Kieca już wybrana? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 19:14 nawet kupiona) (teraz wszysyc mocno trzymamy kciuki zebym za bardzo nie utyla;P) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:13 Hmmmm może nie ryzykuj też z tą wodą, co? Miłością żyj . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:20 a tam miloscia, serialami bede zyla bede ogladac non stop, to moze mi d.. nie urosnie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:25 Nooo nie urośnie jeżeli przy oglądaniu będziesz popylała na rowerku albo stepperze. Bo jak tak będziesz siedziała i oglądała, to Ci się doopa plaskata zrobi . Odpowiedz Link
thorgalla Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:31 A propos miłości,rozdziewiczyłam dzisiaj pralkę. Mam nadzieję,że będzie służyć dobrze i bez problemów. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:33 thorgalla napisała: > A propos miłości,rozdziewiczyłam dzisiaj pralkę. > Mam nadzieję,że będzie służyć dobrze i bez problemów sie poturlalam az Odpowiedz Link
thorgalla Re: zgon forum ? 02.12.11, 10:57 Aaa dziękuję. Bo jak będzie miała humory to bez żalu wymienię na nową Niemkę. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 13:54 nie przesadzajmy. moze jeszcze od czasu do czasu! lisc salaty... ikobieto jestes pewna? dla legalizacji dupczenia warto z odrobiny wolnosic rezygnowac? - bedzie sie wpychal na twoja polowe kanapy -rozwlai na twojej !!! poleczce w lazience te swoje masyznki do golenia, szczoteczki do zebow plyny i ine takie psujac ci kompozycje... - bedzie ci pyskwoac ze nei chce mu sie masowac po raz kolejny (raz dziennie !!! czy wymagam za wiele??) twoich stop i dolnych czesci plecow...nie posladkow. plecow. - bedzie ci kazal robic sniadanka po swojemu- a raczej bo moja mamusia...a ty durna zamiast postawic na swoim w jakis taki niezauwazalny sposob zaczadzona na amen zachwycona bedzisz tym ze zamienisz zajebista jajowe ktora kochasz na parowke cienka z keczupem... - bedzie cie zmuszal do ogladania durnych kiepskich albo bundy'ch a ty z zachwytem!!! nie zrozumiem tego do konca zycia...z zachwytem tez bedziesz to ogladac. jak ci minie to juz za pozno. cyrograf podpisany.... na szczescie sa jakies plusy... ze o legalizacji dupczenia nie wspomne tak czy siak... jaka kiecke masz? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:29 ale skad ja ta odrobine wolnosci mam miec, z chlopem mieszkam juz od kilku lat, dupa nie wolnosc;> nie wiem po co w sumie ten slub, bo ja koscielna nie jestem to sie grzechu nie boje no ale prosil to wyprosil;P poza tym kiecke mam fajna na forum moda wlasnie po porady sie zglosilam bo za cholere nie wiem jakie buty do tej kiecki a najgrosze jest to ze wszystkie zdjecia tej kiecki nie zawieraja butow, wiec nawet nic mi nie moze sie wyobrazic) moze wt macie jakis pmysl co do butow? duzo na buty chce wydac, jakies takie, fyrmowe bym sobie kupila) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:45 a to wspolczuje wspolczuje.... a nie mozesz na boso? pomysl jaka bedziesz oryginalna ladnie by bylo na boso...ewentualnie w tej slynnej juz dziurawej skarpetce a tak na powaznie- bardzo ladna kiecka. co do butow to nie pomogie...aniuta moze powtierdzic. ja mam dziwny gust...butowy jednakowoz pokusze sie moze jednak o komentarz i powiem ze ta sukienka fajnie wygladalaby z jakimis butami sandalkwoatymi..tak se mysle...a nie pelnymi. jest taka..letnia fajna i delikatniucha...no ja bym glany zalozyla biale ale ja to ja ale ja to dziwna jestem no wiec wracajac do tematu to takei jakeis delikatniuche buciki i krwistoczerone albo zcarne pazury a jak bedzie padac niech cie chlopina na rekach ponosi skoro tak prosi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 02.12.11, 15:10 Potwierdzam! Z tymi butami Psioły . A do ikobietowej kiecki to delikatne, jak Pszczoła pisze. Nawet z jakimiś cyrkoniami czy cuś . Odpowiedz Link
ka_thy Re: zgon forum ? 02.12.11, 20:07 Łał, sukienka obłędna. A buciki delikatne - pasują sandały ale podobno do ślubu to trzeba z palcami, żeby szczęście nie uciekło Czyli idąc na kompromis - sandałki z palcami A białe glany - też cudnie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 13:56 to ten tego... jakie macie fony? moge dostac za zeta se xperia arc albo htc desire s. i nie wiem co wybra.c lubie firme se... ale z drugiej amnki..po kiego mi smartfon??? ale z drugiej strony jak za zeta...no nie wiem.glowa mnei boli od myslenia. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:08 Samsung Monte tfu! psia jego mać! Więc rozumisz... nie pomogiem . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:26 ja jestem wierna jabcu, ale jabco na chwile pojchalo do serwisu i uzywam htc wildfire s, niezly jest, coprawda dostalam go nie za zeta ale za trzy zeta wart byl swojej ceny;D Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:47 mowisz wildfire fajny? bo ja nie widzialam naoczy a niektore mowia ze tandetny z letka.. wygladowo tandenty czy ni? tez za zeta go mogie... Odpowiedz Link
yvi1 Re: zgon forum ? 02.12.11, 16:36 Sukienka sliczna,a nawet przesliczna.Buty tez bym widziala jakies leciutkie.Biale z czyms delikatnie swiecacym,albo jakies paski. Telefon Samsunga mam Galaxy i zadowolona jestem. Odpowiedz Link
ka_thy Re: zgon forum ? 02.12.11, 20:09 Ja tam uwielbiam dotykowce Ja mam Nokię, moje dziecię Samsunga - i obie jesteśmy zadowolone. Ja co prawda używam tylko bardzo podstawowych funkcji za to moja córa śmiga, że hej. Ma wifi więc nawet nie włącza komputera Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zgon forum ? 03.12.11, 10:28 No chyba . Całkiem przez przypadek wyjszła . Odpowiedz Link