Dodaj do ulubionych

zgon forum ?

30.11.11, 19:24
To forum to chyba niebawem zaliczy zgon.
Nic się już tu nie dzieje, nikt nic nie pisze...
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 30.11.11, 19:37
      ojtam ojtam;D
      ja to bym nawet popisala,ale tak sama do siebie to dzinie troche nie?wink
      • aniuta75 Re: zgon forum ? 30.11.11, 20:38
        No ja też sama ze soba pisac nie umiem tongue_out.

Ale zaglądam kilka razy dziennie smile.
        • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 30.11.11, 20:56
          tez zagladam kilka razy dziennie, wchodze, patrze jakie seriale, potem patrze w dol, mowie sobie "o aniutka jest" i idewink
    • stillgrey Re: zgon forum ? 30.11.11, 20:49
      serialowo sie nic ciekawego nie dzieje to i na forum cisza
      • galaxian1 Re: zgon forum ? 30.11.11, 21:12
        A to akurat prawda, seriale kiepskie, a w dodatku mają przerwę.
        • yvi1 Re: zgon forum ? 01.12.11, 08:03
          No ,troche tu pusto.
          Piszecie czasami o innych rzeczach,czy tylko o serialach?Bo jak tak,to naturalne,ze przy zimowej przerwie nie ma o czym pisac.
          • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 09:40
            Ehhh kiedyś to się pisało np o tym, że w pokoju coś śmierdzi, albo że dziura w skarpecie jest, albo że w bloku na przeciwko się światło cały czas w jednym mieszkaniu świeci big_grin.
            • lenkaaa Re: zgon forum ? 01.12.11, 10:42
              A wlasnie, Aniuta, a swieci sie jeszcze ?! big_grin

Choinke kiedys robilismy, pamietacie ?????
              • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 11:29
                Czasami się świeci big_grin.
                A choinkę pamiętam big_grinbig_grinbig_grin.
                • yvi1 Re: zgon forum ? 01.12.11, 13:48
                  Na moim forum,ktore odwiedzam od lat,stawiamy sobie co rano wirtualna kawe i piszemy krotko jak nam jest.O pogodzie i "dupie Maryni".
                  A wieczorem oblewamy w barze rozne rzeczy,nowy komp,udany zakup,pomyslowego meza itd.
                  Moze to tutaj za prywatne i osobiste?
                  Jak nie to moge jutro postawic pierwsza kawesmile
                  • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 14:06
                    No na moim innym forum też kawiarnia jest smile.
                    Na jeszcze innym wątek dzienny smile.
                    A opijamy tyż, jak okazja jest. A czasem nawet bez okazji suspicious.

Tylko nie wiem na ile by się coś takiego na lolumie przyjęło smile.
                    • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 16:05
                      pisalam wam o dziurawej skarpetce to moge i o przyszlym mezuwink
                      kiedys to sie t pisalo, ale potem aniuta poszla na jakies magle, lu gdzies wcielo i jakos tak sie rozlazlotoot;D

ale ja chetnie popisze o cyzmkolwiek, bo w przeciwienstwie do reszty,udzixelam sie tylko na lolumie;D
                      no i na serialach czasem,ale ile mozna o klanie pisacbig_grin
                      • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 17:46
                        To kiedy ślub? suspicious
                        • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 18:42
                          26.05 smile
                          • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 18:47
                            Noooo to jeszcze troche czasu Ci zostało big_grin.
                            Kieca już wybrana? suspiciousbig_grin
                            • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 19:14
                              nawet kupionawink) (teraz wszysyc mocno trzymamy kciuki zebym za bardzo nie utyla;P)
                              • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 19:16
                                Hehehe to teraz tylko suchary i woda big_grin.
                                • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 19:44
                                  co ty, sama woda! smile
                                  • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:13
                                    Hmmmm może nie ryzykuj też z tą wodą, co? Miłością żyj big_grin.
                                    • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:20
                                      a tam miloscia, serialami bede zylawink bede ogladac non stop, to moze mi d.. nie urosniewink
                                      • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:25
                                        Nooo nie urośnie jeżeli przy oglądaniu będziesz popylała na rowerku albo stepperze. Bo jak tak będziesz siedziała i oglądała, to Ci się doopa plaskata zrobi tongue_outbig_grin.
                                        • thorgalla Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:31
                                          A propos miłości,rozdziewiczyłam dzisiaj pralkę.
                                          Mam nadzieję,że będzie służyć dobrze i bez problemów.
                                          • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:33
                                            thorgalla napisała:

> A propos miłości,rozdziewiczyłam dzisiaj pralkę.
                                            > Mam nadzieję,że będzie służyć dobrze i bez problemów

sie poturlalam azbig_grin
                                          • aniuta75 Re: zgon forum ? 01.12.11, 20:55
                                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                            • yvi1 Re: zgon forum ? 02.12.11, 08:56
                                              smile
                                              Milego prania!
                                              • thorgalla Re: zgon forum ? 02.12.11, 10:57
                                                Aaa dziękuję.
                                                Bo jak będzie miała humory to bez żalu wymienię na nową Niemkę.
                                • pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 13:54
                                  nie przesadzajmy. moze jeszcze od czasu do czasu! lisc salaty...
                                  ikobieto jestes pewna? dla legalizacji dupczenia warto z odrobiny wolnosic rezygnowac?
                                  - bedzie sie wpychal na twoja polowe kanapy
                                  -rozwlai na twojej !!! poleczce w lazience te swoje masyznki do golenia, szczoteczki do zebow plyny i ine takie psujac ci kompozycje...
                                  - bedzie ci pyskwoac ze nei chce mu sie masowac po raz kolejny (raz dziennie !!! czy wymagam za wiele??) twoich stop i dolnych czesci plecow...nie posladkow. plecow.
                                  - bedzie ci kazal robic sniadanka po swojemu- a raczej bo moja mamusia...a ty durna zamiast postawic na swoim w jakis taki niezauwazalny sposob zaczadzona na amen zachwycona bedzisz tym ze zamienisz zajebista jajowe ktora kochasz na parowke cienka z keczupem...
                                  - bedzie cie zmuszal do ogladania durnych kiepskich albo bundy'ch a ty z zachwytem!!! nie zrozumiem tego do konca zycia...z zachwytem tez bedziesz to ogladac. jak ci minie to juz za pozno. cyrograf podpisany....
                                  na szczescie sa jakies plusy...
                                  ze o legalizacji dupczenia nie wspomnewink
                                  tak czy siak... jaka kiecke masz?
                                  • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:29
                                    ale skad ja ta odrobine wolnosci mam miec, z chlopem mieszkam juz od kilku lat, dupa nie wolnosc;>
                                    nie wiem po co w sumie ten slub, bo ja koscielna nie jestem to sie grzechu nie bojewink no ale prosil to wyprosil;P
                                    poza tym kiecke mam fajnawink na forum moda wlasnie po porady sie zglosilam bo za cholere nie wiem jakie buty do tej kieckiwink a najgrosze jest to ze wszystkie zdjecia tej kiecki nie zawieraja butow, wiec nawet nic mi nie moze sie wyobrazicwink)
                                    https://fashionbride.files.wordpress.com/2010/01/jacqueline-short-wedding-dress.jpg?w=447

moze wt macie jakis pmysl co do butow?smile duzo na buty chce wydac, jakies takie, fyrmowe bym sobie kupilawink)
                                    • pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:45
                                      a to wspolczuje wspolczuje....
                                      a nie mozesz na boso? pomysl jaka bedziesz oryginalnasmile ladnie by bylo na boso...ewentualnie w tej slynnej juz dziurawej skarpetcebig_grin
                                      a tak na powaznie- bardzo ladna kiecka. co do butow to nie pomogie...aniuta moze powtierdzic. ja mam dziwny gust...butowybig_grin
                                      jednakowoz pokusze sie moze jednak o komentarz i powiem ze ta sukienka fajnie wygladalaby z jakimis butami sandalkwoatymi..tak se mysle...a nie pelnymi. jest taka..letnia fajna i delikatniucha...no ja bym glany zalozyla bialebig_grin ale ja to jabig_grin ale ja to dziwna jestembig_grin no wiec wracajac do tematu to takei jakeis delikatniuche buciki i krwistoczerone albo zcarne pazurysuspicious a jak bedzie padac niech cie chlopina na rekach ponosi skoro tak prosismile
                                      • aniuta75 Re: zgon forum ? 02.12.11, 15:10
                                        Potwierdzam! Z tymi butami Psioły big_grin.

A do ikobietowej kiecki to delikatne, jak Pszczoła pisze. Nawet z jakimiś cyrkoniami czy cuś smile.
                                        • ka_thy Re: zgon forum ? 02.12.11, 20:07
                                          Łał, sukienka obłędna. A buciki delikatne - pasują sandały ale podobno do ślubu to trzeba z palcami, żeby szczęście nie uciekło big_grin Czyli idąc na kompromis - sandałki z palcami wink

A białe glany - też cudnie smile
    • pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 13:56
      to ten tego...
      jakie macie fony?suspicious
      moge dostac za zeta se xperia arc albo htc desire s.
      i nie wiem co wybra.c lubie firme se...
      ale z drugiej amnki..po kiego mi smartfon??? ale z drugiej strony jak za zeta...no nie wiem.glowa mnei boli od myslenia.
      • aniuta75 Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:08
        Samsung Monte tfu! psia jego mać!
        Więc rozumisz... nie pomogiem tongue_out.
      • ilekobietamalat Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:26
        ja jestem wierna jabcu, ale jabco na chwile pojchalo do serwisu i uzywam htc wildfire s, niezly jest, coprawda dostalam go nie za zeta ale za trzy zetawink wart byl swojej ceny;D
        • pszczolaasia Re: zgon forum ? 02.12.11, 14:47
          mowisz wildfire fajny? bo ja nie widzialam naoczy a niektore mowia ze tandetny z letka.. wygladowosuspicious tandenty czy ni? tez za zeta go mogie...
          • yvi1 Re: zgon forum ? 02.12.11, 16:36
            Sukienka sliczna,a nawet przesliczna.Buty tez bym widziala jakies leciutkie.Biale z czyms delikatnie swiecacym,albo jakies paski.
            Telefon Samsunga mam Galaxy i zadowolona jestem.
            • ka_thy Re: zgon forum ? 02.12.11, 20:09
              Ja tam uwielbiam dotykowce smile Ja mam Nokię, moje dziecię Samsunga - i obie jesteśmy zadowolone. Ja co prawda używam tylko bardzo podstawowych funkcji za to moja córa śmiga, że hej. Ma wifi więc nawet nie włącza komputera big_grin
    • galaxian1 Re: zgon forum ? 03.12.11, 01:19
      Oooo, jaka ładna choinka! big_grin
      Już świąteczna ?
      • aniuta75 Re: zgon forum ? 03.12.11, 10:28
        No chyba smile. Całkiem przez przypadek wyjszła big_grin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka