Dodaj do ulubionych

final finalu, czyli house

22.05.12, 09:15
znow wstalam za wczesnie, specjalnie zeby zobaczy csobie final housa przed pracawink)

no i
caly odcinek byl nudny. czytalam w miedzyczasie gazete, nakarmilam koty.. no nudnawo bylo. ale ostatnie 10? min, supersmile idealne zakonczenie housa. minimalnie sie wzruszylam, no bo cos sie konczy;P ale generalnie wylaczylam z usmiechemsmile
wyszedl im ten final,a wlasciwie wyszla im koncowka finalu.
bo przez wieksozsc odcinka probowali zbudowanc jakis dramtyzm, ktory mnie osobiscie nudzil smile
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: final finalu, czyli house 22.05.12, 11:22
      4 dni...ojacie!smile
      • ilekobietamalat Re: final finalu, czyli house 22.05.12, 11:28
        pszczolaasia napisała:

> 4 dni...ojacie!smile

big_grin haha a na lolumie jak zwykle wypowiedzi na temat;PPP
        no kurde, 4 dni.. ja pierniczu;D
        wczoraj ogladalam GoT i tak sobie mysle, cholera nastepny odcinek bede ogladac juz z innym nazwiskiem big_grinD
        • pszczolaasia Re: final finalu, czyli house 22.05.12, 11:52
          nooobig_grin
          p.s. jakies foty beda?big_grin
          p.p.s. ja to jestem krolowa rozmawiania na tematbig_grin
          p.p.p.s nie ogladam hausasad nie mam czasu. rili.
        • lenkaaa Re: final finalu, czyli house 22.05.12, 12:00
          to napisz jak sie skonczylo, bo ja sie zniechecilam na poczatku serialu, bo mnie wkurzala ta nowa azjatka i zarzucilam ogladanie....i teraz nie chce mi sie juz nadrabiac zaleglosci....
    • aniuta75 Re: final finalu, czyli house 22.05.12, 14:19
      Się podpiszę pod tym co napisałaś. Oprócz tych kotów i czytania gazety. No nudno było. Ale końcówka fajna smile.
      • sil.wen Re: final finalu, czyli house 23.05.12, 06:48
        Zgadzam sie, też mam takie odczucia. Nudnawe było, bo musieli jakieś głupoty pocisnąć, żeby wszyscy mogli się jakoś spotkać, łącznie z samobójcą i zołzą. Kurcze, a była tam gdzieś Cuddy?

No a sama końcówka przypadła mi bardzo do gustu. Bo już się bałam, że zrobią jakieś wysłodzone zakończenie, w rodzaju że Hałs idzie do więzienia, więc Wilson się leczy, żeby nie umrzeć przed jego powrotem, happy end i otwarcie dla kolejnego sezonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka