Dodaj do ulubionych

za radą Glx

11.10.12, 08:51
i zaciekawiona jego dialogiem z Aniuta sieglam sobiepo nieczynny juz serial MiT.
dlaczego mi nikt nie powiedzial ze to jest cul?
wisnie jestescie nie znajomi z forumtongue_out
teraz Aniutka i Glx dlaczego mowicie na niego Plugowy??? bo ja dalej nie kumam chyba...przecoiez on plugiem nie jezdzi..w kazydm arzie na razie nie jezdzi plugiembig_grin jestem po 4-tym docinku...1 serii ofcors
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: za radą Glx 11.10.12, 09:03
      No jak nie jeździ jak jeździ! Pługiem śniegowym, odśnieża ulice znaczy big_grin.
      A co do MiT to nawet było forum swego czasu ale umarło po zakończeniu serialu smile.
      • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 09:16
        plugiem sniegowym to jezdzil taki inny co ta jej wydawczynie ochlapal sniegiemsmile
        • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 09:21
          No i to on jest Pługowy smile
          • aniuta75 Re: za radą Glx 11.10.12, 09:33
            No własnie big_grin. To jest ten sam co w Supku z Dinem był wyszedł z Czyśćca smile.
          • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 09:38
            ale..ale bym dala sobie glowe kolo dupy obciac ze to byl inny! ten tu to jakis jack czy jakos tak a tamten co ochlapal jej wydawczynie to jakis Ben byl czy cos...?
            • aniuta75 Re: za radą Glx 11.10.12, 09:58
              No to właśnie ten on. Wyrobił się chłopina no smile.

www.imdb.com/name/nm0648153/
              Właśnie się skapnęłam, że on grał już w Supku wcześniej, w odcinku Bloodlust smile. Znaczy wampirem jest ha!
              • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 10:06
                aaa bo ja myslalam ze wam chodzi o tego co ten tego sie ta glowna boghaterka w nim bankowo kiedys zakocha..no. to teraz jestem w domu.
                a w supciu to przeciez wiaodmo ze on gra wampira. czy ktos w supciu ma jeszcze takie zebiska??
                • aniuta75 Re: za radą Glx 11.10.12, 10:11
                  Mają, mają smile. Bodajże ghule czy inne stwory smile.
                  • galaxian1 Re: za radą Glx 11.10.12, 10:22
                    Jak się przyjrzałem to Pługowy grał jeszcze w masie seriali, która ja oglądałem smile
                    Choćby w świetnym Defying Gravity (szkoda że nie przedłużono na drugi sezon).

Patrzcie jak on się zmienia ! smile

https://www.hotflick.net/flicks/2004_The_Ranch/004TRC_Ty_Olsson_006.jpg
                    https://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/A_F/Da_Dh/Defying_Gravity/Season1/DefyingGravity27.jpg
                    https://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110811023860/planetoftheapes/images/thumb/0/01/Ty_Olsson.jpg/250px-Ty_Olsson.jpg
                    https://blog.zap2it.com/frominsidethebox/supernatural-ty-olsson-ones-to-watch.jpg
                    • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 11:01
                      no to z tych fot to mi sie w supku podobie i MiT. serio. ma zajebiaszcze oczy... DG nie ogladalam.
                  • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 11:00
                    no nie skojarzylam no... gapa ze mnieindifferent
    • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 09:25
      Dżisas Pszczoła musiałaś? Musiałaś wyciągnąć MiT?

Matko, ja kocham MiT, z forum MiT trafiłam na loluma więc podwójnie go darzę miłością big_grin

Ale....

Dobra jest tylko pierwsza - pierwotnie nakręcona seria.

napiszę zaraz więcej bo mnie kierownik wzywa wink
      • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 09:48
        zwla wsio na Glx-a .to przez niego. jak zwykle zresztabig_grin
        • galaxian1 Re: za radą Glx 11.10.12, 10:15
          pszczolaasia napisała:

> zwla wsio na Glx-a .to przez niego. jak zwykle zresztabig_grin

No pewnie, a co ! tongue_out
          Lubię wyciągać stare seriale w najmniej odpowiednim momencie big_grin
          Ale tak naprawdę to wszystko przez Pługowego ! big_grin
          • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 10:30
            A gdzie Wy o tym Pługowym gadacie?

Pługowego widziałam ostatnio w jakimś serialu, ale nie wiem jakim - muszę poszperać wink
            • galaxian1 Re: za radą Glx 11.10.12, 10:33
              ka_thy napisała:

> A gdzie Wy o tym Pługowym gadacie?

Na forum Supka, bo zaczął grać w tym serialu smile
              • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 10:58
                Och, nie bywam, nie oglądam...
          • yvi1 Re: za radą Glx 11.10.12, 10:31
            M i T to było fajne.Szkoda,ze zdjeli.
            A pani Szeryf? Fajna,co nie ?
            • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 11:04
              Panią Szeryf to ja rozumiem Ci powiem. etz bym sie tak czasem chciala naslonecznic...choc mowia ze niby Gdynia to najbardziej naslonecznione miejsce w Polsce. nie wiem kiedy te badania robili szczerze mowiac. chyba tuz po epoce lodowcowejsuspicious
              Pani Szeryf rzondzi!
              czyli ze jednym slowem wszyscy to ogladaliscie i tak nikt pary nie puscil tak? dopiero Glx sie zlitowal i mnie na dobra droge naprowadzil?
              przyjaciele...
              z forum...
              to co jeszcze jest w tym stylu procz przystanku alaska?
              • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 11:12
                > to co jeszcze jest w tym stylu procz przystanku alaska?

Hart of Dixie mi na myśl przychodzi. I nie mów, że nie wspominaliśmy o MiT bo w wątku o Hart of Dixie porównywaliśmy te oba seriale.
                • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 11:21
                  do hart praktycznie nie wchodzilam bo po pierwszym odcinku zrezygnowalam. a to w podobnej konwencji ejst? mowisz teraz jakos tak leci 2 sezon tak?
                  • galaxian1 Re: za radą Glx 11.10.12, 12:48
                    pszczolaasia napisała:

> do hart praktycznie nie wchodzilam bo po pierwszym odcinku zrezygnowalam. a to
                    > w podobnej konwencji ejst? mowisz teraz jakos tak leci 2 sezon tak?

Przecież pisałem, że to seriale podobne jak 2 krople wody big_grin
                    Czyli rozpieszczona paniusia trafia na hamerykańską wiochę i tam się mota ze sprawami zawodowymi oraz między dwoma chłopami smile
              • yvi1 Re: za radą Glx 11.10.12, 16:58
                No kochana,to byly nawet moje słowa,ze jak ktos lubil MiT to.....i moj watek o HoD. foch,foch

big_grinbig_grinbig_grin
                • pszczolaasia Re: za radą Glx 12.10.12, 09:39
                  nie na pardonsik..upraszam wybaczenia!!!

big_grinbig_grin
      • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 11:10
        To ja dokończę myśl

> Dobra jest tylko pierwsza - pierwotnie nakręcona seria.

Bowiem MiT nakręcili 22 odcinków, jako jeden sezon ale przerwali emisję po 17 odcinkach, 5 kolejnych przenosząc do sezonu drugiego. Ale pozostałe 5 odcinków zostało jednak wyemitowane gdzieś na antypodach i oczywiście pojawiło się w sieci.

Sezon drugi nie zaczął się oryginalnym 18 odcinkiem tylko "dokrętką" - dodatkowym odcinkiem, który wg mnie wszystko zepsuł co potem miało nastąpić czyli kolejne 5 odcinków pierwotnego pierwszego sezonu - relacje między głównymi bohaterami nabrały zupełnie innego wydźwięku. A nowe odcinki czyli właściwy drugi sezon to było staczanie się tego fajnego serialu. Serial zaliczył skok przez rekina a ja nawet chyba nie skończyłam go oglądać, a zresztą i tak go przerwali bez żadnego sensownego zakończenia. Ba bez żadnego zakończenia.

Reasumując - oglądać 1-17, czyli pierwszy sezon i 2-6 nowego sezonu smile

To mówiłam ja, ka_thy, MiTowy znawca wink
        • pszczolaasia Re: za radą Glx 11.10.12, 11:22
          big_grin ok. wezme sobie do serca twoje rady. normalnie sobie Kaska to drukuje zbys wiedziala!
        • ilekobietamalat Re: za radą Glx 11.10.12, 12:08
          achhhhhhhhhhh

moje pierwsze forumbig_grin (moje w sensie mojewink)

i podobnie jak kathy nie zobacyzlam go do konca;> bo popsuli, zepsuli, namieszali, no porazkasuspicious
          a szkoda, bo to mogl bys swietny wielosezonowy serial.. ale to wszystko przez te strajki bylo z tego co pamietam..
          • ka_thy Re: za radą Glx 11.10.12, 12:22
            Szkoda, że forum już nie istnieje. sad Streszczenia odcinków a la Ilekobieta były boskie smile Byłam ich wierna fanką big_grin
        • pszczolaasia powiem 05.11.12, 09:33
          ci kaska ze kurcze obejrzalam pierwsyz sezon, pozyczylam drugi- za twoja rada odcinki od 2 do 6 . i normalnie mnie sie serce wzdraga no.
          ale zrobie jak kazeszsmile
          kurcze...jaki on jest durny ten jack....no ale jak mowi przyslowie stara milosc nie rdzewieje.
          a z drugiej strony mi sie podoba ten wloczega bardziejsuspicious
          dobra. bede etraz w wolnej chwili ogladac tylko te odcinki nie skusze sie tymi tam innymi...
          ale powiedzicie mi plugowy nie zejdzie sie juz na pewno z ta jej psiapsiolka? fajna para z nich byla...
          • galaxian1 Re: powiem 05.11.12, 11:09
            pszczolaasia napisała:

> ale zrobie jak kazeszsmile

Ten durny odcinek obejrzyj sobie tak na luzaka, na samym końcu.
            Ja bym nie wytrzymał, nie wiedząc co to za "czart" ten odcinek big_grin
          • pszczolaasia Re: powiem 08.11.12, 22:10
            oja i tera skonczylam ten 6-sty odcinek. kurcze glupi ten slubbig_grin ciekawe czy oni sie hajtna i czy muody odzyska pamiecbig_grin
            • piegucha Re: powiem 09.11.12, 17:40
              A mnie sie caly serial podobalsmile Szkoda, ze zlikwidowalisad
              I ja radzilabym obejrzec wszystkie odcinki, drugi sezon mial ich 19, czyli lacznie oba sezony 36 odcinkow. I zakonczenie jest,moze nie za dobre, ale pozamykali nieco watkow. Tylko jakos Patrica kiepsko potraktowalisad Ostatnio wlasnie sobie przypomnialam calosc i pewnie za jakis czas znowu obejrze od poczatkusmile

A co do Plugowego, to ktos tam powyzej ma racje. W pierwszym odcinku inny aktor gra, dopiero pozniej pojawia sie Samsmile Jakos tak dziwnie to wyszlo, ale tak jest.
              No i mnie zal szopa, ze go zlikwidowali, bo ciekawym byl bohateremsmile
              • galaxian1 Re: powiem 11.11.12, 00:35
                piegucha napisała:

> A co do Plugowego, to ktos tam powyzej ma racje. W pierwszym odcinku inny aktor
                > gra, dopiero pozniej pojawia sie Samsmile

A co to nie może być kilku pługowych ?
                Biedny Sam miałby siedzieć w pługie 24 na 24 ? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka