Dodaj do ulubionych

Murder in the First 2

16.06.15, 21:44
Będziecie śledzić?
Pierwszy sezon mnie bardzo wciągnął, mam nadzieję, że będą mieli równie dobry pomysł na kontynuację. Jeszcze nie zaczęłam, bo czasu ni ma na razie, ale chętnie zobaczę jaki komentarz.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Murder in the First 2 17.06.15, 07:22
      Tytuł kojarzę, więc chyba musiałam oglądać, ale za cholerę nie pamiętam o czym to było big_grin.
      • lenkaaa Re: Murder in the First 2 17.06.15, 12:49
        Pamietam, ze czytalam zachecajace recenzje tu na forum, ale nigdy nie zabralam sie za ogladanie, choc szczerze planowalam. Hmmm, moze w wakacje sie skusze....
      • sil.wen Re: Murder in the First 2 19.06.15, 07:31
        >Tytuł kojarzę, więc chyba musiałam oglądać, ale za cholerę nie pamiętam o czym to było<

No Malfoy z Harry'ego Pottera jako geniusz komputerowy i milioner zarazem, oskarżony o zamordowanie swojej dziewczyny.
        • piegucha Re: Murder in the First 2 04.08.15, 20:06
          Pierwszy sezon byl super, wciagal bardzo, zakonczenie wymiatalo, z niecierpliwoscia czekalam na kazdy kolejny odcinek.
          Teraz nadrabiam drugi sezon, jestem po dwoch odcinkach i .... hmm, jest gorzej. Jakos mnie strzelaniny nastolatkow nie interesuja.
          Musze powiedziec, ze w tym sezonie wakacyjnym bardziej mnie wciagnelo Unreal niz to, wlasciwie tak samo jak pierwszy sezon Murder in the first.
          No nic, mam nadzieje, ze kolejne odcinki beda ciekawsze, bo spadek jest sporysad
          • sil.wen Re: Murder in the First 2 05.08.15, 09:51
            Ja odpuściłam, jednak chyba pierwszego sezonu była postać głównego złoczyńcy, bo teraz mi się zupełnie nie udało wciągnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka