ilekobietamalat 07.04.09, 09:46 normalnie foch! myslam ze zapowiedzi to sciema.. pojechali, kurde za bardzo nie jestem pewna czy bede ogladac dalej jestem obrazona conajmniej do nastepnego tygidnia;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: house 5x20 07.04.09, 10:25 A na kogo sie obraziła i za co ? Na doktora Hałsu ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: house 5x20 07.04.09, 10:51 na scenarzystow;D takie usmiercanie wcale mi sie nie podoba! w dodatku mojej ulubionej postaci> nie mogli trzynastki usmiercic?! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: house 5x20 07.04.09, 10:57 No chyba Hałsu nie uśmiercili ? Chyba że planują nowy serial House Reaktywacja ! Kogokolwiek innego uśmiercili - to mi wszystko jedno. Najlepiej jakby był to ten hinduski doktorek, bo jest nudny i nijaki do wyrzygania. Że nawet nie pamiętam jak się nazywa Odpowiedz Link
galaxian1 Re: house 5x20 07.04.09, 11:09 Jeśli to Kutner (przypomniałem sobie), to ja jestem 100 x na TAK! Najnudniejszy lekarz od początku całego serialu. Wszyscy inni lekarze są "jacyś", on jest nijaki. Bardzo się dziwiłem, że House wybrał go do zespołu zamiast "podstępnej zepsutej zdziry". Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: house 5x20 07.04.09, 11:18 no wlasnie kutner! i wcale nie jest nijaki! o wiele bardziej go lubilam od tej piczy trzynastki,ktora ma cos nie halo ze szczeka;> w ogole cos im sie popapralo.. widzialam promo nastepnego odcinka, i znow watek house - cameron bedzie bleee Odpowiedz Link
galaxian1 Re: house 5x20 07.04.09, 11:53 W sumie to mogli by tez kogos ze starej ekipy "wykonczyc". Bo po co w serialu jest Cameron i Chase? W dodatku sa w czolowce jako glowne postacie - a graja po 5 minut co 3 odcinki Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: house 5x20 07.04.09, 12:11 no to ci mowie, ze cameron w nastepnym odcinku znow bedzie wiecej,. ja liczylam ze usmierca foremanna bo go nie lubie;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: house 5x20 07.04.09, 12:31 Bedzie wiecej na 1 odcinek, a potem 3 odcinki bez Troche to glupie, ale coz my bidalki poradzic mozemy... Odpowiedz Link
galaxian1 he he 07.04.09, 20:38 W Housie był znany cytat z innego serialu! Czyżby Halsu był fanem... no zgadnijcie czego ? "Ocal cheerleaderkę, ocal swój świat." Odpowiedz Link
ilekobietamalat buahahahahahah:D 07.04.09, 22:35 to teraz padlam na amen kutnera nie usmiercili bo chcieli, kutner poszedl precz.. bo wolal kariere u boku obamy komiczne Odpowiedz Link
galaxian1 Re: buahahahahahah:D 08.04.09, 00:37 ilekobietamalat napisała: > kutner poszedl precz.. bo wolal kariere u boku obamy A co, Obama chory ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: buahahahahahah:D 08.04.09, 08:09 > > kutner poszedl precz.. bo wolal kariere u boku obamy > > A co, Obama chory ? > hihi;P nie mam bladego nawet pojecia jak ten aktor sie nazywa,wiec nawet jak obamy miejsce zajmie,to bedxzie dla mnie kutnerem;D Odpowiedz Link
agamasia Re: house 5x20 08.04.09, 21:04 Żadnych spoilerów nie czytałam, więc nic nie wiedziałam i dobrze. Co do Kutnera to on tak dziwnie trochę mówi, tak jakby nos miał wiecznie zatkany i to mnie denerwowało. 13 bardziej byłoby mi szkoda, więc dobrze, że na niego padło Odpowiedz Link
aniuta75 Re: house 5x20 08.04.09, 22:15 E tam dobrze, ja go nawet lubiłam. Na pewno bardziej niż Tauba . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: house 5x20 08.04.09, 22:33 dla mnie najpierw byl kutner, potem taub, potem dlugo dlugo nic;D i dopiero ta beznadziejna trzynastka boszzz, jak ja tej baby nie lubie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: house 5x20 08.04.09, 22:58 A ja najbardziej lubie Tauba, bo to taki głupol - zabawny jest i oryginalny. 13nastka to fajna laska, wiec tez powinna byc (Cameron juz przestala byc laska - bo po 1 jej prawie nie ma, a po 2 - zrobila sie jakas zaniedbana, a moze stara...). Kurner zdecydowanie - out, bo on nic do serialu nie wnosi, cieple kluchy, nudny i nijaki. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: house 5x20 09.04.09, 07:34 aaaa, wcale nieperawda! wwlasnie kutner mial najlepsze wejscia i teksty.. laske mozna zastapic inna. trzynastka jest tak nijaka postacia, ze az mnie od niej mdli;P Odpowiedz Link
ka_thy Re: house 5x20 09.04.09, 20:58 > trzynastka jest tak nijaka postacia, ze az mnie od niej mdli;P Pomału się zaczynam z Toba zgadzać. Ostatnie odcinki to jakaś porażka - nieciekawy wygląd, nieciekawe prowadzenie postaci. Taka sie zrobiła własnie nijaka. A szkoda bo ją lubiłam. Odpowiedz Link
ka_thy Re: house 5x20 09.04.09, 20:55 Najbardziej by mnie obeszło gdyby zginął House/Wilson/Cuddy. Potem ktoś ze starej ekipy. A najmniej mnie rusza ta nowa ekipa. Owszem, lubię ich, każdy ma coś w sobie, ale nie żżyłam się z nimi aż tak, żeby mną wstrzasnęła ta śmierć. Może ja nieczuła jestem? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: house 5x20 09.04.09, 23:16 ka_thy napisała: > Najbardziej by mnie obeszło gdyby zginął House/ A wyobrazasz sobie serial House MD, bez Grega House'a ? Bo ja nie Wiec Halsu nie zginie, chyba ze w finale calego serialu. Odpowiedz Link