ab7777 Re: Akademickie Koło 02.12.05, 14:00 Chciałam się czegoś więcej dowiedzieć na temat działalności teego koła,ktoś mnie ostatnio zapraszał na spotkanie jeszcze to listopadowe ale nie dałam radę przyjść,macie jakiś konkretny plan działania czy coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
dalet Re: Akademickie Koło 04.12.05, 19:33 Jestem członkiem Akademickiego Koła Wieliczan, które reaktywowało się w 2001 roku. Skupiamy w swych szeregach studentów z Wieliczki, ale również z pobliskich miejscowości. Program uzależniony jest od osób tworzących to Koło. Na spotkaniach, które odbywają się w ostatni piątek miesiąca w Powiatowej i Miejskiej Bibliotece w Wieliczce, poruszamy tematy związane z naszymi studiami, zainteresowaniami - wartymi naszej uwagi. Dyskusje, jakie niejednokrotnie wywiązują się wskutek wygłoszonego referatu, czy to przez zaproszonego profesora, bądź studenta, toczą się własnymi ścieżkami, przynosząc korzyści ich uczestnikom. Tematem spotkania w dniu 30 grudnia 2005r. będą :"Metody szybkiego uczenia", zaprezentuje je uczestniczka kursu "Sekrety Pamięci", w szkole Wojakowskich. Obok głównego wątku spotkania, podejmę się inicjatywy powołania zespołu ds. renowacji kirkutu w Wieliczce. Serdecznie zapraszamy. Sekretarz AKW Odpowiedz Link Zgłoś
pzarych Re: Akademickie Koło 08.12.05, 00:04 Witaj, podaj jeszcze godzine. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: Akademickie Koło 08.12.05, 16:02 czyli kiedy jest następne spotkanie ?jakoś koniec stycznia?oj będzie ciężko bo to już okres sesji ale może się zjawię...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dalet Re: Akademickie Koło 09.12.05, 13:52 Najbliższe spotkanie Akademickiego Koła Wieliczan odbędzie się 30 grudnia 2005r., o godzinie 17.00 IIIp.(schody na wprost idąc do działu Literatury Pięknej) w Powiatowej i Miejskiej Bibliotece w Wieliczce. Zapraszam, Sekretarz AKW Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: Akademickie Koło 09.12.05, 14:09 Tak trochę tuż przed sylwestrem?,hmmm może jednak ktos przyjdzie;)),oczywiście wiem gdzie to jest bo od ładnych paru lat jestem czytelniczką działu literatury pięknej ( szkoda tylko ,że tak marnie wyposażonego;0) Odpowiedz Link Zgłoś