Dodaj do ulubionych

Akademickie Koło

02.12.05, 13:58
Obserwuj wątek
    • ab7777 Re: Akademickie Koło 02.12.05, 14:00
      Chciałam się czegoś więcej dowiedzieć na temat działalności teego koła,ktoś
      mnie ostatnio zapraszał na spotkanie jeszcze to listopadowe ale nie dałam radę
      przyjść,macie jakiś konkretny plan działania czy coś w tym stylu?
      • dalet Re: Akademickie Koło 04.12.05, 19:33
        Jestem członkiem Akademickiego Koła Wieliczan, które reaktywowało się w 2001
        roku. Skupiamy w swych szeregach studentów z Wieliczki, ale również z
        pobliskich miejscowości. Program uzależniony jest od osób tworzących to Koło.
        Na spotkaniach, które odbywają się w ostatni piątek miesiąca w Powiatowej i
        Miejskiej Bibliotece w Wieliczce, poruszamy tematy związane z naszymi studiami,
        zainteresowaniami - wartymi naszej uwagi.
        Dyskusje, jakie niejednokrotnie wywiązują się wskutek wygłoszonego referatu,
        czy to przez zaproszonego profesora, bądź studenta, toczą się własnymi
        ścieżkami, przynosząc korzyści ich uczestnikom.
        Tematem spotkania w dniu 30 grudnia 2005r. będą :"Metody szybkiego uczenia",
        zaprezentuje je uczestniczka kursu "Sekrety Pamięci", w szkole Wojakowskich.
        Obok głównego wątku spotkania, podejmę się inicjatywy powołania zespołu ds.
        renowacji kirkutu w Wieliczce.
        Serdecznie zapraszamy.
        Sekretarz AKW
        • pzarych Re: Akademickie Koło 08.12.05, 00:04
          Witaj,
          podaj jeszcze godzine.
          Pozdrowienia
          • ab7777 Re: Akademickie Koło 08.12.05, 16:02
            czyli kiedy jest następne spotkanie ?jakoś koniec stycznia?oj będzie ciężko bo
            to już okres sesji ale może się zjawię...;)
            • dalet Re: Akademickie Koło 09.12.05, 13:52
              Najbliższe spotkanie Akademickiego Koła Wieliczan odbędzie się 30 grudnia
              2005r., o godzinie 17.00 IIIp.(schody na wprost idąc do działu Literatury
              Pięknej) w Powiatowej i Miejskiej Bibliotece w Wieliczce.
              Zapraszam,
              Sekretarz AKW
              • ab7777 Re: Akademickie Koło 09.12.05, 14:09
                Tak trochę tuż przed sylwestrem?,hmmm może jednak ktos przyjdzie;)),oczywiście
                wiem gdzie to jest bo od ładnych paru lat jestem czytelniczką działu literatury
                pięknej ( szkoda tylko ,że tak marnie wyposażonego;0)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka