Dodaj do ulubionych

Wróżka Celina- wróżby online

17.09.09, 22:33
Jaką macie opinię o tej wróżce? Wróżyłam sobie u niej po raz
pierwszy, i bardzo pesymistyczna wizja. Nie wiem co o tym sądzić. U
innych było mniej pesymizmu. Byłam też parę miesięcy temu osobiście
u wróżki tarocistki i tam też było bardziej optymistycznie. Ogólnie
to jestem sceptycznie nastawiona do wróżb przez internet, a mimo to
wróżę sobie.
Obserwuj wątek
    • ania7718 Re: Wróżka Celina- wróżby online 18.09.09, 14:41
      Nikt nie wróżył sobie u tej Pani? Czy sprawdzają się jej wróżby?
      • Gość: Mumin Re: Wróżka Celina- wróżby online IP: *.aster.pl 02.10.09, 23:06
        Witam. Po pierwsze sama Wrozka Celina mowi, ze wrozby nigdy nie spelniaja sie w
        100% wiec sie tak nie przejmuj.
        Zanim trafilem do Wrzoki celiny, rowniez szukalem opinii na jej temat i nie
        znalazlem. Nie wiem czy u niej kiepsko z reklama, czy jak, w kazdym razie mi sie
        udalo trafic z polecenia, tzw. poczty pantoflowej. Prosisz o opinie, wiec ja
        wyraze pozytywna. Jest mila, serdeczna, a jej pomoc akurat w stosunku do mojej
        osoby byla bardzo dobra. Kiedy zaproponowalem jej, ze napisze cos na forum zeby
        ja polecic, odpowiedziala ze wolalaby, zeby jednak nie pisano o niej w
        internecie. Ja jednak napisze, bo wrozka celina jest naprawde fajna, a poza tym,
        chcialbym opisac moja historie z nia, stad caly ten wywod. Zadzwonilem do niej
        pierwszy raz pol roku temu. Jestem alkoholikiem, zona ode mnie odeszla, moje 17
        letnie dziecko mnie nienawidzilo. Chcialem popelnic samobojstwo i trafilem do
        szpitala psychiatrycznego. Po powrocie z niego, usiadlem w domu na fotelu, dom
        mnie przerazal, bo mam 500 metrow, a nie mam nawet psa. Od razu sie napilem. A
        potem trafilem na strone wrozbyonline i ona byla dostepna to zadzownilem. Bylo
        kolo 1 w nocy. Poprosilem po prostu zeby mi powiedziala co u mnie slychac, a
        humorek juz mialem dobry bo z pol litra poszlo. Ona powiedziala, ze karty
        pokazuja mnie kiepsko, tzn samotnego i z problemem. Powiedzialem jej wtedy o
        moim problemie alkoholowym. Tlumaczyla mi, ze jak przestane pic to moje zycie
        sie zmieni, ale ja jej nie sluchalem, mowilem ze przestane pic za jakis czas, ze
        kiedys przestane ale jeszcze nie teraz. Rozmawialismy tak godzine, az w koncu
        ona powiedziala, ze nie bedzie ze mna rozmawiac jak jestem pijany (dosc pozno
        sie jej do tego przyznalem) i rzucila sluchawka. Zadzownilem nastepnego dnia juz
        trzezwy. Ponownie rzucila sluchawka, kiedy oswiadczylem ze przestane pic za
        miesiac. Zadzwonilem po trzech dniach i powiedzialem ze nie pije i zeby mi
        powiedziala jak mam postepowac. Nie bede tu pisal co mowila, bo mysle, ze to
        byly rady normalne, takie ludzkie, wynikajace z madrosci a nie z kart. Dzisiaj
        jestem z moja zona i dzieckiem, malo tego kupilem psa. Nie pije od 5 miesiecy i
        16 dni. Mam sporadyczny kontakt z Wrozka Celina, dzownie do niej wlasciwie tylko
        po to zeby powiedziec ze wszystko ok, albo zapytac o corke. Wiem, ze to ze do
        niej trafilem bylo moim przeznaczeniem i ratunkiem dla mnie. Spodziewam sie, ze
        nie rzuca sluchawka wszystkim ludziom, ale mi to bylo bardzo potrzebne, za co
        jestem jej wdzieczny.
        Ogolnie ten post jest holdem dla niej i moim wyrazem wdziecznosci.

Mariusz.
    • Gość: POMOCNA Re: do Celinki IP: *.pools.arcor-ip.net 08.10.13, 14:15
      To dziwne troche bo nie rozumie w czym ona ci pomogla ze teraz nie pijesz-niby w jaki sposob?i jak to sie ma do jej zdolnosci wrozbiarskich?bo to ze nie pijesz to zawdzieczasz chyba sam sobie,a zwykle porady nie swiadcza o talencie wrozbiarskim danej wrozki!rownie dobrze mogles pojsc do psychologa czy poradni AA,pewnie mniej bys zaplacil niz za telefony do wrozki Celiny
      trzymaj sie DOBRZE NA SUCHYM LADZI!
    • Gość: gość Re: Wróżka Celina- wróżby online IP: *.ucar.edu 10.10.13, 19:20
      bardzo dobra wróżka
      • Gość: Zosia Re: Wróżka Celina- wróżby online IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 19:36
        Są lepsze wróżki.
    • eltka7601 Re: Wróżka Celina- wróżby online 10.05.23, 22:48
      Jeśli to temat o wróżce Celinie z wrozbyonline to mam coś do powiedzenia .Od kilku lat wróżę u Niej ,oraz u wróżki Maryli Krzemieniec . Wróżby tych Pań zawsze mi się potwierdzają że tak wynika jak było mówione. Nie są to porady. To wróżby co będzie. Umieją też powiedzieć co doprowadziło do obecnego stanu. Jestem w kontakcie z obiema Paniami około 5 lat. Miesiąc pytam u jednej ,miesiąc u drugiej . Bardzo dobre wróżki.
    • bogusia78bibi Re: Wróżka Celina- wróżby online 05.06.24, 18:05
      Trochę się sprawdziło ale bardzo mało szkoda kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka