Dodaj do ulubionych

Jest mi przykro

26.09.09, 11:56
Jest mi przykro bo tak bardzo wierzylam, ze to ten facet.. a jednak
stalo sie co sie stalo. Zastanawiam sie dlaczego tak czesto wrozki
sie myla, daja nam nadzieje ale potem tak malo sie sprawdza. A
najgorsze, ze mowia, ze tak to jest realne a pozniej naprawde jesli
sie starasz i pracujesz nad tym, zeby zrobic jak najlepiej zeby sie
udalo to i tak klapa.. a potem mowia, ze to twoja wina bo moze za
pozno, za wczesnie bo itd.. ech..
Obserwuj wątek
    • carmilla_vamp Re: Jest mi przykro 26.09.09, 12:04
      Kochana Gosiu,
      w żadnym wypadku nie jest to Twoja wina. I nie daj sobie wmówić.
      Prawdziwa wróżka nigdy by nie obwiniała Ciebie. Jeśli nie jest w stanie szczerze
      Ci powiedzieć, że facet nie jest dla Ciebie, to nie jest wróżką, a kłamczuchą.
      W tym momencie odpada opcja "kłamania, żeby nie zranić", bo zraniła Cię mocniej,
      obwiniając.
      Tylko ona jest tu winna.
      Może nie byłaś u profesjonalistki?...
      • Gość: wrozka Re: Jest mi przykro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 12:34
        To są własnie wrózki które pracują na portalach.Jeżeli powiedzą prawde to
        ryzykują niską oceną i złym komentarzem.Nejlepszym wyjsciem jest poszukanie
        wrozki ktora przyjmuje prywatnie lub pracuje sama na siebie i wtedy taka wrózka
        nie ryzykuje niczym,a Ty masz pewnosć ,że wróżka mowi prawde
        • gosialska Nie 26.09.09, 12:46
          Nie, nigdy nie korzystalam z uslug zadnej wrozki portalowej..
          • carmilla_vamp Re: Nie 26.09.09, 13:24
            Opowiedz coś bliżej. I nie martw się.
            • carmilla_vamp Re: Nie 26.09.09, 13:46
              Gosiu, kiedyś byłam w podobnej sytuacji.
              W zasadzie ok.2 miesiące temu. Wróżyła mi b.znana pani, niedawno zmarła.
              Powiedziała mi, że niedługo moja samotność się skończy... paradoksalnie,
              skończył się mój szczęśliwy związek.
              Dlaczego sama sobie nie powróżyłam?.. Miałam nadzieję, że ona mi doradzi.
              Przejechałam się.
              Przepraszam Cię za wróżkę, która Cię tak załatwiła.
              Nie powinna Cię okłamywać...
              Na pocieszenie ( może marne, ale zawsze ) mam dla Ciebie darmową wróżbę :

Chwilowo powinnaś skupić się na życzliwych ludziach w Twoim otoczeniu. Ktoś
              będzie Cię potrzebował- Twojego towarzystwa, wyrozumiałości, pomocnej dłoni. Są
              przed Tobą nowe perspektywy- to co zostało stracone, powinno odejść w cień,
              ponieważ istnieje duża szansa na nową znajomość, która może odmienić Twoje
              życie. Przeszłość nie powinna Cię ograniczać, bo możesz zaprzepaścić tą szansę (
              nie pozwól sobie jej odebrać! ). Jesteś pod opieką pozytywnych, ciepłych
              energii- one sprawią, że za jakiś czas wszystko zacznie "rozkwitać", także Ty :)
              • gosialska Re: Nie 26.09.09, 16:11
                Jeny.. znowu z tym nowym. Nie chce niczego nowego, nie chcialam tej
                wrozby i nie chce kogos innego.. Nastepna osoba ktora mi wmawia cos
                czego nie ma..
                • Gość: Ja do Carmilli IP: 188.33.87.* 26.09.09, 16:47
                  Carmillo, nie bądź nadgorliwa. Skoro nazywasz siebie wróżką, a jesteś osóbką
                  bardzo młodą, powinnaś zastosowywać się do kodeksu wróżek i wróżbitów. Jeśli
                  ktoś cię nie prosi o wróżbę, to na chama nie kładź kart, nie interpretuj ich,
                  nie układaj pocieszających bajeczek. To, co napisałaś, to żadna wróżba tylko
                  psychologiczne pierdu-pierdu. Sorry, że tak piszę, ale tak to właśnie wygląda.
                  • Gość: Ja Re: do Carmilli IP: 188.33.87.* 26.09.09, 16:57
                    I jeszcze jedno: przeczytałem na twoim forum, że zajmujesz się także rzucaniem
                    na ludzi złowrogich klątw. Czy taka osoba jak ty jest więc dobrym człowiekiem,
                    czy też jesteś kolejną marionetką w rękach złego? Pamiętaj, że wszystko, co
                    wysyłasz, wraca do ciebie. Masz dopiero 19 lat i być może nie odczułaś na sobie
                    poważniejszych problemów, ale niebawem przyjdzie taki moment, w którym będzie
                    musiał zostać ci wylany na głowę kubeł zimnej wody na otrzeźwienie. Na forum
                    przedstawiasz się jako osoba wszechwiedząca, u której wszystkie wróżby się
                    sprawdzają. Ciekawe tylko, ile w tym swoim 19-letnim życiu zdążyłaś tych wróżb
                    postawić. Napisałaś w którymś z postów, że karty i rytuały wykonujesz już od
                    momentu, w którym nauczyłaś się mówić, czyli nota bene od około 3 roku życia.
                    Kogo ty chcesz robić w balona, dziewczyno! My już znamy te 19-letnie wróżki z
                    25-letnim doświadczeniem w zawodzie - to fikcja. Tyle w temacie.
    • Gość: wróżka Re: Jest mi przykro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 11:31
      Gosialska - wróżbita NIGDY nie daje Ci 100% gwarancji, że wydarzy się
      to, co zobaczy w kartach. Karty to wskazówki, prawdopodobieństwo, pomoc
      w odpowiedzi na trudne dla nas pytania ale nigdy nie dają nikomu żadnej
      gwarancji. Jeżeli ktoś Cię zapewniał i utrzymywał w przekonaniu,że
      wróżba w 100% się ziści to niestety trąba a nie wróżbita :(
      • gosialska Re: Jest mi przykro 27.09.09, 12:27
        Jakie 100%, tam sie nawet 2% nie sprawdzilo..
        Celem mojego postu bylo powiedzenie Wam drogie Wrozki - nie robcie
        ludziom zludnych nadzieji bo bardzo ich krzywidzicie. Nie
        zabierajcie sie za wrozby kiedy sie na tym nie znacie.
        • Gość: wróżka Re: Jest mi przykro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 13:04
          Nie rozumiem Twojego żalu - autentycznie nie rozumiem. Skoro zakładasz,
          że wróżba NIE MUSI się sprawdzić ( przez wiele czynników ) to o co ten
          żal ? Przecież nikt nie dał Ci gwarancji na to,że będziecie razem.
          Wróżba to nie wyrocznia - powtarzam.
          Chyba,że osoba wróżąca Ci nie pozwoliła Ci myśleć inaczej - to powinnaś
          mieć żal wyłącznie do niej, a nie do wszystkich wróżbitów.
          • gosialska Re: Jest mi przykro 27.09.09, 13:06
            Nastepna pouczajaca "wrozka". Przestan juz dopisywac sie do mojego
            watku Pani Wrozko Wszystkowiedzaca.
            • carmilla_vamp Re: Jest mi przykro 27.09.09, 15:43
              Przykro mi to mówić, ale szukasz czegoś, co nie istnieje. Osobie, która odnosi
              się do Ciebie z ciepłem i poradą zarzucasz, że uważa się za wszystkowiedzącą.
              Mało tego- zaznaczasz, żeby przestała się wpisywać do Twojego wątku... przykro
              mi, ale to jest forum.
              Tu się doradza, rozmawia, wymienia opiniami.
              Jeśli chcesz, żeby ktoś głaskał Cię po główce i mówił " tak, tak, masz rację, te
              wróżki są niedobre, są naciągaczkami, kłamią, a Ty biedna niczym nie zawiniłaś",
              to jest to Twoja sprawa- załóż sobie bloga i tam wylewaj żale.
              Jeśli w taki sposób odnosisz się do wszystkiego, to żeby coś się zmieniło w
              Twoim życiu musisz się zmienić, moja droga. Postawą " to moje, tak ma być "
              niewiele możesz wywalczyć. A jedynie przysporzyć sobie wrogów i osób Tobie
              niechętnych.
              Pozdrawiam Wróżkę.
              • gosialska Re: Jest mi przykro 27.09.09, 15:52
                OK i niech tak zostanie. Mam wrazenie, ze czujesz sie teraz lepiej
                jak postawilas kropke nad i.
    • Gość: gośc Re: Jest mi przykro IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 20:42
      mało konstruktywny ten wątek.....
    • lara9369 Re: Jest mi przykro 02.02.15, 22:24
      przykro...
      nie, to się nie tak nazywa...
      to boli...
    • lara9369 Re: Jest mi przykro 03.02.15, 10:15
      jak łatwo ulec jest oszustwom
      ktoś wmówił ci, że po śmierci będzie lżej
      ochoczo uwierzyłeś
      dar życia - zaniedbując