Dodaj do ulubionych

proba do wrózki

02.10.09, 13:44
Mogę prosić jakąś dobrą duszyczkę o interpretacje wróżby na 12 domów? Chodzi
mi o sprawy finansowe jak to wygląda ?
# Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość- 2KIELICHY
# Dom II - wartości, finanse, sprawy materialne-ŚMIERĆ
# Dom III - najbliższe otoczenie, bliskie podróże-RYCERZ MIECZY
# Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny-4 DENARY
# Dom V - twórczość, związki miłosne, potomstwo-KRÓLOWA MIECZY
# Dom VI - praca, zdrowie, obowiązki-KRÓLOWA KIELICHÓW
# Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki-KRÓL KIELICHÓW
# Dom VIII - transformacja, seks-3 DENARY 4 DENARY
# Dom IX - światopogląd, edukacja, dalekie podróże-MAG
# Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów-WIEŻA
# Dom XI - idee, przyjaciele, społeczeństwo-4 KIELICHY
# Dom XII - podświadomość, ograniczenia-4 MIECZE
2610 trygon ziemi: ukazuje swiat pieniedzy i pracy: smierc - krolowa
kielichow - wieza
Obserwuj wątek
    • happyy1 Re: proba do wrózki 04.10.09, 14:43
      Moze jakaś dobra wróżka zerknąć w ten układ ? DZIĘKUJĘ
    • lilith666_vip Re: proba do wrózki 06.10.09, 02:22
      I- harmonia z samym soba i naturą ,oddanie uczuciu przyjazni lub milosci i namietnosci

II-koniecznosc przystosowania , koniec pewnego etapu lecz nie koniecznie zly , moze to byc koniec probemow lub choroby - na to tez ida pieniadze.

III destrukcyjnosc pewna , brak litosci w obliczu sprzwciwu ,wojownicze nastawienie
      IV pewne korzysci ,rozpieszczenie ,spadki
      V znow pojawiajace sie stawianie na swoim , suorowe oblicze

VI marzycielskie nastawienie ale i posiadanie intuicji , wrazliwosc i cieplo dla bliskich osob

VII dziwne tu lecz ta karta zazyczaj mowi o tajemniczosci , o mocenej osobie o wrecz biezanesowym fenomenie w dziedzinach prawa i pokrewnych czesto wskazuje na milosnika sztuki

VIII chwala i uzananie na prace wrecz arystokratyczna godnosc , przestroga przed chciwoscia . rozpieszczanie ,rzadza

IX swiadomosc wlasnych zdolnosci , tworcze dzialanie ,telen ryzykowne eksperymenty ,udana ich proba .
      X dobra strategia w dzialaniu ,zmiana miejsca zamieszkania
      XI biernosc ,zmeczenie ,nuda ,niezadowolenie z zycia , brak widocznej pociechy

XII wygnianie ,samotnosc ,wykorzystanie okresu ciszy

trygon koniec etapu ale to nie jest zla wrozba musisz go tylko przyjac po prostu . jest jak odrodzenie czy bilans zyskow i strat --
      • happyy1 Re: proba do wrózki 06.10.09, 11:26
        Dziękuję kochana bardzo trafna interpretacja zwłaszcza dom IV [SPADEK]ja kiedyś
        miałam wywróżony może się doczekam .Ogólnie wszystko się zgadza .Jesteś świetna
        ,dziękuje bo ty jedna mi pomogłaś .Pozdrawiam serdecznie
        • witka55555 Happy 06.10.09, 11:27
          Widzisz jednak dobrze jakby ją namówić by tu przychodziła . A tak poza tematem to jak się robi taki rozkład ? Bo jak rozumiem sama to robiłas i tylko ona zinterpretowała potem?
          • happyy1 Re: Happy 06.10.09, 11:34
            Witam wróżba była robiona przez dziewczynę z forum ezoterycznego [jest w trakcie
            nauki tarota]chciałam poznać interpretacje osoby która ma pojęcie o tarocie
            ,osoby profesjonalnej dlatego tu napisałam .Napisałam prawdę interpretacja
            bardzo trafna .Jestem wdzięczna ze mi wrózka odpisała choć nie musiała.
            • witka55555 Re: Happy 06.10.09, 11:47
              Oj Lilith taka jest dobra dusza ,ale dziewczyna tamta widać też dobra skoro robiła rozład . Szkoda myślałam ,że nauczysz nas wróżyć ;[
              • justaserbia Zyczę temu forum 06.10.09, 12:59
                Zyczę temu forum więcej takich wróżących ,którzy nawet przy tak długiej interpretacji potrafią pomóc osobie oczekujacej mimo ,że jak widać ta kobieta ma wystarczająca pracy i nie musiała tego robić .Życze by tu przyszło więcej takich osób .Osób które mają do klientów serce i które potrafią je pokazać oraz osób , które znają się na swoim fachu . A można - jak widać pokazała to Lilith Black Moon . I choć ja jestem jej konkurencją podziwiam tę kobietę i po tym co tu zobaczyłam zawsze będę .
                • happyy1 Re: Zyczę temu forum 06.10.09, 13:05
                  Ma Pani rację droga wróżko .Tylko jedna Lilith odpowiedziała na mój post jestem
                  bardzo wdzięczna .Na dzień dzisiejszy nie stać mnie iść do wróżki mam problemy
                  finansowe i ciesze się ze są dobre wróżki które poświęcają swój czas na pomoc
                  choć nie muszą .Pozdrawiam
                  • justaserbia Re: Zyczę temu forum 06.10.09, 13:09
                    Ta sytuacja nauczyła mnie tyle ,że sama byłam zbyt pazerna . Dzis porozdaje wszystkie darmowe wróżby klientom stałym choć nie napisze kim jestem bo nie jestem tu dla reklamy . Przyszłam by się dowiedzieć jak skończył się apel naukowców . Po prostu sytuacja mnie zmierziła . Dobrze ,że natrafiłaś więc na pomoc . Widać szczęście się uśmiecha . Za wróżbę zawsze należy się zapłata .Odwdzięczyłaś się pięknymi słowami jej i oby życie przyniosło Ci wiele dobrych chwil bo też jesteś dobrą osobą jak widać .
                    • happyy1 Re: Zyczę temu forum 06.10.09, 13:16
                      Bardzo dziękuje Pani za miłe słowa .Mam nadzieje ze szczęście się do mnie
                      uśmiechnie w finansach bo w miłości mam szczęście i to jest najważniejsze
                      .Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia w Pani życiu .
    • Gość: gość Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:27
      Każda wróżka wie, że ten wątek był prowokacją i takie głupie nie są aby się
      nabierać na takie numery.
      • happyy1 Re: proba do wrózki 06.10.09, 13:29
        Człowieku dobrze się czujesz ? To nie jest żadna prowokacja
        • Gość: gość Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:32
          forum.gazeta.pl/forum/w,468,101153772,101195934,Re_Alter_Ego_Lilith.html
          • justaserbia Niestety oni tak myślą 06.10.09, 13:37
            Ci niby ezoterycy myślą ,że klienci są po prostu głupi ... no ale to ich jedyna deska raqtunku bo nikt inny by do nich nie poszedł a potem jest wielkie rozczarownia .. już sam fakt ,że coś takiego robią świadczy o nich .Sami parę dni nie dali odpowiedzi a teraz gdy Ci Lilith odpowiedziała to napiszę ,że jesteś nią i ,że ja to ona mimo ,że wcześniej nawet w jej temacie się nie wypowiadałam , że paredziesiąt innych osób to ona . Tej Lilith to po prostu doby by nie stareczyło aby tu pisać na to wychodzi .
            • Gość: gość Re: Niestety oni tak myślą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:39
              lilith przestań się przebierać, bo tylko naiwniacy się na to nabiorą.
            • Gość: wiesiek Re: Niestety oni tak myślą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 16:31
              justaserbia napisała:
              > Ci niby ezoterycy myślą ,że klienci są po prostu głupi ... no ale to ich
              jedyna deska raqtunku bo nikt inny by do nich nie poszedł a potem jest wielkie
              rozczarownia .. już sam fakt ,że coś takiego robią świadczy o nich .Sami parę
              dni nie dali odpowiedzi

Justaserbia a ty skoro jesteś wróżką czemu nie dałaś odpowiedzi?

> Ci niby ezoterycy

Justaserbia czy siebie też zaliczasz do tych niby ezoteryków?

• Gość: Renata Re: proba do wrózki IP: 67.159.45.* 06.10.09, 13:44
            Zgadzam się z gościem. Jak zobaczyłam jeszcze inne wątki, pomyślałam, że zaraz pojawi się jakaś cudna nowość. Pomyliłam się mówiąc szczerze, ale wietrzyłam pismo nosem.
            Wystarczy w innym wątku poczytać, jak to justaserbia pisze, że nikt nie wie nic, ale lili to potrafiła zinterpretować. Takie pytanie to raczej na szkólkę tarota zapraszam. Tak gościu, to nic innego jak prowokacja. Są jeszcze inne wątki gdzie lili pisze, ale to nie wnosi nic nowego do tematu, nie ma to związku z odpowiedziami. Takie dyrdymały napisze nawet gimnazjalista. Takie jest moje zdanie, mam do niego prawo.
            • justaserbia Re: proba do wrózki 06.10.09, 13:57
              forum.gazeta.pl/forum/w,468,92214289,99997235,Re_Co_myslicie_.html a to to wątek o Lilith .Tak wietrzyłaś ? To coś Cie nos zawiódł . Nawet brak argumentów
            • happyy1 Re: proba do wrózki 06.10.09, 13:57
              Droga Renatko to nie jest prowokacja .Nie wiem co wy macie do tej wróżki ale
              mnie proszę w to nie mieszać .O co chodzi macie pretensje ze ktoś mi pomógł za
              darmo ? Zwróciłam się o pomoc do wróżki i tylko ona mi udzieliła odpowiedzi
              • witka55555 i droga Renato 06.10.09, 14:01
                Z niezmiennym ip pisz pod jednym nickiem bo jak widać to ty oceniasz swoją miarą a tobie akurat na pewno ocenianie innych nie wychodzi .

O co macie pretensje ? Że tu dziewczyna parę dni temu napisała wątek i czekała na odpowiedz której jej tylko Lilith udzialiła jak tu wczoraj weszła ?

To czemu żadnen z was nie zrobił tego wcześniej ? Mieliście dużo czasu na pole do popisu .Jakby to była jakaś prowokacja to dziewczyna by tyle nie czekała .Nikt z was tego nie zrobił bo zwyczajnie za darmo wam się nie chciało albo faktycznie czytacie gazetowe horoskopy i nie znacie tarota
                • Gość: wróżka nie każdemu stawiam karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 14:13

Wróżki odpowiadały tu na pytania, a ten omijały, bo rozkładając karty widziały,
                  że to prowokacja.
                  Ja też chciałam odpowiedzieć, ale pokazały się karty, które dobitnie o tym
                  świadczyły. Były już tu na forum takie prowokacje.
                  Prosiłam swoją koleżankę wróżkę, aby też sprawdziła. I ona stwierdziła to samo.
                  Takie rzeczy nam często się zdarzają, bo nie każdy klient ma czyste intencje.
                  Wielu nas sprawdza.
                  Jesteśmy na to wyczulone i jak stawiamy karty to najpierw pytamy. Nie wiem czy
                  tak robią wszystkie wróżki, ale jest to moja sprawdzona metoda, którą zawsze
                  stosuję a jak coś nie gra to nie wróżę.
                  • witka55555 Ahaha wróżko 06.10.09, 14:16
                    Już po zresetowaniu ? Otóż jak pisała Happy karty były juz postawione i wystarczyła prosta interpretacja którą powinnaś mieć w palcu jako wróżka ;D Ewidentny przykład jak oni mają nas za idiotów.

Rozkład był .Ty nawet nie wiesz co to rozkład kart ;D
          • Gość: gość Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 00:40
            Justaserbia to lilith.
            Dlaczego?
            1. Proszę zestawić budowę zdań justaserbii i lilith – identyczna.
            2. Justaserbia pisze, że jest wróżką od 15 lat. Pisze też, że czytuje to forum.
            Pytanie dlaczego sama nie dokonała interpretacji a chwali za to lilith?
            3. Witka 55555 czepia się jakiejś wróżki ale ani razu nie odniosła się do tego,
            że justaserbia tego nie zrobiła.
            Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości?

Autor: justaserbia 06.10.09, 12:59
            Zyczę temu forum więcej takich wróżących ,którzy nawet przy tak długiej
            interpretacji potrafią pomóc osobie oczekujacej

Pytanie: jeśli nie jesteś lilith to dlaczego sama tego nie zrobiłaś?

• Gość: wróżka Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 14:30
      Szanujmy siebie nawzajem. Często na tym forum pojawiają się osoby, które nie
      mają czystych intencji a my wróżki nie musimy każdemu odpowiadać.
      • witka55555 Re: proba do wrózki 06.10.09, 14:36
        np. pojawiające się wróżki nie potrafiące wróżyć i mające innych za tepych .Które mimo rozkładu jaki już był piszą :

"Wróżki odpowiadały tu na pytania, a ten omijały, bo rozkładając karty widziały,
        że to prowokacja."

Rozklad już był "wróżko" . Ty nie wiesz co to rozkład to jak go mogłaś zinterpretować ?

A co do prowokacji to dzieczyna czekała 2 dni czy więcej na odpowiedz . Jakby to była prowokacja którą chvesz nam wmówić odpowiedz dostałaby od razu .Jakby tu była jakaś osoba która potrafi wróżyć i ma serce to chociąz cokolwiek by tu zrobiła
        • Gość: wróżka Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 14:41
          Nie zrozumiałyśmy się. Pisałam o intencjach klienta.
          • witka55555 Re: proba do wrózki 06.10.09, 14:49
            ;D pisałaś ,że postawiłaś karty ;D a po co skoro postawione były ;D a teraz na klienta zwalasz ;D intencje ? Ja Ci powiem coś jako wróżka witka o Twoich intencjacj ;D Gratuluje przyjęcia wiadomości o koniecznym resecie i gratuluję próby chytrości w niszczeniu konkurencji ;D
            • Gość: wróżka Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:21
              Nie zrozumiałyśmy się.
              Zanim zacznę jakąkolwiek interpretację sprawdzam czy klient ma uczciwe intencje.
              I nie ważne jest wtedy czy już jest rozkład czy dopiero mam go stawiać.

Czym innym jest popisywanie się swoją wiedzą, uczestniczenie w zawodach a czym
              innym pomaganie tym którzy potrzebują pomocy.

Interpretuję karty tylko wtedy, kiedy mam pewność, że klient nie chce mnie tylko
              sprawdzać, ale autentycznie potrzebuje rady.
              • witka55555 Re: proba do wrózki 06.10.09, 15:24
                A więc dziewczyna wg .Ciebie czekała tu 2 dni na interpretacje bo to była prowokacja ? Prowokacja czekającej na interpretacje 2 dni ? Jakby to była prowokacja tyle nie musiałaby czekać więc Ci wróżko już nawet zwalanie na potencjalnego klienta nie wyszło .
                • Gość: wróżka Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:29
                  Bardziej ufam temu co mówią karty. Jeśli widzę, że coś nie tak - nie wróżę i
                  myślę, że to jest uczciwe.
                  • happyy1 Re: do wróżki 06.10.09, 16:47
                    Szanowna wróżko z całym szacunkiem do ciebie na jakiej podstawie twierdzisz ze
                    moje pytanie jest prowokacją ? Ten rozkład zrobiła mi dziewczyna z innego forum
                    ezoterycznego poprosiłam o wróżbę na 12 domów i dostałam taką wróżbę .Możliwe ze
                    Pani karty pokazały zupełnie coś innego ponieważ ta dziewczyna nie jest
                    profesjonalistą jak wcześniej pisałam Ja nie bardzo rozumiem o co Pani chodzi ?
                    Ja nie mam nic do ukrycia proszę napisać co jest nie tak ? Skoro już poświęciła
                    Pani swój czas proszę napisać co karty pokazały gdzie ta prowokacja? Pozdrawiam
    • Gość: kalarepka Re: proba do wrózki IP: *.206.244.1.jpk.pl 06.10.09, 22:52
      "Nie zrozumiałyśmy się.
      Zanim zacznę jakąkolwiek interpretację sprawdzam czy klient ma uczciwe intencje.
      I nie ważne jest wtedy czy już jest rozkład czy dopiero mam go stawiać. " -
      Szczerze nie chce mi się wierzyć. I piszę to z perspektywy wróżki, a nie
      klientka :) Nie zinterpretowałaś, więc nie wiem po co w sumie się oburzasz na
      tym wątku. Ja też tego nie zrobiłam, bo wolę sama rozkładać karty, rzadko
      interpretuję cudze, tylko kiedy mam wyjątkowe natchnienie. I gdyby nie błąd w
      temacie tego wątku pewnie bym nawet nie zaglądnęła. Dziewczyna czekała 4 dni,
      sto osób mogło się wykazać, a nie zrobił tego nikt. Na koniec jeszcze osoba,
      która powróżyła obrywa jakby. Co tu się dzieje, to nie wiem :)
      • happyy1 Re: proba do wrózki 07.10.09, 11:04
        Ja nie rozumiem tego całego zamieszania .Kazda wróżka ma własną interpretacje
        kart a słyszałam ze tu pojawiają się profesjonalistki więc napisałam .Nie
        wiedziałam ze prośba o pomoc doprowadzi do takich nieprzyjemnych sytuacji
        ,zupełnie niepotrzebnych.Na dodatek wróżka stwierdziła ze mam nieuczciwe
        intencje szkoda ze jasno nie napisała o co chodzi ? Pozdrawiam
        • lilith666_vip Re: proba do wrózki 08.10.09, 06:31
          Wszystko jest u Ciebie wporządku . A sprawdzanie takie ;> zajmuje około półtora godziny obawiam się ,że jest tylko jedna tego technika .Odpowiedz jest prosta Happy nie chciało się lub nie potrafiło . I nie ma tu drugiego dna więc się nie przejmuj tym wątkiem . Gdziekolwiek komuś odpowiem ściagam zaraz tyldowe trolle ;> nie od dziś i nie do dziś . Zaraz po mojej odpowiedzi znów pojawi się masa podobnych ;>

U ciebie w miłości wszystko gra a jeśli chodzi o finanse to w twoim przypadku śmierci wróży koniec problemów i nadchodzące dobra .Dziękuje Ci za słowa ale to naprawdę nie zajęło mi długo .Podziękuj dziewczynie która robiła rozkład .Powodzenia.
          • happyy1 Re: proba do wrózki 08.10.09, 08:41
            Bardzo ci dziękuję ze poświęciłaś swój czas .Tamtej dziewczynie podziękowałam
            ona pomaga na forum bezinteresownie to jej pasja .Życzę tobie Lilith dużo
            szczęścia i jeszcze raz bardzo dziękuję .Pozdrawiam
    • Gość: Obsertwator Re: proba do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:30
      nie wiem kim jest happyy1
      ale tutaj na gazecie juz obrobiła dupe kilku ezoteryką
      Wiec troche mnie dziwi ze tak dobrze odniosla sie do Lith
      ale to tylko moje spostrzezenie
      • takizwyczajnynick Re: proba do wrózki 15.10.09, 12:09
        Jestem tu dłużej niż ty jasnowidzu i nie widziałam ,aby Lilith komuś obrobiła d... chyba ,że ten któs ewidentnie ją zaczepiał .Wtedy owszem potrafiła dopiec ,ale prawda czasem boli .Szkoda ,że tego nie zaobserwowałeś a dobrze ,że potencjalnej osobie któs też za darmo może pomóc .Chyba ,że to wg.obserwacji to zle o niej świadczy .
    • agrentowy4321 Re: proba do wrózki 05.03.23, 09:01
      Obłędne
    • irona.sonata Re: proba do wrózki 25.04.23, 19:16
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka